Ilyen az igaz szerelem, amikor senki sem látja - A párok apró, de boldog pillanatairól rajzol a koreai férfi

A koreai férfi megmutatja: a szerelmesek számára sokszor a legapróbb pillanatokban rejlik az igazi boldogság.

rajzok cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az igaz szerelem egyáltalán nem csak a nagy gesztusokról szól, sokkal inkább az apró, de boldog pillanatokról, melyek egy kívülállónak szinte jelentéktelennek tűnhetnek, a párnak mégis a legnagyobb örömöt okozzák.

Egy koreai művész ezeket a csodás, bensőséges perceket örökíti meg rajzain, melyekért odavannak az emberek az Instagramon. Ma már több mint 604 ezren követik munkásságát.

Rajzokon az igaz szerelem boldog pillanatai

Myeong-Minho szívmelengető művei a párok mindennapjait ábrázolják. Nem különleges, filmbe illő szituációkat örökítenek meg, hanem hétköznapi helyzeteket, melyekről mégis csak úgy sugárzik a boldogság. Képei megmutatják, hogy a valódi szerelem nem a hatalmas rózsacsokrokban, a drága ajándékokban vagy a tökéletes, már-már irreálisan romantikus randevúkban rejlik, hanem ezekben az intim pillanatokban.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Képek: Instagram/93.minho

Ezt is szeretjük