A 3 legeredetibb ajándékötlet karácsonyra
Szeretnéd felejthetetlenné tenni a karácsonyt? Lepd meg szeretteidet egyedi és személyre szóló élményekkel!

beauty and style
Top olvasott cikkek

A hasznos ajándékok is jó ajándékok, olykor azonban elfér némi őrültség is a fa alatt. Ha olyasmivel szeretnéd elkápráztatni a szeretteidet, amitől kezük-lábuk megremeg, itt az ideje, hogy kifundáld a nagy meglepetést, hiszen egy szívdobogtató élmény leszervezése nem kevés agymunkával és pontosítással jár.

Nem beszélve arról, hogy az intézkedésnek teljes titokban kell lezajlania, anélkül, hogy az ajándékozásra kiszemelt személyek bármit is megsejtenének. Nehezebb lesz a dolgod, ha a meglepni kívánt illetővel élsz, ebben az esetben mindent a munkahelyedről kell bonyolítanod, esetleg bevonhatsz néhány segítőtársat is a feladatokba, hogy ne a munkád közben kelljen a titkos ügyön dolgoznod. A következő ötletek mind életre szóló élményt nyújtanak!

Tegyél utazást a fa alá!

Ha igazán különleges ajándékkal szeretnéd meglepni például a szüleidet, ajándékozd meg őket pihenéssel és mosolygós napokkal. Egy külföldi út bizonyára maradandó élményt nyújt, ám mivel az ember néha a saját üdülésére is vért izzadva spórolja össze az útravaló összeget, nem muszáj rögtön a világ másik pontjára átkacsingatni: belföldön is akad épp elég szívmelengető hely.

Ha ritkán tud együtt lenni a családod, és szeretnél több időt szentelni nekik, a legszebb ajándék számotokra egy közös hétvége olyan helyen, ahol együtt szerezhettek életre szóló élményeket. Ez lehet egy sítúra, egy test- és lélekápoló wellness-program a megújulásotokért vagy egy csendes pihenés elvonulva a rohanó világ zajától, például a hegyekben.

Személyre szabottan válassz!

Az ötletek tárháza már-már végtelen, érdemes azonban olyan úti célt választanod, ami megfelel a megajándékozni kívánt személyek igényeinek. Érdeklődj utána, hogy milyen programokra van lehetőségük az adott helyen, és az milyen látnivalókkal kecsegtet.

Megeshet, hogy a családodban mindenki mást szeret csinálni a szabadidejében: van, aki az aktív pihenés híve, így inkább a sporttevékenységeket részesítené előnyben, mások esetleg túráznának, illetve felfedeznék a látnivalókat, a maradék pedig szórakozna, valamint az éjszakai életbe vetné bele magát. Ilyen esetben érdemes összeírni mindenki szíve vágyát, és ilyen konkrétumokkal beesni az erre megfelelő utazási irodába.

A lehető legegyszerűbben!
Ma már utazási iroda sem szükségeltetik ahhoz, hogy egy utat tehess a fa alá. A Feldobox kínálatában számos olyan ajándékutalványt találni, melyet tetszés szerinti utazásra válthatnak be az ajándékozottak. Kattints ide, és tudj meg többet a Feldoboxról!

Időtálló szépség ajándékba

Szeretnéd a tenyereden hordozni, illetve valóssággal elkényeztetni a számodra fontos személyeket? Az ember általában sajnálja magától a tejben-vajban fürösztést, legalábbis mindig közbejön valami más, amire költeni kell. Legyél te az, aki erre is gondol! Ha tudod, hogy szeretteid keményen dolgoznak, és csak kevés idejük van magukra, lepd meg őket wellness-ajándékkártyákkal, melyeket különféle szalonokban vagy azok weboldalain tudsz megrendelni.

A Relax Spa életmód- és fogyasztóközpont mindenféle igénynek megfelelően állította össze kényeztető csomagjait, melyekkel örömet szerezhetsz másoknak. A csomagok tartalmát, illetve az ajándékozható kezeléseket a weboldalukon találod. A kiválasztott ajándékutalványt ízléses borítékban, szalaggal átkötve veheted át.

Az Arc Alak Stúdióban is lehetőséged van szépségkártyát vásárolni a számodra kedves személyeknek, melyhez online úton is hozzájuthatsz, ha kitöltöd a megrendelőszelvényt a weboldalukon.

A Kairó Szépségszalon ajándéktippjeit is érdemes szemügyre venned, melyekről a honlapjukon olvashatsz. Náluk akár saját magad is összeállíthatod az ajándékba szánt szolgáltatások és kezelések listáját, melynek alapján névre szólóan állítanak ki szépségbérletet az illetőnek.

Nézd meg videónkat, és megtudhatod, mire érdemes odafigyelned az ajándékok beszerzése során, hogy ne költekezd túl magad!

Őrületes élmények a fa alá

Ha nem mindennapi emberek vesznek körül, szerezz nekik felejthetetlen élményt észbontóan őrült, egyedi ajándékkal. Az Élmények.hu csapata is segítségedre lehet ebben, hiszen nemcsak lebonyolítják, hanem ötleteikkel színesítik, megtervezik és leszervezik az általad választott élménytúrát vagy filmbeillő eseményt.
Már csak rajtad áll, hogy mire böksz rá a lehetőségek közül: ez lehet egy exkluzív bor- és gasztronómiai élmény kényeztető percekkel és borvacsorával, esetleg egy különleges kirándulás mesés helyszíneken, melyekre GPS-készülékkel találhat rá a megajándékozott, és játékos feladatok teljesítésével juthat el a végső célig.

Romantikusok számára gótikus várkastélyban kínálnak hangulatos vacsorát, majd reggelit a napfelkelte mellett. A csodás helyszínen úgy érezhetitek magatokat a pároddal, mint akik visszautaztak az időben.

A Feldobox ajándékutalványaival is adhatsz aktív szabadidős tevékenységet ajándékba. Az ajándékutalvány ráadásul a választás szabadságát is magában hordozza, hiszen az ajándékozott saját maga dönthet alkalmanként 15-20 programlehetőség közül.

Ezt is szeretjük