10 árulkodó jel, hogy a férfi szerelmes
Kíváncsi vagy, milyen apróságok árulkodnak partnered érzelmeiről? Íme, a legfontosabbak!

Dia

	Csók	Ha nem tudod biztosan, párod mit is érez irántad, egyetlen csók is elég lehet ahhoz, hogy eldöntsd. A szenvedélyes, hosszan elnyúló nyelvjáték, amit szinte percenként muszáj ismételni, nem csak a filmekben a szerelem szimbóluma, hanem a valóságban is erről árulkodik.

Csók

Ha nem tudod biztosan, párod mit is érez irántad, egyetlen csók is elég lehet ahhoz, hogy eldöntsd. A szenvedélyes, hosszan elnyúló nyelvjáték, amit szinte percenként muszáj ismételni, nem csak a filmekben a szerelem szimbóluma, hanem a valóságban is erről árulkodik.


Dia

	Ölelés	Az ölelésből is megismerheted a valódi érzelmeket. Ha partnered őszintén, hosszan és ragaszkodóan von magához, akkor is szeret, ha egyelőre ezt szavakkal még nem mondta ki. Amennyiben az ölelélése nem fájóan, de kicsit szoros, és egyébként is keresi a kínálkozó alkalmakat, hogy megérinthessen, ő a te embered!

Ölelés

Az ölelésből is megismerheted a valódi érzelmeket. Ha partnered őszintén, hosszan és ragaszkodóan von magához, akkor is szeret, ha egyelőre ezt szavakkal még nem mondta ki. Amennyiben az ölelélése nem fájóan, de kicsit szoros, és egyébként is keresi a kínálkozó alkalmakat, hogy megérinthessen, ő a te embered!

Dia

Imádnivaló hibákAz arcodon a szeplők, a combodon pedig az a kevés narancsbőr aggaszt? Ha partnered szerelmes, ő ezekkel együtt rajong érted, sőt, elképzelhető, hogy éppen azt dicséri rajtad, amit te a legjobban utálsz. A rózsaszín szemüveg mögül nézve ugyanis nincsenek hibáid, illetve csak felettébb bájosak akadnak.

Imádnivaló hibák

Az arcodon a szeplők, a combodon pedig az a kevés narancsbőr aggaszt? Ha partnered szerelmes, ő ezekkel együtt rajong érted, sőt, elképzelhető, hogy éppen azt dicséri rajtad, amit te a legjobban utálsz. A rózsaszín szemüveg mögül nézve ugyanis nincsenek hibáid, illetve csak felettébb bájosak akadnak.

Dia

Sűrűn telefonálSok pasi szereti, ha a külön töltött idő alatt kicsit elfelejtheti a kapcsolatot, és nem kell mindig telefonálni, de a szerelmes nem. Ha partneredben fellángoltak az érzelmek, valószínűleg neki is ugyanolyan nehéz lesz elviselni a külön töltött időt, mint neked. Biztos lehetsz tehát benne, hogy a sűrű telefonálás és üzenetváltás jó jel, különösen, ha ő kezdeményezi.

Sűrűn telefonál

Sok pasi szereti, ha a külön töltött idő alatt kicsit elfelejtheti a kapcsolatot, és nem kell mindig telefonálni, de a szerelmes nem. Ha partneredben fellángoltak az érzelmek, valószínűleg neki is ugyanolyan nehéz lesz elviselni a külön töltött időt, mint neked. Biztos lehetsz tehát benne, hogy a sűrű telefonálás és üzenetváltás jó jel, különösen, ha ő kezdeményezi.

Dia

Bemutat a barátainakHa csak egy futó kaland vagy a pasi életében, valószínűleg sosem adódik alkalmad megismerni a barátait. Ezzel szemben, ha nem csak bemutat nekik, de a közös bulikra is belépőt kapsz, és együtt jártok a programokra, biztos lehetsz benne, hogy partnered részéről a veled való kapcsolat nem csak egy hóbort.

Bemutat a barátainak

Ha csak egy futó kaland vagy a pasi életében, valószínűleg sosem adódik alkalmad megismerni a barátait. Ezzel szemben, ha nem csak bemutat nekik, de a közös bulikra is belépőt kapsz, és együtt jártok a programokra, biztos lehetsz benne, hogy partnered részéről a veled való kapcsolat nem csak egy hóbort.

Dia

	Elvisz a szüleihez	A szüleihez nem visz haza akárkit az ember. Ha párod meghív az első komoly családi ebédre, biztos lehetsz benne, hogy nem csak játszik veled, hanem mély érzelmeket táplál irántad.

Elvisz a szüleihez

A szüleihez nem visz haza akárkit az ember. Ha párod meghív az első komoly családi ebédre, biztos lehetsz benne, hogy nem csak játszik veled, hanem mély érzelmeket táplál irántad.

Dia

 	Együtt töltött idő  	A szerelmes férfi számára nem elég néhány röpke óra a napból, hanem szinte állandóan veled szeretne lenni. Amennyiben párod a randi után sem siet sehová, és az éjszakát követően nappal is marad, ne legyenek kétségeid az érzelmeit illetően.

Együtt töltött idő

A szerelmes férfi számára nem elég néhány röpke óra a napból, hanem szinte állandóan veled szeretne lenni. Amennyiben párod a randi után sem siet sehová, és az éjszakát követően nappal is marad, ne legyenek kétségeid az érzelmeit illetően.

Dia

RomantikaA szerelem a férfiból is előcsalogatja a romantikát. Ha felhív magához, és kupis legénylakás helyett renddel, gyertyafénnyel és rózsaszirmokkal találkozol, ígéretes jel, de ennél több kell a bizonyossághoz. Amennyiben a viselkedésében is felfedezed az árulkodó apróságokat, biztos lehetsz benne, hogy nem szédítővel, hanem őszinte pasassal van dolgod.

Romantika

A szerelem a férfiból is előcsalogatja a romantikát. Ha felhív magához, és kupis legénylakás helyett renddel, gyertyafénnyel és rózsaszirmokkal találkozol, ígéretes jel, de ennél több kell a bizonyossághoz. Amennyiben a viselkedésében is felfedezed az árulkodó apróságokat, biztos lehetsz benne, hogy nem szédítővel, hanem őszinte pasassal van dolgod.

Dia

 	Hogyan alszotok?  	Nem csak az együttlét, de az is árulkodó lehet, hogy utána milyen testhelyzetben merültök álomba. Ha nem fordul el a pasi, inkább keresi a közelséged, elhiheted neki, hogy valóban szeret. A szemből ölelkező alvó póz a friss szerelmesek éjjeli testhelyzete.

Hogyan alszotok?

Nem csak az együttlét, de az is árulkodó lehet, hogy utána milyen testhelyzetben merültök álomba. Ha nem fordul el a pasi, inkább keresi a közelséged, elhiheted neki, hogy valóban szeret. A szemből ölelkező alvó póz a friss szerelmesek éjjeli testhelyzete.


Dia

 	Szex  	Ha csak azért volt minden randi és felhajtás, hogy végre megkapjon, a nagy pillanatban valószínűleg csak magára fog gondolni a pasi. A szerelmes férfi azonban más: számára a csók, az érintés és a szex utáni összebújás is ugyanolyan fontos része az együttlétnek, mint maga a gyönyör.

Szex

Ha csak azért volt minden randi és felhajtás, hogy végre megkapjon, a nagy pillanatban valószínűleg csak magára fog gondolni a pasi. A szerelmes férfi azonban más: számára a csók, az érintés és a szex utáni összebújás is ugyanolyan fontos része az együttlétnek, mint maga a gyönyör.

Ezt is szeretjük
Fotó: