Ha nem csupán mellben, hanem egész csirkében gondolkodsz, készíts vajas grillcsirkét. Egy kis fehérborral és citrommal kissé pikánsabbá teheted, a fűszereket pedig kedvedre variálhatod. A receptért kattints ide! »
Dia
Kevésbé elterjedt, de annál finomabb a fokhagymás-tejszínes csirke. Valósággal eteti magát, a fokhagyma kissé pikánssá is teszi, ráadásul alig fél óra alatt összedobhatod. A receptet itt találod. »
Dia
Szintén nem egy túlbonyolított étel a sajtos csirke, ráadásul gyorsan elkészülhetsz ezzel is, így nem rogysz majd le fáradtan az asztal mellé. Íme, a recept! »
Dia
A mézes-gyömbéres csirke aromáját az említett két összetevő mellett a szezámolaj, a szezámmag és a narancshéj adja. A receptért kattints ide! »
Dia
A csirkemell kevéssé intenzív ízének köszönhetően szinte bármilyen páccal működőképes - sőt, minél pikánsabb ez utóbbi, annál jobb. Ennek jegyében próbáld ki a sörös-mézes pácot! A receptért kattints ide! »