Itt a tévedhetetlen ajándéklista! Ezekkel nem nyúlsz mellé, ha az utolsó napokra hagytad is a vásárlást

Négy olyan ötletet adunk, mellyel egyszerűen nem lehet hibázni, ha még nem volt időd megvenni az ajándékokat.

karacsonyi-vasarlas

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nem csoda, ha sokan szinte az utolsó pillanatra hagyják az ajándékvásárlást, hiszen sok munkahelyen decemberben nagyon feszített a tempó. Emellett pedig az emberek nagy része sokáig vacillál is, hogy a végén a lehető legtökéletesebb ajándékot vehesse meg. Semmi sincs veszve, a karácsony előtti utolsó napokban is igen praktikus ajándékokat lehet még beszerezni.

Nem hibáztatunk, mindannyian jártunk már ebben a cipőben, sőt, van, aki évről évre rendszeresen az utolsó napokra halasztja az ajándékvásárlást. Pont emiatt is érdemes elkerülni a legforgalmasabb üzleteket, de ezt is kifejtjük bővebben a cikkünkben.

Meleg és kényelmes

Tinikorunkban talán nem repestünk az örömtől, amikor anyukától vagy a nagyitól meleg, puha, téli zoknik tömkelegét kaptuk karácsonyra, de valljuk be, ez valóban egy tévedhetetlen, hasznos, pihe-puha ajándék. Főleg télen, amikor nemcsak odakint, de sok lakásban is hideg van. 

zokni-ajanddek-kontos-karacsony-hangulatkep

Ugyanilyen meleg, hasznos és kényelmet szolgáló ajándék egy babapuha köntös, aminek egyszerűen nem lehet nem örülni. Ugye, neked is jólesne minden zuhany vagy fürdő után belebújni a világ legpuhább köpenyébe? 

Az egyéniség kifejezői

Erre sokan biztosan nem gondolnak, de egy telefontok nagyon stílusos, aranyos és szívhez szóló ajándék lehet, ha egy pici gondosságot fordítasz a megvásárlására. Ugyanis nemcsak azt fontos figyelembe venni, hogy szeretted telefontípusához megfelelő legyen az ajándék, de a személyiségéhez is. Szerencsére rengetegféle dizájnnal lehet kapni őket, az állatkástól az elegáns márványmintáson át egészen a letisztult és természethű, famintázatú tokokig. 

telefontok-tel-no-telefon

Télen egy meleg sállal sem lehet mellélőni, és ha szerencséd van, mostanra már sok helyen le is árazták a téli holmikat. Ha biztosra akarsz menni, válassz valamilyen semleges színt - fekete, szürke, fehér, bézs -, így valószínűleg szeretted legtöbb ruhájához illik majd.

A joker ajándékötlet

Ma már itthon is egyre népszerűbb megoldás, hogy az emberek ajándékkártyával lepik meg hozzátartozóikat. Nem csoda, hiszen elég sok előnye van: tulajdonképpen ez a tévedhetetlen ajándék, hiszen szeretteid arra váltják be, amire csak szeretnék. Te pedig akkora levásárolható összeggel töltöd fel, amennyivel szeretnéd.

Szépségápolási szerek másképp

A kozmetikai ajándékcsomag kissé bipoláris ajándék. Egyrészt a sima tusfürdős-testápolós csomag azt üzenheti szeretteidnek, hogy nem fordítottál elég figyelmet az ajándékuk megvásárlására, vagy, hogy nem ismered őket elég jól. Másrészt, ha jól megválasztod, milyen szépségápolási terméket veszel ajándékba, akkor telitalálat lehet.

Érdemes olyan kozmetikumokat előnyben részesíteni, melyek nem standard minőségűek. Ha az ajándékozott különös figyelmet szentel a haja egészségének, akkor egy kevésbé ismert, minőségi hajápoló csomag nagy sikert arat majd nála. Ha szeretted a bőréről gondoskodik kiemelt figyelemmel, akkor jöhetnek a csöppet sem átlagos luxuskozmetikumok. Ha természetes összetevőkből készülnek, annál jobb! Sminket lehetőleg ne adj ajándékba, hiszen mindenki egyedül saját magáról tudja, hogy milyen színek illenek az arcához.

A cikk az ajánló után folytatódik

+1 tipp a tömeg ellen

Az online ajándékvásárlás igen hasznos dolog, főleg így, karácsony előtt. Érdemes ezért először otthonról körülnézni a laptop mellé telepedve egy bögre forró teával, hiszen így lehet, hogy egy óra alatt mindent be tudsz szerezni anélkül, hogy ki kéne tenned a lábadat. 

Arra viszont nagyon figyelj, hogy hány nap alatt szállítanak ki az egyes üzletek, hogy biztosan megérkezzen az ajándék a fa alá. Érdemes talán csomagátvételi pontokra kérni a megrendelt ajándékokat, ahova esetlegesen gyorsabban megérkezhetnek.

Ezt is szeretjük