18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Az 5 legizgatóbb szexpóz egy szerelmes éjszakához (18+)
Tedd különlegessé a Valentin-napot, és csecsebecsék helyett lepd meg párodat egy forró, buja éjszakával!

Ha párod Valentin-nap közeledtével pánikba esik a szívecskékkel zsúfolt helyek gondolatától, idén szerezz neki kellemes meglepetést, és töltsétek otthon a szerelem ünnepét! Öltöztesd romantikus díszbe a lakást, vendégeld meg egy finom vacsorával, de a legnagyobb ajándékot tartogasd a hálószoba küszöbéig.

Lepd meg kedvesed egy vérforraló éjszakával: a szokásos forgatókönyvet felrúgva próbáljatok ki új, izgalmas szexpózokat, hogy az idei Valentin-nap ne egy füstös étteremről legyen emlékezetes.

Kölcsönös ajándék

Kerüld ki a gyakran fellépő kényes kérdést, hogy ezúttal ki kezdeményez, és kezdjétek a forró éjszakát egymás kényeztetésével. A kölcsönös orális szex lényege nem feltétlenül az orgazmus: legyen ez egy vadító ízelítő a második felvonás előtt, amivel kölcsönösen felizgathatjátok egymást.

A legkényelmesebb helyzet, ha popsidat párod felé tartod, miközben száddal kényezteted, de romantikusabbá teheted a pozíciót, ha oldalt fekve közeledtek egymáshoz. Kezdd óvatos simogatással a szexi játékot, miközben párod melledet és öledet simogatja, majd halmozd el csókokkal férfiasságát.

Miközben egymással vagytok elfoglalva, ne feledkezz meg magadról sem: próbálj meg odafigyelni a gyönyörre! Ha a fokozódó vágytól már egyre nehezebben tudtok magatokra és egymásra figyelni, térjetek át a következő lépésre, és válassz kedvedre szexpozíciót!

Hátsó ölelés

Ahhoz, hogy igazán élvezetes legyen az éjszaka, nem kell feltétlenül akrobatikus, extrém pózokat kitalálnod. Az izgató 69-es pózt kicsit megvariálva fordíts hátat párodnak, és hagyd, hogy hátulról beléd hatoljon.

Ebben a helyzetben a szeretkezés ritmusát inkább a férfi irányítja, azonban testhelyzeteddel szabályozhatod, hogy milyen mélyen legyen benned: ha kellemetlennek érzed az együttlétet, kicsit húzódj távolabb párodtól, és egyenesedj ki.

Bár ez a helyzet nem kifejezetten a szerelmes pillantások pozíciója, ha szeretkezés közben csiklódat is izgatod, nem csak magadnak, de párodnak is nagyobb gyönyört okozhatsz, a legtöbb férfi ugyanis kimondottan izgatónak tartja, ha szeretkezés közben a nő simogatja magát.

Az ágy szélén

Ha azonban több közelségre vágysz, és zavar, hogy a hátulról behatoló pózban nem tudtok kedveseddel egymás szemébe nézni, akkor olyan helyzetet válassz, melynek során egymással szemben lehettek.

Ültesd partnered az ágy szélére, majd ülj az ölébe úgy, hogy lábadat átkulcsolod a csípőjén: ez a pozíció nem csak romantikus, de mivel érezhetitek és láthatjátok is egymás testét, buja és erotikus is. Ha lázba hoz egy kis izgató vadság, tereld párod kezét finoman a feneked felé, azonban amint túl erősen markolná, feltétlenül jelezd neki. Te is fokozhatod a férfi örömét, ha csípődet kicsit feljebb tolod, és a hátad mögött elkalandozva kezeddel kicsit a heréit is kényezteted.

Lovas hátulról

A hagyományos lovagló póz nagy férfikedvenc, de egy kis fantáziával még izgatóbbá varázsolhatod. A férfi legalább annyira szeret a női popsi és a derék hajlatának ívében gyönyörködni, mint a cicik ringatózásában, úgyhogy lepd meg kedvesed, és ülj az ölébe úgy, hogy közben hátat fordítasz neki.

A romantika helyett ebben a helyzetben is a gyönyör a fontosabb: összpontosítsd minden figyelmed magadra, és mozogj úgy párod ölében, ahogyan neked igazán jólesik! Ebben a helyzetben a hüvely keresztmetszete egészen más alakú, mintha szemben lennétek egymással, így párodat teljesen újszerű élménnyel ajándékozhatod meg, magadat pedig különleges gyönyörrel. Szabad az út a kezek számára is: bátran kényeztesd akár magadat, akár párodat, akit akár a gáttájék cirógatásával is izgathatsz.

Gyorsan a pulton

Az is előfordulhat azonban, hogy a vacsora után nem sok idő marad az előjátékra, és a desszert romjainak árnyékában hevesen egymásnak estek. A konyha kiváló helyszín a heves romantikázáshoz, sőt, még párod jellemét is tesztelheted: az erős, uralkodó jellem felültet a pultra, és kezébe veszi az irányítást, ha azonban kedvesed kényelmes és inkább passzív jellem, szinte biztos, hogy egy konyhai széket fog kiszemelni, amin helyet foglalva alaposan szemügyre veheti meztelen tested. Ha pedig döntetlenre végződik a nemek harca? Akkor nem marad más, mint állva szeretkezni az ajtóban, miközben párod biztosan tart a csípődnél fogva, te pedig fél lábbal átkarolod a derekát. Csak egy óvatlan pillanatban le ne nyomjátok a kilincset!

Ezt is szeretjük