18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

A legforróbb hálószobai szexjátékok (18+)
Szeretnéd egy picit izgalmasabbá tenni, megfűszerezni a kapcsolatotokat? Forrósítsd fel a hangulatot szexi szerepjátékkal!

A szerelemben mindent szabad, szokták mondani. Így azt, ami mindkettőtöknek kedvére való, miért ne próbálhatnátok ki? Számtalan probléma oldódhat meg egy jól sikerült szerepjáték során, a vágyakat pedig egyenesen az egekig repítheti.

Miért jó?

A szerepjátéknak nincsenek szigorú szabályai. Pontosan az a lényege, hogy szabadon engedve a fantáziádat, azzá válhatsz, amivé éppen szeretnél.

Más bőrébe bújva olyan gátlások oldódnak fel, amelyek korábban visszafogtak abban, hogy kimutathasd, mire is vágysz igazán. Ilyenkor úgy érezheted, nem vagy felelős a tetteidért, hiszen nem is te vagy valójában, csak egy szerepet játszol. Így te is, és a párod is oldottabban viselkedtek majd, és rengeteg új dolgot tanulhattok meg egymástól.

Felszínre kerülhetnek olyan titkos vágyak, amiket előtte egyikőtök sem mert elárulni. Titkos vágyai pedig mindenkinek vannak, csak sokan szégyellik ezeket, mert eltérnek a megszokottól, és tartanak attól, mit szólna hozzá a párjuk, ha kiderülne.

Hogyan kezdj hozzá?

Először is, csak akkor kezdd el, ha kedvet érzel iránta! A szerepjáték nem csak akkor működhet jól, ha valóban farsangi jelmezekbe öltözöl. Kezdetnek elég, ha szeretkezéskor kedvesed fülébe súgod, hogy most te vagy a tanárnő, és megbünteted, amiért nem írt leckét, vagy lehetsz ápolónő is, aki az éj leple alatt beosont a betegszobába, hogy segítse a gyorsabb gyógyulást.

Akármit kitalálhatsz, de akkor a legizgalmasabb a játék, ha az együttlét alatt folyamatosan megmaradsz a szerepedben, és úgy beszélsz, mintha az adott személy lennél. Ha párod vevő a pajkoskodásra, minden megy majd magától.

Nem a ruha teszi az embert

Főleg nem a hálószobában. Ám egy-egy jól kiválasztott fehérnemű sokat dob a hangulaton. Ha a szerepedhez illő kiegészítőket veszel fel, még élethűbbé válik a varázslat. Lehet ez egy szexi harisnya, egy csini kalap, vagy akár egyéb olyan eszköz, melynek a szeretkezés alatt is hasznát vehetitek. Például simogathatjátok vele egymást, vagy ha az alakja hosszúkás, nyugodtan szopogathatod is. A pasid odalesz a látványtól, és még inkább vágyik majd rád.

Mi kell még?

Ha fokozni szeretnéd az élvezeteket, vegyél fel a szerepedhez illő ruhát, ami persze lehet egy kissé hiányos. Éld bele magad a játékba, és suttogj olyan szavakat kedvesed fülébe, amit talán magadtól sose mondanál! Ne félj, hogy mit szól majd hozzá. A reakcióin úgyis látod, hogy kedvére való-e a játék, és ha igen, mindent bele. Kényeztethetitek egymást felváltva is. Például kötözd az ágyhoz párodat, kösd be a szemét, és anélkül, hogy hozzányúlnál, először csak szavakkal kezdd ingerelni.

Sorold fel, mi mindent teszel majd vele, azután lassan kezdd el simogatni, végül, mikor már alig bírja kivárni, hogy hozzáérj, tedd boldoggá!

Ki ne szeretné a kellemes meglepetéseket?

Ezekkel az apró trükkökkel, pajkos játékokkal olyan ösztönöket ébreszthetsz fel mindkettőtökben, amelyekről korábban talán nem is tudtad, hogy léteznek.

Ahogy sikerül felszabadulnotok, egyre oldottabban kezdtek majd neki a szerelmeskedésnek, ami csodálatos, még felfedezésre váró utakat nyithat meg előttetek. Ne féljetek hát elindulni az ismeretlenbe!

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük