A legcsodálatosabb karácsonyi vásárok Budapesten, melyek teljesen elvarázsolnak
A Vörösmarty téren túl is van élet. Ezeket a vásárokat imádni fogod.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Van, amit sohasem lehet megunni, főleg így advent felé. Ilyen a fűszeres forralt bor mandulaforgáccsal és foszlós kürtős kaláccsal. Az adventi vásárok hangulata olyan sodró lendülettel ragadja magával az embert, hogy még a legállhatatosabb ünneprontók is elvarázsolódnak a forgatagban. A karácsonyi vásárokat az teszi ellenállhatatlanná, hogy egyszerre hatnak szinte az összes érzékünkre.

Mennyei illatok, fejedelmi ízek és aromák, meghittséget varázsoló kulturális programok, nevetést előcsalogató események vannak terítéken minden adventi piacon. Csodás, hogy van négy hétvégéd a szenteste előtt, hogy akár a pároddal, akár a barátnőkkel vagy a kollégákkal meglátogasd Budapest legvarázslatosabb decemberi vásárait. Készülj tehát a karácsonyra úgy, ahogy Márai írta: "…mély és varázsos rendhagyással, tánccal, muzsikával, vérpezsdítő feledkezést nyújtó italokkal, s mindenekelőtt áhítattal és föltétlenséggel".

A legszebb európai karácsonyi vásárok

Ha van lehetőséged határon kívül is körülnézni az adventi hetekben, a következő úti célokat ajánljuk, hogy bámészkodhass az ünnepi forgatagban.

Ezt is szeretjük