A legpuhább, meleg téli sálak körképe
7000 forint alatt
A legszebb ajándék a gondoskodás. Óvd meg szeretteidet a téli zimankótól egy szemrevaló, puha sállal!

beauty and style
Top olvasott cikkek

Sokan talán azt gondolják, hogy sálat ajándékozni karácsonykor nem túl kreatív, elcsépelt dolog. Ám az aktuális divat kiegészítőmániája végre rácáfol erre, hiszen a sálak nem csupán funkcionális, hanem esztétikai szerepet is betöltenek az ötletes trendekben, így akár stílusteremtő irányadóként is tetszeleghetnek az öltözéken belül.

Ráadásul egy pihe-puha sál melegsége révén a szeretetteljes törődést szimbolizálja ajándékként, hiszen, aki kapja, úgy burkolózhat bele bársonyos védelmébe, mintha féltő karjaid ölelnék át.

A letisztult, kötött darabok és a bohókásan színes, pamut kendősálak egyaránt extra trendinek számítanak a kínálatban, de olyan múltidéző, retró hangulatú megoldásokra is bukkanhatsz, melyekkel akár a szüleidet vagy nagyszüleidet is megajándékozhatod.

Ha még nem tudod, kit lepnél meg szívesen egy ilyen szívmelengető, örök darabbal, érdemes az uniszex típusok között kutakodnod, ugyanis a férfi- és női variációk is tartogatnak olyan univerzális sálakat, melyek mindkét kategóriában otthonosan tudnak mozogni.

Vastag, de simogató kötött sálak

A természetesség jegyében a kötött kiegészítők most a legtrendibbek, ugyanakkor egy ilyen sál örökérvényű marad a divatban.

Ráadásul az efféle holmik elmossák az éles határokat a feminin és maszkulin vonások között, vagyis sokkal szabadabban elengedheted a fantáziád a kiszemelésükkor, hiszen ma már az élénkebb, melegebb tónusok ugyanúgy jelen vannak a férfiak öltözködésében is.

Amennyiben az apukádat vagy a nagypapát szeretnéd megörvendeztetni egy igazán puha, fagytűrő darabbal, érdemesebb a konszolidáltabb változatok mellett döntened. Egyszerű dolgod lesz, ugyanis a visszafogott, szürke, barna és fekete színeken kívül retró stílusú sálakkal szintúgy tömve van a kínálat: például a tél nagy slágereként robbantak be a múltból a jacquard-mintás, kötött kiegészítők.

Nőknek

Az F&F vidám, narancssárga modelljét 5700 forintért vásárolhatod meg. Szintén az F&F kollekciójában akadhatsz rá a gyapjúfehér, csajos csősálra, 4700 forintért. A Zara két visszafogott, uniszex megoldást kínál számodra: a rojtos, fekete változatuk 5995 forintba kerül, a szürke, csőszabású kreációra pedig 4595 forintért tehetsz szert.

A Mango lágyan oltalmazó óriássállal kecsegtet, melyért 6995 forintot kell fizetned. A Bon Prix alpesi stílusú, fonott mintás nyakmelegítőjét 2999 forintért tudod megrendelni. Az Otto internetes katalógusában két igazán csajos darabra csaphatsz le: a rózsaszínes árnyalatú, jacquard-mintás csodájuk 5945 forintért kapható, a hosszú, lila modelljüket pedig 6835 forintért szerezheted be.

Férfiaknak

Az F&F szürke körsáljával 2200 forintért teheted boldoggá a pasidat. A Zara kötött sáljai közül egy világos kéregbarna és egy norvégmintás szépséget ajánlunk a figyelmedbe: előbbit 5995 forintért, utóbbit 6995 forintért választhatod karácsonyi ajándéknak.

Visszafogott és bohém sálkendők

A téliesen meleg, pamut és dzsörzé sálkendők trendi lazaságot kölcsönöznek a viselőjüknek, hiszen rétegesen feltekerve mutatnak a legvagányabban. Ennek ellenére a népies hangulatú, valamint a kockás, nagypapás beütésű és a vintage stílusú darabokat az idősebb korosztály számára is felveheted az ajándéklistádra. Ám lehet, hogy nem bírod majd ki, hogy olykor-olykor ne kérd kölcsön, ugyanis az efféle modellek a fiatalabbak körében is nagy sikert vívtak ki maguknak a divatban.

Nőknek

A C&A etno stílusú sálkendője 2490 forintért landolhat a karácsonyfa alatt. A Bon Prix színes egyéniségek számára tartogatja a rojtos, csíkos modelljét, 3999 forintért. A Mango puha, meleg árnyalatú darabja 4995 forintért csalhat hatalmas mosolyt valaki arcára.

Az Otto liláskék, pamut nyakmelegítőjét 3860 forintért tudod megvásárolni. A Zara laza kötésű, puritán sáljával 5995 forintért kápráztathatsz el valakit a szeretteid közül. Szintén a Zara kollekciójából foghatod ki a vastag, puha csipkekendőt, mely a régi korokat idézi. Ára 6995 forint.

Férfiaknak

Az Otto visszafogott színvilágú sáljával édesapádat is megóvhatod a megfázástól, a dögösebb, bordó kockás megoldással pedig a párod egészségéről és jólöltözöttségéről gondoskodhatsz.

Mindkét modell 4455 forintba kerül. A Zara bohémebb, indián motívumos darabja 5995 forintért landolhat a kosaradban, míg a kockás nagypapasáljukat 6995 forintért teheted az ajándékaid közé.

Ezt is szeretjük