Isteni gyümölcsös sütemények
Hogy még édesebb legyen ez a nap
Egy tepsi frissen sült, gyümölcsös édesség energiát ad a közös estéhez, és közben kényeztet is.

Dia

	Pezsgőkrémes málnás muffin	A pezsgő az ünnepi alkalmak itala, és mi lehetne ünnepélyesebb, mint a szerelmetek ünnepe? Készíts pezsgőkrémet a jól megszokott muffinhoz, dobd fel pár gyümölccsel, és vigyázzatok, hogy a lepedőre ne nagyon jusson belőle!

Pezsgőkrémes málnás muffin

A pezsgő az ünnepi alkalmak itala, és mi lehetne ünnepélyesebb, mint a szerelmetek ünnepe? Készíts pezsgőkrémet a jól megszokott muffinhoz, dobd fel pár gyümölccsel, és vigyázzatok, hogy a lepedőre ne nagyon jusson belőle!

Dia

	Almás rácsos pite	Az amerikai vígjátékból már tudjuk, hogy a pite milyen szexi sütemény is valójában, egyértelmű hát, hogy Valentin napján ezt kell sütnöd, hogy biztosan pajkos estének nézzetek elébe.

Almás rácsos pite

Az amerikai vígjátékból már tudjuk, hogy a pite milyen szexi sütemény is valójában, egyértelmű hát, hogy Valentin napján ezt kell sütnöd, hogy biztosan pajkos estének nézzetek elébe.

Dia

	Fügés crostata	Valentin napján milyen édesség lehetne jobb, mint a fügés crostata, ami tömve van afrodiziákumokkal, és amellett isteni finom is? Semmi, ne is keresd a választ, ezt süsd meg!

Fügés crostata

Valentin napján milyen édesség lehetne jobb, mint a fügés crostata, ami tömve van afrodiziákumokkal, és amellett isteni finom is? Semmi, ne is keresd a választ, ezt süsd meg!

Dia

	Meggyes muffin	Az örök klasszikus, a muffin természetesen Bálint-napon is elmaradhatatlan finomság, a sütik tetején hetykén díszelgő meggyek pedig biztosan incselkedésre ingerlik majd párodat, próbáld ki!

Meggyes muffin

Az örök klasszikus, a muffin természetesen Bálint-napon is elmaradhatatlan finomság, a sütik tetején hetykén díszelgő meggyek pedig biztosan incselkedésre ingerlik majd párodat, próbáld ki!

Ezt is szeretjük
Szerző: Kancsár Péter
Fotó: