Vérforraló 69: a legszexibb orális technika (18+)
Közös csúcsrajutás
Tudd meg, hogyan élvezheted párod kényeztető törődését, miközben te is az orgazmus felé repíted őt!

Ha kalandvágyó típus vagy, édesítsd meg az idei Valentin-napot egy különleges szexhelyzettel! Sok nő nem kimondottan kedveli a 69-es pozíciót, hiszen kevésbé tűnik intimnek, mint az orális szex, amikor láthatod partnered arcán az érzéki örömök gesztusait.

Ha azonban jobban elmélyedsz a speciális szerelmi technika rejtelmeiben, a közös gyönyör ritka élményét élheted át, és többé nem kell azon mesterkedned, hogyan vedd rá párodat, hogy veled is törődjön egy kicsit, miután neki jó volt. Ismerd meg a tökéletes francia csók titkát, hogy ezzel az egyedülálló meglepetéssel kedveskedhess párodnak a szerelmesek ünnepén.

Vigyél bele romantikát!

Kezdd az estét egy közös fürdővel: sokkal kívánatosabbak lesztek egymás szemében, ha senkinek nem kell odalent kellemetlen ízektől és szagoktól tartania. Játszadozzatok egymással már fürdés közben, ha pedig meguntátok a pancsolást, menjetek a hálószobába. Ha a pasid sietős fajta, intsd lassabb tempóra, és add a tudtára, hogy ez a nap a lassú gyönyöré.

Az alapritmust könnyen meghatározhatod, ha a kezedbe veszed az irányítást az előjáték során: töltsetek még néhány percet egymás mellett, miközben kezeiteknek természetesen szabad az út.

Csak akkor vedd az irányt a pénisz felé, ha elég izgatott vagy ahhoz, hogy minden idegszáladdal a vágyra és a gyönyörre koncentrálj.

Melyik pózt válaszd?

Nem csak a szeretkezés során érdemes változatos testhelyzeteket kipróbálnotok, hiszen a kölcsönös orális szex is többféle pózban lehetséges.

Mivel azonban a legnagyobb odafigyelést az igényli, hogy egymást kényeztessétek, és közben át tudjátok adni magatokat saját gyönyörötöknek is, érdemes egyszerűbb helyzetekkel próbálkoznotok.

A klasszikus 69-es

A hagyományos pozíció az, amikor úgy hajolsz partnered fölé, hogy csípődet a fejénél tartod. Ebben a helyzetben férhetsz hozzá a legkönnyebben párod szerszámához, és ő is szabadon magához vonhat derekadnál fogva, azonban zavaró lehet, hogy épp a popsidat tartod felé. Bár így könnyebb arra figyelned, hogy orális technikád hibátlan legyen, miközben párod kényeztetését élvezed, ha intimebb helyzetre vágynál, válaszd az oldalt fekvő pozitúrát.

Oldalsó pozíció

Ha az előjáték során egymás mellett feküdtetek, nem kell mást tenned, mint megfordulnod, hogy a fejed arra nézzen, amerre a pasi lába. Húzódj az ölébe, és nyisd szét a combjaidat, hogy ő is könnyedén hozzád férhessen.

Ha a gyönyörszerzés más módjait is szívesen kipróbálnád, nézd meg videónkat! Meríts ihletet a Káma Szútra technikáiból, és fedezzétek fel együtt a kéj határait!

Milyen technikát alkalmazz?

A kölcsönös orális szex során nincs más tennivalód, mint élvezni és kényeztetni. Az együttlét során magától is kialakul, hogy egyszer az egyik fél aktívabb, míg a másik inkább magával foglalkozik, majd intenzívebb törődéssel hálálja meg az eddigi gyönyört.

Amikor éppen párod figyel rád jobban, az óhatatlanul hatással van férfiasságára is: ha szeretnéd újra keményebbé varázsolni ajkaiddal, ebben a szakaszban lassabban kényeztesd, és inkább csak a makkal törődj.

Szorítsd rá az ajkaid, és tapogasd körbe nyelveddel, hogy érezd, ahogy újra testet ölt partnered vágya. Ha érzed, hogy közeledik az orgazmushoz, benned azonban kezd alábbhagyni az izgalom heve, add át neki ismét a kényeztetés lehetőségét, és élvezd, amit ő csinál!

Vigyázz!

Ahogy kezdesz egyre közelebb jutni a csúcshoz, figyelj rá, hogy ne okozz fájdalmat párodnak! Könnyebben eljuthatsz az orgazmusig, és számára is biztonságosabb, ha ajkaid helyett csak a kezeddel izgatod, amikor ő kényeztet téged. Így elkerülheted, hogy véletlenül megharapd, de ujjaid szorítására változatlanul ügyelned kell.

Érdemes az izgatás váltakozó ritmusát úgy kialakítanotok, hogy te legyél előnyben: amikor érzed, hogy egy pillanat választ el az orgazmustól, már neked sem lesz nehéz néhány ajakmozdulattal elérni, hogy a végső gyönyört egyszerre élhessétek át.

Ezt is szeretjük