„Én azt mondtam, szeretem, mire ő azt, hogy oké” - A legkínosabb történetek a szeretlek szó kimondásáról
Férfiak és nők meséltek a szeretlek szóval kapcsolatos, kínos és vicces történeteikről.

kínos helyzet
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A szeretlek szó kimondása minden párkapcsolatban fontos mérföldkőnek számít a kezdetekben, de sok izgalom és kétség is övezi ezt a nagy eseményt. Ki mondja ki először, és mikor? Mi lesz rá a reakció? Ezek a kérdések sokak fejében megfordulnak, de sajnos a válaszok általában csak sejthetők, garancia viszont sosincs a pozitív fogadtatásra. 

Bár a legtöbben arra vágynak, hogy romantikus legyen a pillanat, néha nem úgy sülnek el a dolgok, ahogyan azt elképzelték, hanem inkább borzasztóan kellemetlen vagy vicces lesz a helyzet. Néhány férfi és nő pedig volt olyan bátor, hogy az egész világgal megosztotta legkínosabb sztoriját a szeretlek szó kimondásáról.

Senki nem ilyen reakciókat vár

- Első alkalommal akkor mondtam a páromnak, hogy szeretem, amikor még csak randiztunk, és sokat lógtunk a telefonon. Este, álmosan elárultam neki, hogy már rég el akartam mondani, de féltem, és nem akartam őt elijeszteni. Mire azt válaszolta: „Ne aggódj, a szeretlek szó nem nagy szám nekem. Szeretem az anyukámat, a barátaimat és téged is." Én pedig azt gondoltam magamban, hogy nagyszerű, úgy szeret, mint az anyját. Romantikus - mesélte egy Samantha nevű nő.

- Négy hónapja voltunk együtt, és Valentin-nap volt. A párom romantikus vacsorát készített pezsgővel, csokis eperrel, és az este felénél még azzal a bizonyos szeretlek szóval is meglepett. Szó szerint, mert annyira ledöbbentem, hogy fuldokolni kezdtem, és alig tudtam abbahagyni a köhögést. Aztán végül annyit tudtam hozzászólni, hogy köszönöm, mire ő azt mondta, nem épp ezt a reakciót várta - írta Lauren.

- Akkor mondtam ki a szót először a feleségemnek, amikor randevúztunk. Néhány hónap után szex közben a szemébe néztem, és azt mondtam, hogy szeretem, mire ő csak azt, hogy oké. Azután sokáig nem beszéltünk az egészről, ő pedig legelőször egy karácsonyi üdvözlőlapon mondta ki nekem. Azóta is sokat nevetünk ezen a történeten - árulta el egy Dan nevű humorista.

A cikk az ajánló után folytatódik

Nem megfelelő hely és időzítés

- Egy koncerten voltunk a lánnyal, akivel már egy ideje találkozgattunk. Lehet, hogy csak a hangulat vagy a jó zene tette, de egyszer csak a fülébe kiabáltam, hogy szeretem. Ő csak nézett rám meglepetten, majd otthagyott. Egyszerűen csak elsétált. Ráadásul úgy, hogy ő vitt volna haza a kocsijával. Az biztos, hogy tanultam az esetből - vallotta be egy Kyle nevű férfi.

- Már nagyon ki szerettem volna mondani a páromnak néhány hónap randizás után, de arra vártam, hogy ő tegye meg először. Egy este viszont csak úgy kibukott belőlem, és gyorsan hozzátettem, hogy nem akarom, hogy úgy érezze, vissza kell mondania, és nyugodtan várja ki azt az időt, amikor ő is így érzi. De aztán, amikor nem viszonozta, nagyon rosszul éreztem magam, és elkezdtem sírni. És ez az egész egy Uber-út során történt a hátsó ülésen.

A legkínosabb romantikus fotók

Sok pár imád cuki képeket készíteni vagy készíttetni magáról, hogy aztán megőrizzék őket örök emlékként. De van, hogy túl extrém ötletekre vagy túl sok Photoshopra szavaznak, és romantikus helyett inkább vicces és kellemetlen lesz az eredmény. A következő szerelmeseknél ez történt.

Ezt is szeretjük