Szégyenlős, macsó vagy jó fiú?
Így hódíthatod meg a pasit
Minden férfitípus szívéhez más és más út vezet. Olvasd el, a te választottadat hogyan hódítsd meg!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha nyár, akkor ismerkedés - de hogyan is kezdj hozzá valamiféle terv nélkül a pasi meghódításához? A jó terv lényege, hogy a pasijelölt legjellemzőbb tulajdonsága mentén kell elindulnod.

Mint minden ember, a pasi, akit kinéztél, szintén egyéniség, aki szeret és nem szeret dolgokat, érdeklődik bizonyos dolgok iránt, és a maga módján reagál a különböző helyzetekben.

Figyeld meg, milyen típus a jelölted, és ez alapján könnyebben a szívébe lophatod magad! A következőkben öt férfitípus meghódításához olvashatsz el néhány tanácsot.

A szégyenlős

A szégyenlős pasi szívéhez rögös út vezet, ugyanis akár az idők végezetéig is várhatsz, mire kezdeményezni fog, de az sem kizárt, hogy soha nem teszi meg azt a bizonyos első lépést.

Ha a jelölted szégyenlős típus, akkor tehát nagy eséllyel neked kell megtenned az első lépést. Nem szeretnéd leleplezni az érzéseidet? Kezdeményezz burkoltan! Kérd a segítségét például a költözködésben vagy egy számítógépes probléma megoldásában! Így megkönnyíted a dolgát, és mert segíthet, hősnek érezheti magát, ami még több önbizalmat ad neki, hogy randit kérjen.

Semmiképp nem akarsz te kezdeményezni? Akkor küldj neki félreérthetetlen jeleket, így talán egy nap rászánja magát, hogy megszólítson.

A macsó

Macsó pasival kezdeni nem sétagalopp, mert ők bizony igazi nőcsábászok. Ha vállalod a kockázatot, a meghódítása pofonegyszerű lehet.  Az egyetlen dolgod az, hogy nem próbálod őt semmilyen észrevehető módon meghódítani. Nem iszod a szavait, ha beszél, nem rebegteted a szempilláidat, ha rád néz, nem csodálod őt éjt nappallá téve, ugyanis ezek azok a dolgok, amikből azonnal leszűri, hogy te már nem vagy kihívást jelentő préda.

Légy teljesen közömbös, időnként nézd csak levegőnek bátran, de persze egy kis optikai csalás itt is megengedett. Viselj szexi és nőies ruhákat - persze módjával -, és ami fontos, legyél magabiztos! Ha a pasi azt tapasztalja, hogy van a környezetében egy ilyen full extrás nő, aki nem csókolgatja a lábnyomait, feltehetőleg azonnal hódító hadjáratba fog kezdeni!

A jó fiú

Az első és legfontosabb szabály, hogy ne nyomulj, hanem hagyd magad meghódítani! A második, hogy ne vess be szexi tűsarkút és miniruhát, ugyanis a jó fiú nem a végzet asszonyát keresi, hanem egy rendes lányt, aki klasszikus nő. Házias, gyenge, sebezhető, a férfi oltalmára szorul, valaki, akit feleségül vehet, és aki a gyerekei anyja lesz.

Légy mindig mosolygós, vidám és gondoskodó! A jó fiú típus szereti azt is, ha a potenciális barátnője főz neki valamit. Ha nem szeretnéd direktben elhívni vacsorázni, kínáld meg a saját sütésű süteményeddel, vagy vigyél neki a magad készítette lekvárodból egy üveggel! Ennél a típusnál nagyon igaz, hogy a gyomrán át vezet az út a szívéhez.

Plusz tipp, hogy érdemes jó viszonyt ápolnod az anyukájával a jövőben, így biztosíthatod be a pozíciódat hosszú távra.

Az intellektuális

Az okos pasikkal bizony nem könnyű, mert ők hajlamosak túlságosan is a maguk szakterületének élni. Egy ilyen típusú férfival akkor érhetsz el sikert, ha kicsit elmélyülsz az őt érdeklő dolgokban. Ha például az afrikai elefántok párzási szokásai nyűgözik le, olvass kicsit utána, majd egy váratlan pillanatban brillírozz! Így könnyen felfigyelhet rád, és a tudomány ködjéből előbújva mint nőt is szemügyre vehet.

A külsődet illetően jó, ha nem viszed túlzásba a harsány színeket és mintákat, illetve nem hordasz cicababás holmikat. Azoktól ugyanis rendszerint rosszul vannak az okos pasik! Viselj csinos, nőies, ugyanakkor konszolidált darabokat!

A sportok szerelmese

A sportos pasi általában a sportos nőkre bukik. Ha te is sportolsz, vagy legalábbis érdeklődsz a sportok iránt, akkor az már fél siker!

Az ilyen típusú pasit azzal hódíthatod meg, ha a sportteljesítményét, illetve a kidolgozott muszklijait csodálod. Másik trükk lehet, ha tanácsot kérsz tőle az edzést vagy az egészséges táplálkozást illetően. A mód, hogyan közeledsz felé, attól is függ, hogy a pasit melyik sport érdekli. Ha szimplán csak őrült kosárlabda-rajongó, akkor azzal is leveheted a lábáról, ha kívülről fújod a kedvenc csapatában játszók nevét, vagy tudod, mi volt az aktuális meccs legszebb pillanata.

A legfontosabb dolog

Bármilyen is a pasi, a legfontosabb, amit a hódító hadjárat megkezdése előtt jól meg kell, hogy jegyezz, az, hogy senki kedvéért soha ne változz meg, illetve ne vegyél fel egy más viselkedést, ami tőled teljes mértékben idegen! A férfinak irántad kell érdeklődnie, és nem egy megjátszott nő iránt.

Ezt is szeretjük