18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Heremasszázs: a legdögösebb Valentin-napi ajándék a pasidnak (18+)

Lepd meg egy párodat pajzán élménnyel szívlakú lufi helyett!

Nőként fontos, hogy megismerd a saját tested, illetve azt, hogyan a legjobb neked a szex. Ennél azonban van egy sokkal nehezebb és összetettebb kihívás, mégpedig az, hogy a pasid segítségeddel megtapasztalhassa a saját testében rejlő változatos kéjt.

Ha már kellőképpen fejlett az orális és kézimunka-technikád, ideje egy következő szintre lépned, majd megismerned a heremasszázs vérforraló mozdulatait. Sajátítsd el az elméleti részt, Valentin-nap alkalmával pedig indulhat a gyakorlás!

Hidd el, erre az estére örökké emlékezni fog a pasi, hiszen a különleges szerelmi fogás segítségével hihetetlenül erőteljes lesz a végső gyönyör.

Csak óvatosan!

A herék sokkal életerősebbek, mint hinnéd, és általában büntetlenül lehet is őket kezelni, de csak egyszer próbáld meg túl erősen megnyomni valamelyik ujjaddal: valószínűleg párod inkább a fájdalomtól, nem pedig a gyönyörtől lesz magán kívül. Ha azonban ügyelsz rá, hogy kerüld a fájdalmas szorításokat, bátran kézbe veheted partnered golyóit.

Kényeztetés közben figyeld, hogyan változik, amit a markodban tartasz, és pontosan tudhatod, éppen jó mozdulatot alkalmazol-e, de azt is nyomon követheted, tulajdonosuk hol jár a csúcs felé vezető úton.

Ahogyan a férfi egyre izgatottabb lesz, heréi megduzzadnak vagy megnőnek, amikor pedig nagyon kíván, vagy már a magömlés küszöbén áll, a herezacskója és a golyói elfordulnak, és körülölelik a pénisztörzset.

Hogyan kényeztesd?

Nem kell semmi különlegeset csinálnod, úgy is remek intim masszőrré válhatsz, ha magadtól próbálgatod, hogy párod mit szeret. Kezdd azzal, hogy ujjaidat a herezacskójának oldalára helyezed, és a lehető legóvatosabban cirógatod. Hagyatkozz közben a szóbeli visszajelzéseire.

Kipróbálhatod azt is, hogy a tenyeredet a péniszére helyezed úgy, hogy az ujjaid lefelé mutatnak. Próbáld óvatosan masszírozni a herezacskó hátsó részét ott, ahol a péniszhez csatlakozik, de néha szakíts időt a szerszámra is, és minden percben nyomd meg a tenyereddel a péniszét is.

Ez élvezetes, egyedi érzést nyújt párodnak, ami jól illeszkedhet a sokkal finomabb ingerekhez, melyeket az ujjbegyeid okoznak a golyók környékén.

Szex közben is simogasd!
Ha megfelelő helyzetet választotok, a heremasszázzsal a szeretkezést is élvezetesebbé teheted. A legegyszerűbben akkor férsz hozzá párod golyóihoz, ha te vagy felül, arccal a lábai felé, de a különböző, hátulról behatolós pozíciók között is akadhat olyan, melynek során a lábaid között eléred őket.

Szexi segédeszközök

Rendszeresíts egy sminkecsetet, majd kérd meg a pasidat, hogy tegye szét a lábait, te pedig gyengéden húzd végig az eszközt combja belső felén, a heréin, a péniszén és a hasán.

Különösen jó érzés lehet, ha koncentrikus köröket írsz le a golyói körül: ez egyszerre ellazítja és csiklandozza partnered. Ne csak a nemi szerveinél húzogasd azonban a festőszerszámot: próbáld ki az arcán, a hátán, a lábain és a kezein is. Ha szerencséd van, ő is ecsetet ragad, és viszonozza a kedvességet, de, ha végig szeretnéd kézben tartani az irányítást, vadabbá teheted a helyzetet, ha kikötözöd egy selyemsállal.

Egy forró pont

A férfitesten a herék és a végbél között találhatsz egy különösen jól ingerelhető területet, a gátat. A masszázs során feltétlenül kalandozz el erre is ujjaiddal, hiszen izgatásával sosem tapasztalt gyönyört okozhatsz partnerednek. Kutasd fel a herék mögötti pontot, helyezd rá a kezedet, és csak éppen akkora nyomást fejts ki, hogy a bőr megmozduljon az alatta lévő szöveten. Kísérletezz a nyomóerővel, és figyeld a pasi visszajelzését: idővel rájössz, hogy hol és milyen erős érintéssel okozhatod a legjobb érzést.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Vesd be a nyelvedet is!

Nem feltétlenül kell azonban a kézi izgatással beérned: ha idővel szeretnéd szexbe fordítani az eseményeket, a nyelveddel is izgathatod a heréket. Ha odalent jársz, vedd őket egyenként óvatosan a szádba, és enyhén játszadozz velük: ezzel garantáltan megőrjítheted a pasit! Közben a kezed se maradjon tétlen: markold meg a pasi péniszét, vagy izgasd a makkját, és biztos lehetsz benne, hogy hamarosan egetrengető gyönyörben lesz része.

Cikkünk Paul Joannides A nemi örömszerzés enciklopédiája című könyve alapján készült.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük