Melyik napon születtél? Erre gondolj a második adventi gyertya meggyújtásakor!
Ezen a héten minden téren gazdagabbá válhatsz.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Ahhoz, hogy karácsonyra harmóniába kerülhess önmagaddal és a környezetedben lévőkkel, advent második hetében a mértékletességre kell összpontosítanod - amivel azonban valójában gazdagabbá válsz, az az, hogy így olyasfajta dolgoknak csinálsz úgymond helyet, melyek szebbé és jobbá teszik az életedet.

Hogy pontosan mely területen érdemes megerősítened magadban, és ennek megfelelően mire kell gondolnod a második adventi gyertya meggyújtásakor, születésed napjának ismeretében megtudhatod. A legjobb, ha a gyertya piros, ugyanis ezen a napon az ezotéria szerint egy piros palástot viselő angyal érkezik hozzánk a földre, de bármely más szín is megfelel. Ha nem tudod, melyik napon születtél, öröknaptárunk segítségével kiszámolhatod.

Milyen napon születtél?

Számold ki, a hét melyik napján születtél, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Ha hétfőn születtél

Ha hétfőn születtél, hajlamos lehetsz a kelleténél erőteljesebben kommunikálni, netán olyan információkkal bombázni a körülötted lévőket, amelyek nem feltétlenül tartoznak rájuk - esetleg kifejezetten zavaróak számukra. A második adventi gyertya meggyújtásakor gondolj arra, hogy képes leszel megkülönböztetni a lényeges közölnivalókat a kevésbé lényegesektől.

Ily módon nemcsak a környezetednek szerezhetsz örömet, hanem meghallhatod azt a bizonyos belső hangot is, aminek segítségével könnyebben boldogulhatsz a világban, miközben saját magadat is jobban megismerheted.

Ha kedden születtél

Keddi születésűként megeshet, hogy a feszültség levezetéseképpen többet eszel a kelleténél, és nem is feltétlenül a legegészségesebb táplálékokat veszed magad. Természetesen nem szeretnénk diétás tanácsokat adni a közelgő ünnep kapcsán, de nem árt, ha ezen a téren némi mértékletességet mutatsz.

A második gyertya meggyújtásakor gondold végig, hogy miképpen tudnál változtatni a helyzeten: lehet, hogy esetenként megteszi némi gyümölcs vagy akár egy csésze jó meleg tea is. Mindennek nemcsak gyakorlati hasznát látod majd: tapasztalni fogod, hogy a gondolataid megtisztulnak, és lelkileg is megkönnyebbülsz.

Ha szerdán születtél

Amennyiben szerdán láttad meg a napvilágot, hajlamos lehetsz a kelleténél nagyobb mértékben halmozni az anyagi javakat. Valójában az évek során összegyűjtött felesleges tárgyak megakaszthatják az energia áramlását, aminek életed minden területének negatív hatása lehet. Amikor meggyújtod a második gyertyát az adventi koszorún, gondolj arra, hogy mitől tudnál megválni - biztosan akad olyan dolog, amit eladhatsz, illetve a nálad kevésbé szerencsés helyzetben lévőknek ajándékozhatsz. Tapasztalod majd, hogy mindezek nélkül is kiválóan meg tudsz lenni, sőt, felszabadulhatsz, miközben a másoknak szerzett öröm által te magad is töltekezhetsz.

Ha csütörtökön születtél

Csütörtöki születésűként megeshet, hogy a kelleténél kritikusabb vagy a környezeteddel - bár nyilván sokszor igazad van, keresetlen szavaid nem feltétlenül esnek jól a körülötted lévőknek. A közelgő ünnepre való tekintettel érdemes némi mértékletességet tanúsítanod az ítéletalkotásban.

Amikor a második adventi gyertyát meggyújtod, gondold végig, milyen lehet a világ azok szemszögéből nézve, akikkel valamilyen oknál fogva nem értettél egyet mostanában. Ily módon valószínűleg nem is esik majd nehezedre visszafognod magad azokban a helyzetekben, amelyek magukban hordozzák a konfliktus lehetőségét - ezzel pedig nemcsak a többiek dolgát könnyíted meg, hanem te magad is letehetsz egy lelki terhet.

Ha pénteken születtél

Amennyiben pénteken jöttél a világra, hajlamos lehetsz túlhajtani magad - holott nyilván tisztában vagy azzal, hogy hosszútávon semmi jó nem származik az efféle forszírozott üzemmódból. Mindezzel megkaptad a választ arra is, hogy életed mely területén kell mértékletességet tanúsítanod.

A második adventi gyertya meggyújtásakor határozd el, hogy bizonyos feladatokat nem félsz átadni másoknak, ha pedig ezt nem teheted meg, akkor sem törekszel mindenáron a tökéletességre. Ne aggódj, az élet ugyanúgy megy majd tovább, te pedig az ily módon felszabaduló idő és kapacitás révén rengeteg energiát nyerhetsz - ami, mint bizonyára érzed, nagyon is rád fér.

Ha szombaton születtél

Szombati születésűként hajlamos vagy szétforgácsolni az energiádat azok között, akik meglátásod szerint nálad kevésbé szerencsés helyzetben vannak. Szép dolog az együttérzés és a segítőkészség, de nyilván te is érzed, hogy kifogyóban vannak a tartalékaid - ilyen állapotban pedig nemcsak, hogy nem lehetsz mások hasznára, de még az is megeshet, hogy te szorulsz a körülötted lévők támogatására. A második adventi gyertya meggyújtásakor gondolj arra, hogy miként tudnál a szó pozitív értelmében kicsit önző lenni.

Meglátod, semmi tragédia nem történik, ha nem ugrasz első szóra, az ily módon nyert erő révén pedig a jövőben még többet tehetsz szűkebb és tágabb környezetedért.

Ha vasárnap születtél

Amennyiben ekkor láttad meg a napvilágot, nem áll távol tőled a hedonizmus - ami persze jó dolog, egy bizonyos ponton túl azonban elvonja a figyelmedet az élet jóval fontosabb dolgairól. A valódi boldogságot ugyanis az önmegvalósítás jelenti, ami feltételezi, hogy az erőforrásaidat saját magadban találod meg, illetve az önmegvalósítás révén szebbé és jobbá teszed az életedet, no meg persze mások életét.

Amikor meggyújtod a második gyertyát az adventi koszorún, gondolkodj el azon, hogy mi az, ami csak felszínes és mulandó örömöt jelent számodra, és mivel tudnád ezt kiváltani. Magad is elcsodálkozol majd, mennyi jóság és tehetség van benned, és, hogy mindezt milyen sokféleképpen tudod kamatoztatni.

Ezt is szeretjük