7 férfifoglalkozás, amiért odavannak a nők
Neked van kedvenced?
A legtöbb nőnek beleremeg a térde, ha ilyen foglalkozású férfiakkal találkozik.

Dia

	Vízimentő	Valóságos hősök! Segítenek a bajba jutott embereken, és életeket mentenek a vizet kémlelő kisportolt, bronzosra barnult vízimentők. Odavannak értük a nők!

Vízimentő

Valóságos hősök! Segítenek a bajba jutott embereken, és életeket mentenek a vizet kémlelő kisportolt, bronzosra barnult vízimentők. Odavannak értük a nők!

Dia

	Orvos	Gyógyít, segít másokon, okos és rendkívül felelősségteljes - ha pedig mindezt úgy teszi, hogy közben szemtelenül jóképű is, az bizony sok női szívet megdobogtat.

Orvos

Gyógyít, segít másokon, okos és rendkívül felelősségteljes - ha pedig mindezt úgy teszi, hogy közben szemtelenül jóképű is, az bizony sok női szívet megdobogtat.

Dia

	Tűzoltó	A tűzoltókról az a legenda járja, hogy nagyon sok jóképű pasi van köztük. Bármilyen arc is bújik meg azonban a sisak alatt, a tűzoltók hősiessége, bátorsága a legtöbb női szívet lázba hozza.

Tűzoltó

A tűzoltókról az a legenda járja, hogy nagyon sok jóképű pasi van köztük. Bármilyen arc is bújik meg azonban a sisak alatt, a tűzoltók hősiessége, bátorsága a legtöbb női szívet lázba hozza.

Dia

	Mixer	Nyáron egy vízparti koktélbárban, de akár télen is egy szórakozóhelyen a jóképű mixer pasik igazi mágnesként vonzzák a női vendégeket. A csalós koktélok keverői könnyen az ujjuk köré csavarják a mámorban úszó nőket.

Mixer

Nyáron egy vízparti koktélbárban, de akár télen is egy szórakozóhelyen a jóképű mixer pasik igazi mágnesként vonzzák a női vendégeket. A csalós koktélok keverői könnyen az ujjuk köré csavarják a mámorban úszó nőket.

Dia

	Autószerelő	Az autószerelés igazi férfias tevékenység, így az ilyen foglalkozású pasiknak már eleve sikere van sok nőnél. A vele járó olajos ruha és kezek a legtöbb nő számára szintén nagyon vonzóak.

Autószerelő

Az autószerelés igazi férfias tevékenység, így az ilyen foglalkozású pasiknak már eleve sikere van sok nőnél. A vele járó olajos ruha és kezek a legtöbb nő számára szintén nagyon vonzóak.

Dia

	Zenész	Tinikorában szinte minden nő, de felnőttként is sokan vonzódnak a zenészekhez. Legyen bár gitáros, hegedűművész vagy akár énekes, a nők szívére a lágy dallamokat hallva rózsaszín köd száll.

Zenész

Tinikorában szinte minden nő, de felnőttként is sokan vonzódnak a zenészekhez. Legyen bár gitáros, hegedűművész vagy akár énekes, a nők szívére a lágy dallamokat hallva rózsaszín köd száll.

Dia

	Szakács	A nők többsége imádja nézni, ahogy egy pasi főz. Igaz, nem csupán ez, hanem talán az is ott van a szakács pasik iránt sokak által érzett rajongás mögött, hogy nem csak a férfiak szívéhez vezet a gyomrukon át az út!

Szakács

A nők többsége imádja nézni, ahogy egy pasi főz. Igaz, nem csupán ez, hanem talán az is ott van a szakács pasik iránt sokak által érzett rajongás mögött, hogy nem csak a férfiak szívéhez vezet a gyomrukon át az út!

Ezt is szeretjük
Szerző: Kovács Gabriella
Fotó: