Csodálatos fotókon egy távkapcsolat - A művészpár nem hagyta, hogy 7 ezer kilométer felőrölje szerelmüket
Hétezer kilométerre éltek egymástól, szerelmük mégis kiállta az idő próbáját.

cover-ok-2
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egy távkapcsolat hatalmas megpróbáltatások elé állíthat két szerelmes embert, hiszen kevesebb a közös élmény, nehezebb a kommunikáció, az intimitás hiánya pedig idővel szétzilálhat egy erősnek tűnő kapcsolatot is. Közös jövőképpel, megfelelő tudatossággal, kölcsönös elköteleződéssel és rendszeres, nyitott kommunikációval azonban megugorható akadály lehetne a távolság azok számára, akik igazán szeretik egymást - ezt bizonyítják Danbin Shon és Seok Li gyönyörű fotói is.

Danbi Shin és Seok Li két dél-koreai művész, akiket más-más világrészre szólított a munkájuk. Míg Danbinak New Yorkban voltak kiállításai, addig Seol hétezer kilométerre szerelmétől, Szöulban élt. A párt a 14 óra időeltolódás sem tántorította el attól, hogy naponta tartsák a kapcsolatot, egy gyönyörű fotósorozaton belül azt is megmutatták, milyen az, ha egy kicsit „közelebb” kerülnek egymáshoz a digitális világban.

A hétköznapi élet közös pillanatai

Fotósorozatuk, amely a Half&Half - Fél&Fél -  nevet kapta, olyan hétköznapi, mégis csodás és inspiráló képekből áll, melyeket a páros tagjai a saját városukban készítettek: a hasonló tematikájú fotókat úgy vágták össze, hogy azok egy egészet alkossanak, és úgy tűnjenek, mintha egymás mellett lennének.

Borító-és ajánlóképek: Instagram.com/shin_danbi

Ezt is szeretjük