3 árulkodó jel, hogy a férfi szerelmes beléd
A pasi megnyilvánulásai egyértelműen bizonyítják, ha beléd szeretett. Segítünk, hogy észrevedd a legárulkodóbb jeleket!

Sokszor egy aprócska gesztus, mondat vagy éppen tett is elárulja azt, hogy a férfi hogyan érez irántad.

Összegyűjtöttük a legtipikusabb jelzéseket, amelyek egyértelműen szerelemre utalnak. Figyeld meg őket alaposan kedveseden!

Zavarban van

Általában inkább a női nemre jellemző az, hogy egy bók hallatán fülig pirul, pontosan ezért, ha egy férfi viselkedik így, annak komoly jelentése van. Gondolj csak arra, hogy egy szoknyapecér biztosan nem lesz ideges, ha egy újabb nővel kell beszédbe elegyednie, és lehengerlő szövegekkel meggyőznie. Ezzel szemben, ha valóban szerelmes beléd a férfi, akkor fontos számára, hogy a lehető legjobb benyomást tegye rád, ez pedig zavart kelthet benne, és csorbát ejthet a magabiztosságán.

Előfordul, hogy elfelejti, amit mondani akart, és emiatt kissé összeszedetlennek tűnik, netán zavartan mosolyog rád, ha véletlenül hozzád ér. De ez mind arra utal, fontos számára, hogy lenyűgözzön téged, tehát segítsd azzal, hogy nem neveted ki félszegségéért.

Nagy terveket sző

Az a férfi, aki rövid távon gondolkodik, nem használ olyan jellegű mondatokat, amelyekben a ha szócska vagy a jövő idő valamilyen formája szerepel. Úgy alakítja a beszélgetéseket, hogy bizonytalanságban tartson, mert ő maga fél attól, hogy esetleg meg kell állapodnia.

Ezzel szemben a szerelmes pasi nem görcsöl azon, hogy milyen közös jövő vár rátok, egyszerűen csak tervez, hogy meggyőzzön arról, menthetetlenül beléd habarodott, és a következő hónapokat, éveket, netán egy egész életét melletted szándékozik leélni. Nem retteg a kötöttségektől, és attól sem tart, hogy milyen problémákat kell legyőznötök, mert mindez nem érdekli, ha veled lehet. Ezért mesél el mindent, és ezért avat be a titkaiba is, hiszen azt szeretné, hogy minél mélyebb legyen a köztetek lévő kötelék.

Párkapcsolati tippek

Ha a szerelem már adott, nincs más dolgotok, mint fenttartani azt. Tudd meg mi kell ehhez!

Figyel rád

Ha a pasi odáig van érted, akkor nem elégszik meg azzal, hogy lásson téged, hanem szeretne a lehető legjobban megismerni is. Teljesen mindegy, hogy milyen súlyú információkat tud meg rólad, számára az a lényeg, hogy alaposabban beléd lásson. Még azt is odaadóan hallgatja, hogy mi történt a kedvenc sorozatod legújabb epizódjában, csak azért, mert közben a társaságodat élvezheti.

Azonban az, hogy figyel rád, nemcsak ebben nyilvánul meg, hanem apró gesztusokban is. Például, amikor találkoztok, egy egész táblát hoz a kedvenc csokidból, mert emlékszik rá, mennyire szereted, vagy ha elmentek bulizni, akkor felkér táncolni, pedig ő maga nem is szereti a parketten ropni. Egyszóval igyekszik a kedvedben járni, illetve bizonyítani, hogy issza minden szavadat, mert fontos vagy számára, és szeretne közelebb kerülni hozzád.

Ezt is szeretjük