7 nőtípus, aki veszélyeztetheti a kapcsolatodat
Légy résen!
Bizonyos nők csak lesik az alkalmat, mikor csaphatnak le.

Dia

	A jó fej barátnő	Sok pasinak van nőnemű barátja. Az ilyen személyekre kell a legjobban vigyázni, hiszen vele valószínűleg sokat találkozik, és még jó fejnek is tartja, ezért a nő előnyben van más elcsábítókhoz képest.

A jó fej barátnő

Sok pasinak van nőnemű barátja. Az ilyen személyekre kell a legjobban vigyázni, hiszen vele valószínűleg sokat találkozik, és még jó fejnek is tartja, ezért a nő előnyben van más elcsábítókhoz képest.

Dia

	A helyes szomszédlány	Nézz körül a közvetlen közeletekben! Lakik a szomszédban egy helyes, fiatal lány? Csak vigyázz, nehogy a pároddal cseréltesse ki a villanykörtét, vagy vele kóstoltassa meg a frissen sült sütijét.

A helyes szomszédlány

Nézz körül a közvetlen közeletekben! Lakik a szomszédban egy helyes, fiatal lány? Csak vigyázz, nehogy a pároddal cseréltesse ki a villanykörtét, vagy vele kóstoltassa meg a frissen sült sütijét.

Dia

	A barátnőd, akire nem is gondolnál	Lehet a barátnőid közt egy vagy akár több is, aki irigyléssel nézi a pasidat, és szó szerint szívesen lenne a helyedben. Az ilyen nőket egy-egy gesztus vagy mondat elárulja, így a radarjaid valószínűleg őket szúrják ki először a veszélyforrások közül.

A barátnőd, akire nem is gondolnál

Lehet a barátnőid közt egy vagy akár több is, aki irigyléssel nézi a pasidat, és szó szerint szívesen lenne a helyedben. Az ilyen nőket egy-egy gesztus vagy mondat elárulja, így a radarjaid valószínűleg őket szúrják ki először a veszélyforrások közül.

Dia

	A szexi kolléganő	Az egyik legveszélyesebb nőtípus, ugyanis a munkahelyen nem vagy párod mellett, és a nő ezt 100%-ig ki is használhatja. Mérd fel a terepet, vannak-e szexi kolléganői a párodnak, és légy résen!

A szexi kolléganő

Az egyik legveszélyesebb nőtípus, ugyanis a munkahelyen nem vagy párod mellett, és a nő ezt 100%-ig ki is használhatja. Mérd fel a terepet, vannak-e szexi kolléganői a párodnak, és légy résen!

Dia

	A főnökasszony	Filmekben gyakorta látni alkalmazottaira rámozduló főnökasszonyokat, ám sajnos a valóságban is előfordulhat ilyen eset. Mivel a munkahelyre nem mehetsz a pároddal, a kollégához hasonlóan ezt a típusú csábítót sem könnyű kivédeni.

A főnökasszony

Filmekben gyakorta látni alkalmazottaira rámozduló főnökasszonyokat, ám sajnos a valóságban is előfordulhat ilyen eset. Mivel a munkahelyre nem mehetsz a pároddal, a kollégához hasonlóan ezt a típusú csábítót sem könnyű kivédeni.

Dia

	Az ex	A párod exe mindenkori veszélyt jelent, hiszen ő régen a szerelme volt. Főleg azok az exek problémásak, akik nem képesek túllépni a szakításon, és akár hívogatják vagy fel is kereshetik a pasid.

Az ex

A párod exe mindenkori veszélyt jelent, hiszen ő régen a szerelme volt. Főleg azok az exek problémásak, akik nem képesek túllépni a szakításon, és akár hívogatják vagy fel is kereshetik a pasid.

Dia

	A flörtölgető pincérnő	Ha van egy törzshelyetek, vagy a pasi szeret minden nap ugyanott ebédelni a kollégákkal, akkor egy ott dolgozó csinos, pároddal szimpatizáló pincérnő is veszélyes lehet, pláne, ha flörtöl is vele.

A flörtölgető pincérnő

Ha van egy törzshelyetek, vagy a pasi szeret minden nap ugyanott ebédelni a kollégákkal, akkor egy ott dolgozó csinos, pároddal szimpatizáló pincérnő is veszélyes lehet, pláne, ha flörtöl is vele.

Blog.hu ajánló
Szerző: Kovács Gabriella
Fotó: