18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

4 gyakori szexhiba a férfiak szerint, amit a nők gyakran elkövetnek! Ezekre figyelj az ágyban

Vajon tényleg az a jó, ha a nő a kezdeményező?

nagykep?cikkid=163349&kep=szexhiba1-lead

Vannak olyan szexhibák, amik a legtöbb nőre jellemzőek a férfiak szerint. Ugyan nem lehet általánosítani, és természetesen senki sem tökéletes, azzal azért mindenképpen jó tisztában lenni, hogy mire vágynak a férfiak az ágyban, és hogy hogyan látják a nőket.

Ha nem kezdeményez

Bár sokszor tényleg felemelő érzés fortélyosan addig csábítgatni a férfit, amíg ő vadul be nem ránt az ágyba, azért vannak helyzetek, amikor a nőknek szó szerint a kezükbe kell venni a kezdeményezést, és a tettek mezejére kell lépniük. Nagyon egyoldalú a kapcsolat, ha valaki mindig a pasitól várja, hogy a kedvére tegyen. Természetesen nem kell dominává válni, de fontos, hogy a férfiakra alkalmanként ne csak a láthatatlan női praktikák hassanak, hanem érezzék, hogy a nő tudja és mutatja is, mire vágyik, és ha kell, irányít is.

 

Ha a férfinak mindig tettrekésznek kell lennie

Még a hosszú ideje kapcsolatban élő nőket is rosszul érinti, hogy a férfiak néha bizony visszautasítják őket, mert valószínűleg ritkábban kezdeményeznek, és hajlamosak belőle hiúsági kérdést csinálni. Sokan ilyenkor egyből a legrosszabbra gondolnak: vagy az jár a fejükben, hogy már biztosan nem elég vonzóak, vagy attól tartanak, hogy esetleg másfelé kezdett kacsingatni a párjuk. A legegyszerűbb, kézenfekvő magyarázat azonban nem jut eszükbe: az, hogy egy pasinak sem mindig van kedve a szexhez. Lehet, hogy éppen nehéz napja volt, vagy csak egyszerűen pihenni szeretne. Jobban belegondolva inkább degradáló, mint reális dolog szexgépként kezelni a férfiakat.

Ha nem mondja el, mit szeretne

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy a pasik azt szeretik, ha a nő tudatja velük, hogy mit szeret az ágyban. Sokkal jobban működik a szex, ha mindketten tisztában vannak azzal, hogy mi jó a másiknak. Ha valakinek nehézséget okoz, hogy beszéljen a szexuális vágyairól, arra is van megoldás. Aktus közben meg lehet mutatni a pasinak, hogy mire vágyik a nő. A férfiak hálásak az efféle segítségért, hiszen ők is azt szeretnék, hogy mindenkinek a lehető legnagyobb élvezetet nyújtsa az együttlét.

Ha nem nyitott az újra

Sok pasi arról panaszkodik, hogy úgy érzi, a párja nem elég bevállalós. Ugyan vannak, akik tényleg nem szeretik az újításokat, sok nő inkább attól tart, hogy a férfi nem veszi őt komolyan, ha olyan szexuális játékokba is belemegy, amit mások örömlányokkal társítanak. Ez óriási tévedés, ugyanis a férfiak szeretik a bevállalós nőket, és egyáltalán nem riasztja el őket, ha valaki nyitott.

Ez a nézet annak a kornak a hozadéka, amikor a nőknek inkább csak tűrniük kellett az ágyban, és sokadrangú volt, hogy mit élnek meg szex közben. Az elavult berögződésen úgy lehet túllépni, ha tudatosul mindenkiben, hogy az ágyban mindenki egyenlő. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy mindenre igent kell mondani, de szemérmességből elutasítani valamit, amire az ember amúgy kíváncsi, felesleges.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük