Szerelmes beléd a párod? 3 jel, amiből egyértelműen tudhatod
Láss bele a párod szívébe, még ha nem is nagyon ad hangot az érzelmeinek!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Milyen jó lenne belelátni a férfifejekbe, mondják sokan, hát még mennyire hasznos lenne, ha a férfiszívbe is be-bepillanthatnánk! Nem minden férfi a szavak embere ugyanis, mások pedig éppen hogy azok.

Bizonyos férfiak nem szívesen vagy nem gyakran adnak hangot érzelmeiknek. Vagy azért, mert számukra a szeretlek szó már olyan magaslatokat jelent, ami ijesztő lehet, vagy azért, mert egyszerűen nem szeretnek az érzelmeikről beszélni.

Vannak azonban olyan férfiak is, akik pedig mondják szüntelenül a bűvös sz betűs szót, ám a szavaik mögött egy nagy nulla van.

Hogyan igazodhat ki mégis az ember lánya, hogy a férfi, aki mellette van, hányadán is áll érzelmileg? Valóban odavan, vagy csak kábítja a szavaival?

Nagyon egyszerű: a szerelemnek sok-sok jele, megnyilvánulása lehet, de a három legegyértelműbb megléte vagy nemléte nagyon gyorsan fényt deríthet az igazságra, hogy szerelmes a férfi, vagy sem?

Elég csupán megfigyelni a férfi csókját, ölelését és azt, hogy mit csinál elalvás előtt.

Hogyan csókol?

Az első csók elcsattanása az első igazán sokat mondó momentum egy párkapcsolat életében, hiszen ez az a pont, amikor először kerül sor valóban intim testi kontaktusra. Ez a kibontakozóban lévő kölcsönös vonzalom kendőzetlen kinyilvánítása.

A csók a kapcsolatban is fontos marad, örök mutatója lesz az érzelmek aktuális állapotának, így a férfiénak is. Nem feltétlenül azt kell azonban figyelni, amire legelőször gondolnál. Bár sokat elárul, milyen gyakran, mennyi ideig és hogyan csókol a férfi, ennél sokatmondóbb, hogy nyitott szemmel teszi-e, vagy sem. Ha igen, az nem túl jó jel, ha viszont csukott szemmel csókolózik, az arra utal, hogy teljes szívével át akarja élni a pillanatot - egyszóval szerelmes.

Hogyan ölel?

Az ölelésnek borzasztóan fontos szerepe van a kapcsolatban. Erősíti a köteléket, az összetartozás érzését, hiszen közben oxitocin szabadul fel a szervezetben, ahogyan endorfin is, ami a boldogságérzetet növeli.

A férfi ölelése nagyon sokat mesél érzelmeiről - egyáltalán szeret-e ölelkezni, vagy ez számára felesleges időpocsékolás, és ha öleli a párját, milyen hosszan és mennyire szorosan teszi azt. A legerősebb bizonyítékot azonban mégis az nyújtja az ölelés kapcsán, hogy a férfi megszagolja-e közben a párja nyakát, haját, ugyanis a legtöbb feromon a női fejbőrön át távozik, amit a férfi tudattalanul nagyon vonzónak talál. Ha tehát megszagolja a férfi a nőt, akkor valószínűleg nagyon odavan érte.

Milyen illatokra buknak a pasik?

Kattints, és lapozd végig, milyen illatoktól bolondulnak bele a nőkbe a férfiak!

Hogy alszik el?

Végül, de nem utolsósorban az elalvás előtti pillanatok is lehetőséget biztosítanak arra, hogy a férfi érzelmeit egyértelműen lehessen diagnosztizálni. Szinte már megmosolyogtatóan egyszerűnek tűnik, de lényeges, hogy elalvás előtt mit csinál a férfi. Mindenkinek lehet persze egy megszokott alvópóza, de ha lefekvéskor a pasi azonnal ellenkező oldalára fordul, és már horkol is, az nem túl jó jel. Ha azonban elalvás előtt, mielőtt felvenné a bizonyos pózt, odabújik a párjához és megölelgeti, az szerelemről árulkodik.

Vigyázat, nem szabad egyetlen alkalomból messzemenő következtetéseket levonni! A férfi lehet hullafáradt, és ahogy vízszintesbe kerül, elnyomhatja az álom. A felső két dologra sokkal biztosabban lehet alapozni, legyen ez az utolsó a szempontok közt.

Ezt is szeretjük