18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Durván őszinte vallomások arról, milyen a szex a házasságban - Férfiak mesélték

Meghökkentő dolgokat árultak el a férfiak.

Durván őszinte vallomások arról, milyen a szex a házasságban - Férfiak mesélték

Azt mondják, hogy a szex a boldogító igen kimondása után a legtöbbször megváltozik, méghozzá sajnos negatív irányban. Sok pár tapasztalja, hogy ritkulnak az együttlétek, eltűnik a romantika és elhalványul a szenvedély.

Bár a legtöbben nem beszélnek erről, most néhány férfi hihetetlenül őszintén mondta el a Redditen, mi történt a szexuális életükkel az esküvő óta. A válaszok pedig biztosan téged is megdöbbentenek majd.

Brutálisan őszintén a szexmentes házasságokról

- Két évig randiztunk az esküvő előtt, most négy éve vagyunk házasok. Már alig akar velem lefeküdni, és szinte ki sem mozdulunk otthonról kettesben. Ha pedig mégis szexelünk, akkor olyan kínos az egész - osztotta meg az egyik felhasználó. Abban pedig rengetegen egyetértettek vele, hogy nagyon megváltoztak, sőt, néhány párnál eltűntek az összebújások. - A feleségem annyi kifogást felsorolt már a szeretkezés elkerülésére, hogy nem is emlékszem rájuk. Megpróbáltam megtenni mindent, hogy hangulatba hozzam, de nem jött össze. Lassan már három éve nem szeretkeztünk, és nemsokára itt a tizedik házassági évfordulónk - írta egy másik férfi, és nem ő volt az egyetlen, aki reménytelen helyzetben érzi magát.

- Több mint 20 éve együtt vagyunk, úgyhogy végül is nem meglepő. Én kívánom őt, de ő nem engem. Soha nem kényszerítettem rá magamat, de az elmúlt négy-öt évben tudom és érzem, hogy csakis az én kedvemért megy bele a dologba, és nagyjából már olyan érzésem van közben, mintha megerőszakolnám, ami borzalmas. De miért próbálkozzak, ha úgyis felesleges? Így érzem, és én befejeztem.

szexmentes hazassag ferfi 2.png

Egy másikuk pedig egy olyan indokot hozott fel a szexmentes kapcsolatra, amit többen is említettek az oldalon utána.

- A feleségem 50 kilót hízott, és már egyáltalán nem vonzódom hozzá. Tudom, hogy ő életem szerelme, és két gyermekkel is megajándékozott, beszéltünk is róla, de nem egyszerű a dolog. Az a baj, hogy nagyon lusta, és ezt ő is tudja. Őszintén, én már egy egész érzelmi hullámvasúton átestem emiatt, de már eljutottam az elfogadásig. Eldöntöttem, hogy nem akarom tönkretenni a családot emiatt, és inkább megbékélek a helyzettel - írta a férfi, azonban olyan férj is akadt, aki szerint a saját súlya miatt ment tönkre a kapcsolata. - Nagyon meghíztam, ő pedig már nem talál vonzónak, amit meg is értek. Próbálok lefogyni, és nagyon hiányoznak a szeretkezéseink, de mindezek mellett még fáradtak is vagyunk. Ha pedig van egy kis szabadidőnk, a szex helyett inkább megnézzük az elmaradt részt a kedvenc sorozatunkból.

Olyanok is voltak, akik bevallották, teljesen tönkrement a kapcsolatuk a szexuális problémák, illetve a szeretkezés hiánya miatt. - Már szinte utáljuk egymást. Egyáltalán nincs köztünk szex, és rendszeresen meg is csaljuk a másikat - mesélte az egyik hozzászóló.

szexmentes hazassag ferfi 1

- A feleségem néhány évvel ezelőtt eldöntötte, hogy szerinte a szex túlságosan is undorító dolog, és nem is lehet vele megbeszélni a témát. Ha szóba hozom, csak annyit mond, hogy nem hajlandó rá soha többé, ez pedig nagyon rossz hatással van a házasságunkra - mondta egy újabb felhasználó, egy harmadik pedig hasonló problémával küzd.

Bár ezek talán szélsőséges esetek, tényleg sok pár küzd hasonló problémákkal, azonban semmiképpen sem szabad a kommentelők példáját követni, és beletörődni a szexmentes házasságba. Ha egy kapcsolatban nem működik a szex, és a felek, vagy legalább az egyik fél boldogtalan, mindenképpen tenni kell valamit. Érdemes ilyenkor beszélni a dologról, párterápiára járni, megkeresni a vonzalom eltűnésének valódi okát. Ha viszont tényleg mindent megpróbáltunk, és semmi sem jelent igazi megoldást, akkor át kell gondolni, valóban érdemes-e vállalni a boldogtalan párkapcsolatot életünk végéig.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük