18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Vörös rúzs, hangos orgazmus és hiányzó bugyi

Mikor nem szexi?

A tipikus pasivadító holmik akár ellenkező hatást is kiválthatnak, ha nem megfelelően veted be őket.

A férfiak többnyire azon a véleményen vannak, hogy a nők játszi könnyedséggel rántanak elő a tarsolyukból szexibbnél szexibb praktikákat, nem csoda hát, ha nehéz nekik ellenállni. Legyen szó akár a flörtről vagy később a hálószobai csábításról, valóban számos apró kellék és technika áll a rendelkezésedre, ha hódítani akarsz.

De csak a rúzs vagy egy csajos trükk még nem jelenti azt, hogy rögtön femme fatale válik bárkiből, ezeket a praktikákat ugyanis tudni kell megfelelően alkalmazni. Másképp ugyanis még a legnépszerűbbek is taszítóvá tehetnek a pasik szemében. Tudd meg, hogyan ne próbálj szexi lenni, ha nem akarod, hogy rossz vége legyen!

Vörös rúzs

Számos alkalommal említettük mi is, hogy a vörös ajkak vonzóan hatnak a férfiakra. A színes rúzs azt a folyamatot teszi látványossá, amikor a száj vérrel telítődik annak hatására, hogy a nőnek megtetszik valaki - hiszen te is biztosan érezted már hasonló helyzetben, hogy gyorsabban ver a szíved. Ez valóban így is van, a felgyorsult vérkeringés hatására pedig az ajkak megduzzadnak, és erősebb színezetet öltenek, ami a férfiak számára tudat alatt egy szexuális jelzés, ami hasonló válaszreakciót vált ki.

A vörös rúzzsal tehát pont ezt imitálhatod, de érdemes óvatosan bánnod vele, ugyanis, ha túl erős az árnyalata az arcodhoz képest, akkor sápaszthat, ami pedig már korántsem szexi. Másrészt, ha csókra csábító is a piros rúzs, sajnos a legtöbb férfi tudja, hogy hiába a reklám, tökéletesen csókálló rúzs nincs.

Így szépen kirúzsozott ajkakkal legfeljebb szemet gyönyörködtető látványt nyújthatsz, de a pasi inkább elkerül, hiszen nem akarja a tökéletesre komponált sminket magán és rajtad is szétmaszatolni. Néha tehát a kevesebb valóban több: válassz olyan árnyalatú rúzst, ami csak mélyebbé varázsolja ajkaid természetes színét, de nem üt el tőle nagyon.

Hiányzó bugyi

Ami a bugyi hiányát illeti, vitathatatlanul az egyik leghatásosabb pasivadító praktika, feltéve, ha a párod érzi, hogy csak neki szól. A körülmények azonban könnyen kiábrándítóvá tehetik. Hiszen, ha nincs rajtad ez az aprócska textil, az egyértelmű üzenet: bármikor kész vagy egy kis huncutkodásra - amennyiben azonban már a munkahelyeden is így voltál, és látszólag nem csak a párodnak vetted le az alsóneműdet, az félreérthető helyzetet eredményezhet.

A legtöbb férfi szereti, ha a hasonlóan buja helyzetek csak neki vannak címezve, amennyiben tehát nem szeretnél a forró helyzet helyett féltékeny jelenetet, inkább csak otthon játssz a bugyiddal, illetve annak hiányával. Hiszen, ha a pasid könnyedén felfedezi, hogy nincs rajtad valamilyen ruhadarab, ami mindig is szokott, akkor úgy van vele, hogy ez mások számára is kiderülhet, így felhívnád magadra a potenciális vetélytársak figyelmét. Persze az is hozzátartozik a dologhoz, hogy ami kettőtök között a hálószobában kifejezetten szexi lehet, az azon kívül közönségesnek hathat. Ügyelj rá tehát, hogy a hasonló gesztusok valóban csak a párodnak szóljanak.

Csábítsd a testeddel!

Ha szeretnéd tudni, hogyan lehetsz vonzó a férfi szemében, ismerd meg kedvenc női testrészeit! Videónkból kiderül, mire figyelnek fel legelőször: hangsúlyozd ezeket magadon, hogy még nőiesebb lehess!

Hangos orgazmus

A férfiak gyakran panaszkodnak arra, hogy a nők nem adnak hangot az ágyban az élvezetüknek, joggal gondolhatnád tehát, hogy az sosem árt, ha próbára teszed a hangszálaidat. Ez a szexi gesztus is lehet diszkréten izgató, de, ha valaki nem kezeli mértékletesen, akkor bántó, netán tolakodó is. Hiszen minden bizonnyal te is úgy gondolod, hogy nem tartozik a szomszédokra, hogy mennyire élvezed azt, hogy a párod a csúcsra juttat, de még az ő füle számára is bántó lehet, ha túl hangos vagy.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Persze a női orgazmusnak minden férfi örül, és büszke arra, ha a párját a csúcsra juttatja, ugyanakkor nem szeretne halláskárosodást szenvedni az élvezet percei miatt. A teljes némaságnál persze még a véletlenül túlzásba vitt hevesség is jobb, de a legizgatóbb az, ha hangban is eltalálod az arany középutat. Így biztos lehetsz benne, hogy nem éppen abban a pillanatban fogod lelombozni párodat, ami neked a legjobb, hiszen így hangoddal csak tovább tüzelheted őt is.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük