A legeredetibb ötlet: egyedi ajándékkupon
Amit csak te adhatsz
Nem mindig a drága ajándékok szerzik a legnagyobb örömet. Készíts személyre szóló kupont szeretteidnek!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A legszebb ajándékok sokszor nem kézzel fogható, tárgyiasult dolgok: egy apró figyelmesség, segítség vagy kedveskedés, amikor igazán szükség van rá, minden pénznél többet ér, úgy, hogy közben mégsem kerül semmibe.

Biztosan te is ismered a különböző üzletláncokban beváltható kuponokat, melyekért cserébe pénzkedvezményt kapsz, vagy extra szolgáltatást vehetsz igénybe. Miért ne lepnéd meg szeretteidet egy hasonlóval, amit nálad válthatnak be?

Nem kell nagy dolgokat ígérned, de így biztos lehetsz benne, hogy a hétköznapi figyelmességet szeretteid éppen akkor kapják majd meg tőled, amikor a legnagyobb szükségük van rád.

Így készítsd el!

Amire biztosan szükséged lesz, az mindössze egy kartonlap és egy olló. Vágj ki a papírból egy kártyanagyságú darabot, és engedd szabadon a fantáziádat!

Díszítheted rajzokkal, matricákkal, ha viccesebbet szeretnél, rajzolj rá vonalkódot. Azt mindenképpen írd rá a kuponra, hogy ki adja kinek, és, hogy mire váltható be, illetve hány alkalommal. A sarkában lásd el a kártyát a szignóddal, hogy hiteles legyen.

Lepd meg a pasidat!

Te tudod igazán, mitől boldog a kedvesed, így azt is kitalálhatod, milyen kuponnak örülne a legjobban. Mindenesetre egy illóolajos masszázsra beváltható bónra biztosan nem mondana nemet, de valószínűleg azt sem veszi rossz néven, ha kap egy kimenő kártyát, amit egy egész estés bűntelen tivornyázásra válthat a barátaival.

Ha a párod a világ végére is elmenne a szerinte legfinomabb, de macerásan elkészíthető süteményért, ajánld fel neki, hogy a kupon felmutatása ellenében bármikor elkészíted a finomságot. Ha elég merész vagy, lepd meg egy pikánsabb kártyával, amit a hálószobában válthat be, de ezt már lehetőleg ne az anyósoddal közös ajándékbontáson add át neki.

Anyukád is örülni fog neki

A mamád biztosan emlékszik még azokra az időkre, amikor a neki szánt meglepetéseid a ház körül elvégzett apró segítségekből álltak. Mivel ezek voltak a legőszintébb, leginkább szívből jövő ajándékok, a hasonló apróságokra beváltható utalvány biztosan meghatja majd.

Felajánlhatod egy-egy apró teendő elvégzését: vállalhatsz mosogatást, ablakpucolást vagy bevásárlást, de talán még jobb, ha a kupon egyben egy közös programra is feljogosít. Ha már évek óta egy dobozban kallódnak a családi fényképek, vállald el, hogy egy anyukádnak alkalmas időpontban a kuponért cserébe segítesz rendbe szedni őket.

Ha nincs autója, vagy nem tud vezetni, ajándékozd meg egy sofőrre beváltható kuponnal, és vidd el a saját autóddal, ha legközelebb hosszabb útra indul. A lényeg: tedd egy kicsit könnyebbé az életét, és tölts vele egy kis időt - a legtöbb anya erre vágyik a legjobban.

A legjobb barátnődnek

A barátnődet is megajándékozhatod egy közös programra beváltható kuponnal: ha a kártyára hivatkozik, meghívod egy beszélgetéssel egybekötött kávéra. Vállalhatod, hogy elkíséred vásárolni, amikor ötödször vág neki ugyanannak a plázának egy farmerért, de adhatsz neki egy egész csajos estére szóló kupont is, így, ha legközelebb rossz napja lesz, tudni fogja, hogy ki segít elfelejteni a gondjait.

Ha együtt jártok kozmetikushoz, manikűröshöz vagy szaunába, ajánld fel neki, hogy a kupon ellenében bármikor elkíséred, és nemcsak egy jót beszélgettek közben, de aznap még a számlát is te állod. Ha barátnődnek már családja van, ajándékozd meg egy kis szabadidővel: készíts kupont, melyért cserébe egy általa választott estén vigyázol a gyerekekre, amíg ő a párjával elmegy moziba vagy vacsorázni.

Ezt is szeretjük