Ezekről a nőkről fantáziálnak titkon a férfiak - Te is köztük lehetsz
Nézd meg a titkos listát! Róluk álmodoznak a pasik.

Dia

	A szexi nővérke	Mire lesz szükséged? Egy fehér, lehetőleg mélyen dekoltált miniruhára, vagy ha van kéznél, elöl gombos fehér köpenyre - például fodrászköpeny - és egy játéksztetoszkópra. Papírból vágj ki egy trapézformát, és két alsó csücskébe fűzz gumit fejpántnak! Rajzolj rá piros keresztet! Piros magassarkúval, harisnyakötővel még ütősebb a szerelés.

A szexi nővérke

Mire lesz szükséged? Egy fehér, lehetőleg mélyen dekoltált miniruhára, vagy ha van kéznél, elöl gombos fehér köpenyre - például fodrászköpeny - és egy játéksztetoszkópra. Papírból vágj ki egy trapézformát, és két alsó csücskébe fűzz gumit fejpántnak! Rajzolj rá piros keresztet! Piros magassarkúval, harisnyakötővel még ütősebb a szerelés.

Dia

	A szexi szobalány	Mire lesz szükséged? Egy fekete miniruhára, egy fehér kötényre, egy fekete magassarkúra és egy portörlő pamacsra. Ha elmész egy rövidáruboltba, vehetsz fehér csipkeszalagot is, amit fejpántként felköthetsz. Egy fekete vagy fehér harisnyakötő nagyon megbolondíthatja az összhatást.

A szexi szobalány

Mire lesz szükséged? Egy fekete miniruhára, egy fehér kötényre, egy fekete magassarkúra és egy portörlő pamacsra. Ha elmész egy rövidáruboltba, vehetsz fehér csipkeszalagot is, amit fejpántként felköthetsz. Egy fekete vagy fehér harisnyakötő nagyon megbolondíthatja az összhatást.

Dia

	A szexi diáklány	Mire lesz szükséged? Egy rövid ujjú, fehér blúzra, aminek a felső két-három gombját nem gombolod be, egy kockás miniszoknyára, térdzoknira és fekete cipőre. Ügyelj arra, hogy a szoknya és a zokni színben harmonizáljon, illetve egyenruha hatását keltse. Ha van szemüveged, még jobb lehet az összkép.

A szexi diáklány

Mire lesz szükséged? Egy rövid ujjú, fehér blúzra, aminek a felső két-három gombját nem gombolod be, egy kockás miniszoknyára, térdzoknira és fekete cipőre. Ügyelj arra, hogy a szoknya és a zokni színben harmonizáljon, illetve egyenruha hatását keltse. Ha van szemüveged, még jobb lehet az összkép.

Dia

	A szexi titkárnő	Mire lesz szükséged? Egy elegáns, fehér blúzra, sötét ceruzaszoknyára, csipkés combfixre és fekete magassarkúra. Ha viselsz szemüveget, az összhatás szexibb lehet. A hajadat fogd fel kontyban, hogy még titkárnősebb legyen a megjelenésed.

A szexi titkárnő

Mire lesz szükséged? Egy elegáns, fehér blúzra, sötét ceruzaszoknyára, csipkés combfixre és fekete magassarkúra. Ha viselsz szemüveget, az összhatás szexibb lehet. A hajadat fogd fel kontyban, hogy még titkárnősebb legyen a megjelenésed.

Dia

	A szexi aerobikozó	Mire lesz szükséged?  Egy cicanadrágra, egy úszódresszre vagy bodyra, valamint egy pántra vagy övre a derekadra. A hajadat hanyagul tűzd fel, mintha a tornától éppen szétbomlóban lenne a frizurád. A holmiknak nem feltétlenül kell színben harmonizálni, de a mintákat kerüld!

A szexi aerobikozó

Mire lesz szükséged?  Egy cicanadrágra, egy úszódresszre vagy bodyra, valamint egy pántra vagy övre a derekadra. A hajadat hanyagul tűzd fel, mintha a tornától éppen szétbomlóban lenne a frizurád. A holmiknak nem feltétlenül kell színben harmonizálni, de a mintákat kerüld!

Dia

	A szexi tanárnő	Mire lesz szükséged? Egy nőies blúzra, szoknyára, ha van, akkor szemüvegre, illetve valamilyen tanítással kapcsolatos eszközre, például vonalzóra, könyvre vagy füzetre. A hajad legyen visszafogottan, elegánsan feltűzve. Ne feledd, a szerephez hozzátartozik az irányító magatartás.

A szexi tanárnő

Mire lesz szükséged? Egy nőies blúzra, szoknyára, ha van, akkor szemüvegre, illetve valamilyen tanítással kapcsolatos eszközre, például vonalzóra, könyvre vagy füzetre. A hajad legyen visszafogottan, elegánsan feltűzve. Ne feledd, a szerephez hozzátartozik az irányító magatartás.

Dia

	A szexi főnökasszony	Mire lesz szükséged? Egy elegáns kosztümre, blúzra, valamint magassarkúra. Jó kiegészítő lehet a szemüveged is, ha van. A hajadat hátul fogd össze kontyban! Ha van egy aktatáskaszerű táskád, akkor azt is vedd magadhoz az összhatás kedvéért.

A szexi főnökasszony

Mire lesz szükséged? Egy elegáns kosztümre, blúzra, valamint magassarkúra. Jó kiegészítő lehet a szemüveged is, ha van. A hajadat hátul fogd össze kontyban! Ha van egy aktatáskaszerű táskád, akkor azt is vedd magadhoz az összhatás kedvéért.

Blog.hu ajánló
Szerző: Kovács Gabriella
Fotó: