Nem hiszed el, hogy mire képes a világ legromantikusabb jegygyűrűje

Aki azt hitte, hogy nem lehet fokozni a romantikát, az nagyot tévedett.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A szerelemben nem létezik távolság - mondja a közhely, és sokan hisznek is ebben. Egy új fejlesztéssel azonban most már azok is érezhetik a szerelmük közelségét, akik eddig úgy gondolták, hogy mindez lehetetlen a távolból.

Gyűrű mindenekfelett

A The Touch, vagyis lefordítva Érintés nevű cég igazán izgalmas gyűrűket dobott piacra: a romantikus ékszerek képesek arra, hogy a szerelmespár tagjainak közvetítsék a másik szívverését - mégpedig élőben.

Ugyan a mai technikai vívmányok lehetővé teszik, hogy a párok szinte minden pillanatban üzenhessenek egymásnak, azt, amikor a szerelmes a távolban lévő kedvese szívének lüktetését érezheti,  még a videohívással sem lehet összehasonlítani.

Élőben jön a jel

A cég a víz- és karcálló ékszerek külsejét minimalista stílusban alkotta meg. Az ékszerek rendelhetőek rozsdamentes acélból, de akár aranyból is. A HB gyűrűk - a heartbeat, magyarul szívverés rövidítése - egy telefonos alkalmazáson keresztül küldik a pároknak szívverések ritmusát - valós időben.

Nem olcsó a mulatság

Ha valaki nagyon szeretné érezni a párját, csupán annyit kell tennie, hogy megérinti a gyűrűt. Persze az fontos, hogy mindketten online legyenek. Az öröm minden pénzt megér, a kérdés csupán az, kinek futja rá. Ugyanis míg az aranyból készült változat hozzávetőleg 825 ezer forintba kerül, addig az acél gyűrűpár 165 ezer forintért választható.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük