Pár perc alatt kész van, gyönyörű és finom
A házi táblás csoki tökéletes ajándék édesszájúaknak. Ezzel nem foghatsz mellé.

Ez is érdekelhet

7 tipp kényelmes ajándékvásárláshoz - találd meg a legjobb ajánlatot! (x)

Tippek hogyan hozd a legjobb formád télen is - a hideg idő nem akadály! (x)

Nem tudod, milyen legyen idén a karácsonyi dekoráció? Segítünk! (x)

Négy dekortrend, amivel biztosra mehetsz karácsonykor (x)

Megvan az év legnagyobb gyermekelőadása: ha szemfüles vagy, jövőre megnézheted! (x)

beauty and style

Olcsó, házi gyanta 3 összetevőből, amitől nem lesz kiütéses az érzékeny arcbőr »

Fázós vagy? 10 megszívlelendő öltözködési trükk télre »

Fantasztikus házi hajpakolás egyetlen olajjal: ápol, és serkenti a növekedést »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Ugyanolyan gyönyörűek és finomak, mint a méregdrága kézműves édességek. A házi táblás csokiba bármit beletehetsz, ami finom és színes. A végeredmény csak a fantáziádon múlik. A fehér mellett étcsokit is önthetsz hasonló módon, és pasztillát is használhatsz.

Házi táblás csoki

Hozzávalók 1 darabhoz:

  • 30 dkg fehér csokoládé
  • 1/2 csésze dió
  • 1/2 csésze aszalt gyümölcs
  • 1/2 csésze cukorka
Recept idők

Elkészítés:

A diót, az aszalt gyümölcsöket, szükség esetén a nagyobb cukrokat darabold fel, és egy tálban keverd össze. Tedd egy lábasba a tábla csokit vagy a pasztillát, és vízgőz felett, kis lángon olvaszd meg. Az az ideális, ha a csoki 40-45 fokos. A gőzről levéve egy spatula segítségével forgasd bele a gyümölcsös keveréket.

Egy peremes sütőformát bélelj ki sütőpapírral, és öntsd bele a csokis masszát, majd tedd félre. Körülbelül fél-egy óra alatt megszilárdul. Rakd a kész csokit légmentesen záródó edénybe, és hűvös helyen tárold. Ajándékozás előtt tördeld óvatosan össze, és csomagold ízlésesen celofánba.

Ezt is szeretjük