Miről fantáziálsz a legtöbbet titokban? Nagyon sokat elmond arról, mi hiányzik a kapcsolatból

Többet elárul a párkapcsolatodról, mint hinnéd.

Miről fantáziálsz a legtöbbet titokban? Nagyon sokat elmond arról, mi hiányzik a kapcsolatból
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Talán mindenkinek vannak olyan titkos erotikus fantáziái, amikre rengeteget gondol, a legtöbben mégsem merik megemlíteni a párjuknak, hiszen vagy szégyellik, vagy túlságosan is jelentéktelennek tartják őket.

Az igazság viszont az, hogy ezek - bár nem is gondolnád - rengeteg mindent elárulnak rólad, és arról is, hogy mi az, ami esetleg hiányzik a kapcsolatodból.

Maga vagy az ellenállhatatlanság

Ha arról fantáziálsz, hogy ellenállhatatlan vagy, és nincs olyan férfi, aki nemet mondana neked, bárkit megkaphatsz, akit csak akarsz, akkor ez arra utalhat, hogy félsz, hogy nem vagy elég vonzó a párod számára. Lehetséges, hogy nincs túl nagy önbizalmad, ezért attól tartasz, hogy a szerelmed találhat egy nálad vonzóbb nőt, és bármikor elhagyhat érte. A kapcsolatodból valószínűleg a biztonság érzete hiányzik a leginkább, illetve egy kicsit több figyelemre is vágysz, ha pedig így van, mondd el ezt nyugodtan a párodnak.

szexualis fantaziak 4

Amikor a nő dominál

Lehet, hogy meg fogsz lepődni, de ez az egyik leggyakoribb szexfantázia a nők körében az, hogy ők dominálnak az ágyban. Azok, akik erről álmodoznak, sokszor a való életben szégyenlősek, és nem merik elmondani, mit szeretnének. Sokszor pedig az is közrejátszik ebben, hogy azért, mert félnek, ha határozottabbak lesznek a párkapcsolatban, a férfi szerepe bizonytalanná válik, és nem látja majd őket elég nőiesnek. Ha tehát sokszor eljátszottál már ezzel a gondolattal, akkor valószínűleg nem mered felvállalni a vágyaidat és érzéseidet a kapcsolatban, pedig egyáltalán nincs mitől tartanod, tedd meg bátran.

Ha szeretnéd tudni, mik azok a teljesen hétköznapinak tűnő dolgok, amik teljesen feltüzelik a férfiakat, akkor kattints, és nézd meg képeken!

Férfiak hétköznapi fétisei, amik nagyon beindítják őket - Nem a mély dekoltázs vagy a miniszoknya

Nézegess képeket!

Elolvasom

Alávetett szerepben

Ha viszont pont te szeretnél az alávetett lenni, és arról álmodozol, hogy kikötöznek, bekötik a szemedet vagy kibilincselnek, akkor ez két dolgot is jelenthet. Egyrészt lehet, hogy túlságosan is a partnered uralkodik a kapcsolatban, és te csak engedelmeskedsz neki, másrészt viszont arra is utalhat, hogy úgy érzed, csak a tiéd a felelősség mindenben, és szeretnéd, ha nemcsak rád, hanem a párodra is hárulna belőle egy kicsi. Ha tehát ez jár a fejedben, akkor érdemes elgondolkoznod, melyiket érzed, és változtatni a helyzeten.

szexualis fantaziak 1

Tiltólistás férfiakkal az ágyban

Sokak fantáziálásában megjelennek olyan személyek, akikkel tiltott lenne összebújni, mint például a főnök, a párunk egyik barátja vagy akár egy teljesen ismeretlen idegen. Ez arról árulkodik, hogy a párkapcsolat túlságosan monoton lett, hiányzik belőle az újítás, az izgalom. Minél nagyobb tabunak számító illetőről álmodozol, annál jobban zavarhat a probléma, ezért érdemes lenne megbeszélni a pároddal, hogy vessetek be néhány újdonságot az ágyban.

Gyengéd női partner

Bár ez is meglepő lehet, többen fantáziálnak arról, hogy egy másik nővel fekszenek le, mint gondolnád. Ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy az illető a saját neméhez vonzódik, hanem leginkább arra utalhat, hogy az illető nő több figyelemre, gyengédségre és kényeztetésre vágyik a kapcsolatban, úgy érzi, párja nem kezeli valódi nőként.

Végül azt hozzá kell tennünk, hogy természetes egyáltalán nem biztos, hogy minden hasonló fantázia szexuális vagy kapcsolati problémákra utal, az viszont biztos, hogy érdemes átgondolni, és ha tényleg így van, megbeszélni ezeket a pároddal.

Ezt is szeretjük