A 4 legjobb képeslapküldő oldal

Te se hagyd ki

Küldd el jókívánságaidat elektronikus formában, így biztosan nem keverednek el a több tucatnyi levél között a postán!

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Manapság a kézzel írt, postán elküldött képeslapok idejétmúltnak számítanak, a legtöbb ember elektronikus formában kíván boldog karácsonyt és új évet szeretteinek. Szerencsére nem kell megijedni, az interneten fellelhető üdvözlőlapok palettája rendkívül széles: tradicionális vagy keresztény üdvözleteket éppúgy találsz, mint a modern, animált és zenével társítható lapokat.

Csokorba gyűjtöttük számodra a legjobb oldalakat, így nincs más dolgod, mint kiválasztani, melyik lap tetszik a legjobban és szétküldeni őket szeretteidnek.

Mindenki igényére

Az angol 123greetings.com az egyik legjobb képeslapküldő oldal, amelyet még akkor is könnyen kezelhetsz, ha nem beszéled jól a nyelvet. Választékában igyekszik minden igény kielégíteni, egy-egy csoporton belül számtalan alkategória közül lehet választani.

Ha innen szeretnéd elküldeni a karácsonyi üdvözlőlapodat, akkor jó helyen jársz, hiszen a sima kellemes ünnepeket kínáló kártyáktól a vicces, a köszönetet nyilvánító, a karácsony szellemében készült lapokon át egészen a Jézus születését ábrázoló képeslapokig itt mindent megtalálsz. Sőt, választhatsz aszerint is, hogy a családod valamelyik tagjának, egy barátodnak vagy éppen a párodnak szeretnél-e kedveskedni. A több mint 20 kategória bőségzavarát egyensúlyozza az oldal átlátható felépítése, de igazán a szórakoztatóan animált és zenével társítható képeslapjai azok, amelyek miatt érdemes innen útjára küldeni a jókívánságokat.

Néhány kattintás

Nem muszáj a neten szörfölnöd azért, hogy rábukkanj a tökéletes képeslapra, hiszen itt, helyben, a Femina üdvözlőkártyái között is biztosan találsz olyat, ami kedvedre való. Mint minden évben, idén is a tőlünk telhető legszebb képeslapokkal szerettünk volna kedveskedni neked, hogy kedvedre válogathass az animált jókívánságok közül, ráadásul sok más oldallal ellentétben még csak regisztrálnod sem kell ahhoz, hogy továbbítsd szeretteidnek az üdvözletet.

A karácsony 13 legfontosabb szimbóluma

Nézegess képeket!

Elolvasom

Mindemellett arra is figyeltünk, hogy kedvedre alakíthasd a képeslapokat, zenével, szöveggel és miegymással összekötve, hogy a lehető leglátványosabb, és a fülnek is jóleső üdvözletet kézbesíthesd a hozzád közel állóknak.

Vissza a múltba

Számodra fontos , hogy az ünnep körül minden a lehető leghagyományosabb mederben folyjon? Akkor valószínűleg a Régiképeslapok.hu oldalon fogod megtalálni azokat az üdvözleteket, amelyek ízlésedet hűen tükrözik. A különböző egyszerű, rajzolt képeslapok különlegessége abban rejlik, hogy mentesek a giccstől - ami sok hasonló oldalról nem mondható el -, ráadásul valamiféle múlt század eleji hangulatot képviselnek, mintha egy kattintással visszarepülhetnél az időben.

A képeslapok olyan formátumban jelennek meg, mintha egy borítékra lennének ráragasztva, vagyis a modern technikát ötvözik a hajdan kézzel írt üdvözlőlapokkal, ami egyfajta nosztalgikus ábrándozásba kalauzol téged és a címzett felet egyaránt. A képeslap betűszínén túl a neked tetsző zenét is csatolhatod az elektronikus jókívánsághoz, sőt, a térítvény kipipálásával még visszaigazolást is kérhetsz arról, hogy szeretted kézhez kapta a leveledet.

Mesés jókívánság

Ha az ünnep előhozza belőled a gyermeki énedet, és szívesen osztod meg mással is a karácsonyi várakozással kapcsolatos örömödet, akkor válassz a Kepes-lap.hu-ról üdvözlőlapot. A bűbájos figurák mindenkit elvarázsolnak, ráadásul tükrözik a benned lakó személyiség gyermeki oldalát. A több tucat képeslap elsősorban állatokat, mesefigurákat ábrázol, ám azért akad néhány hagyományos ünnepi is, ami fenyőket, valamint karácsonyfadíszeket ábrázol.

Ez egy igazán egyszerű oldal, csak a rövid szöveget tudod megadni a címzettednek, ugyanakkor a képeslapok figurái kárpótolnak az animáció és a zene hiányáért, hiszen nincs olyan, aki ellen tudna állni egy édesen mosolygó, sálba bugyolált kisegérnek vagy mackónak.

Te szoktál képeslapot küldeni karácsonykor?

Ezt is szeretjük