4 bevált trükk, ha szeretnél Valentin-napig bepasizni

Nem kell magányosan töltened a szerelmesek napját. Így találj párt gyorsan!

Valentin-nap előtt szinglinek lenni nem könnyű. Ha te is bepánikoltál egy kicsit a magánytól, akkor próbáld ki ötleteinket! Ne felejtsd el, még az utolsó pillanatban is történhet csoda.

Légy bulikirálynő!

Sokszor hangoztatott tény, hogy egy szórakozóhelyen ritkán találkozhatsz az igazival. Persze, azért szerencsére akad ellenpélda, a lényeg, hogy kicsit szemfülesebbnek kell lenni, mert a tömegben nehezebb észrevenni a potenciális jelölteket. Ráadásul, ha otthon ülsz, azzal még a maradék esélytől is megfosztod magad.

Tehát nyugodt szívvel vesd bele magad az éjszakába, és keresd a nagy Ő-t. A szinglipartikat kifejezetten a párkeresőknek rendezik, nézz körül a neten, biztos találsz kedvedre való helyszínt.

Próbálj ki új dolgokat!

Akkor se aggódj, ha nálad nem működik a munkahelyi vagy ismerősökön keresztüli pasiszerzés. Nézz körül a randioldalakon, ahol rengeteg program közül választhatsz! Ugyan Valentin-nap előtt már nem érdemes befizetni egy szingliknek szervezett utazásra, de nyugodtan kipróbálhatod a főző-, a csoki-, esetleg a koktélrandit. 

Ezeken a programokon nemcsak jól érezheted magad, hanem új emberekkel is találkozhatsz, és ki tudja, lehet, hogy pont itt futsz majd össze a szőke herceggel. Ha mégsem, akkor legalább jól érezted magad, és egy újabb felejthetetlen élménnyel gazdagodtál.

Egy tuti program

Te is azok közé tartozol, akiknek se ideje, se energiája nincs a hosszú távú pasikeresésre? Akkor neked találták a rapid randit. Az ilyen alkalmakkor mindössze hét perced van arra, hogy egyik-másik férfit megismerd, ami az első benyomásra elég.

Hogy miként gazdálkodsz az időddel, és mennyit tudsz meg a másik félről, rajtad áll. Az idő leteltével jön a következő kiszemelt, egészen addig, amíg el nem fogynak az esélyesek. A végén eldöntheted, hogy kit ismernél meg szívesebben, és ki az, aki egyáltalán nem érdekel. Ha szerencséd van, lesz lehetőség egy második randira, ahol már nincs időlimit.

Használd az internetet!

Amióta az internet otthon is elérhető, a chatoldalak virágoznak. Lehet, hogy kételkedsz az ilyesfajta ismerkedésben, mert nem tudhatod, mennyire őszinte az, akivel beszélgetsz. Ugyanakkor, ha nem is próbálod, nem lehet szerencséd.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ha mégis úgy érzed, hogy ez nem neked való, akkor válaszd a Facebookot. Egy régi ismerős, akivel ezer éve nem beszéltél, lehet, hogy éppen szingliként tengeti mindennapjait. Írj rá bátran, hogy mi újság vele, esetleg beszélj meg vele egy találkozót. Vesztenivalód nincs, és még az sem kizárt, hogy a szimplán barátinak induló összejövetelből randi lesz!

Neked milyen bevált trükköd van, ha pasizni akarsz?

Ezt is szeretjük