Hogy eszel? Elárulja a férfinak, milyen vagy az ágyban
Habzsolsz, vagy óvatos vagy? Az evés és az ételhez való viszonyod sokat elárul a szexualitásodról.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A szex és az étkezés között több fronton is összefüggés van, így az, ami igaz az egyikre, gyakran a másikra is áll. Ha valakinek nagy az étvágya, valószínűleg az ágyban sem éri be kevéssel, aki pedig válogatós, az intimebb körülmények között is hasonlóan nyilvánul meg.

Nem véletlenül szokás étterembe menni randi gyanánt, hiszen az érzékiség faktorai ott is tetten érhetők. Persze vacsora közben a legtöbben nyilván nem folytatnak tudatos analízist a másikról, de tudat alatt akkor is fogják az ingereket, és azokból következtetéseket vonhatnak le. Te hogy eszel?

Csak csipegetsz?

Sokszor előfordul, hogy valaki csak csipeget, és alig eszik, miközben lehetősége lenne arra is, hogy jóllakjon. Ennek több oka lehet. Ha a diétádat tartod, az aszketikus jellemről és megfelelési kényszerről árulkodhat, azt sugallhatja, hogy az ágyban is nehezen engeded el magad, és nagyon ritkán lazulsz el teljesen.

Hasonló, bár nem ennyire radikális a helyzet, ha azért nem eszel, mert izgulsz. Ez gátlásosságot sugallhat, ami idővel feloldható. Ha nem kérsz semmit, esetleg csak valami könnyűt, akkor valószínűleg a szexben sem a vadul szenvedélyes típusok közé tartozol. Nem kizárt, hogy hosszú előjátékkal szereted megalapozni a továbbiakat.

Határozatlanság

Ha viszont először csak valami kicsit kérsz, majd a másik ételét kóstolgatod, az azt sugallja, hogy talán nem ismered magad és a tested eléggé ahhoz, hogy felelősséget vállalj a saját örömödért. Ahhoz hasonlóan, mintha azt mondanád, hát nem is tudom, mit válasszak, én is azt kérem, amit te.

Ez azt jelezheti, hogy az ágyban is passzív lehetsz, nem mondod el, mire vágysz, hanem mindent a másiktól vársz, azt is, hogy olvasson a gondolataidban.

Mindent bele?

Ha viszont nem lacafacázol sem az ételválasztásnál, sem az evésnél, valószínűleg a szexbe is nagy élvezettel veted bele magad. Nem okoz gondot, hogy képviseld az igényeidet, és örömödet leld az együttlétben. Valószínűleg aktív vagy, és nem kizárt, hogy kezdeményező is, így a másiknak is könnyebb rád hangolódnia, és elengednie magát. Ha viszont szelektálsz az ételben, csoportokra osztod, ami a tányérodon van, és bizonyos dolgokat nem eszel meg, nem kizárt, hogy a szexben is így teszel különbséget a számodra jó és rossz dolgok között. Ami persze bizonyos mértékig nem baj, de ha túlzott mértéket ölt, megakadályozhatja, hogy felszabaduljatok. 

Apróságok

Az alapvető evési stílusokon kívül más tényezők is befolyásolhatják a rólad alkotott képet.

Például mindent megeszel, vagy hagysz a tányérodon? Előfordulhat ugyan, hogy tényleg nem tudod megenni az adagot, mert óriási, de lehet, hogy a szexet is sokszor inkább abbahagyod, mint befejezed. Azok közé tartozol, akik az ismert ízeket kedvelik, vagy inkább újdonságokra vadászol?

Az, hogy mit eszel, következtetni enged arra, hogy mennyire vagy kísérletező kedvű. Árulkodó lehet az is, hogyan bánsz az evőeszközökkel. Elegánsan fogod, merőben funkcionálisan kezeled őket, vagy nincs is rájuk szükséged? Finoman felveszed a villádra, netán radikálisan ledöföd az ételt, mint aki nem ismer kegyelmet? Ha lassan eszel, az azt jelzi, hogy szereted a hosszú szeretkezéseket, vagy talán több időbe telik, amíg a csúcsra jutsz.

Ezt is szeretjük