18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

3 óriási szexbaki (18+)
A férfi szerint
Alkalmazd bátran tippjeinket, ha szeretnéd elijeszteni a férfit. Ha azonban szexre és a férfira vágysz, óvakodj az alábbi szexvétkektől!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Orbitális mellényúlások, Föld körüli pályán

Vibrátorral való huncutkodás, a szerelem közepébe holmi pornófilm beiktatása, forró teával való öblögetés után röpke orális hamham, harisnyakötő, harmadik asszonyka becsempészése az ágyba, a párnák közé. A felsoroltak közül ezúttal egyikről sem ejtünk szót.

Következzék három óriási szexbaki, fekete bárányai a felajzásra tett próbálkozásoknak. Micsoda egy fantáziátok van, lányok!

Bogáncslé meg körömvirág, aszalt légyszárny-dzsem

A népi gyógyászat szerint ugyebár ezek mind vágyfokozók, hímtag nekik nem mondhat ellent. Ha tüzet kell rakni a kufirckemencébe, szárazabb gyújtós a kedves kisasszonyok kezébe nem is akadhat náluk.

Volt rá példa, női magazinban olvastam, hogy egyszer egy talpraesett menyecske urának fáradt, bágyadt, életunt dorongját velük próbálta kikezelni, ellenben – nagy hiba! – a cél érdekében kicsit megtetézte a dózist. Az eredmény: három hetes folyamatos sátortábor, vizelési problémák – furvást esőkabátban kellett -, illetve egy lerobbant here.

Szóval csak óvatosan! Annál is inkább, mert a kevésbé ismertebb mirákulum receptjét most az értő közönség figyelmébe ajánljuk: vegyél legyet, a bajtól függően jó sokat, a légykofától a piacon, a letépett szárnyakat abáld és szárítsd. Figyelem: az egyszerű gyümölcslégy nem megfelelő! Jó kövér döglégy kell a kannak. A szárított légyszárnyat aztán lassú tűzön karamellizáljuk, gőzéből jó mélyeket szippantunk, majd némi macskagyökér hozzáadásával lekvárrá főzzük. Mikor jó, együtt örülünk neki.

Ha ellenben a férfi nem hajlandó a bájdorongra kenni a kapott szürke, iszamos masszát, ha esetleg cseppnyi feszültséggel a hangjában azt mondja, hogy ezt a baromságot, ilyen hiszékeny állat, ilyen kócos fejű, csempefogú, bandzsa kismacska, mint mi, márpedig a világon nincsen, akkor nosza, együk meg, amit főztünk, és legközelebb fűtsünk be inkább azokkal az okos tanácsokkal, a kazánba, természetesen.

A fenekembe, édes

A jókora tévedések netovábbja, a hatalmasságos átverés. Valaki egyszer egy oldalborda szájába adta, mint a mannát a jóisten, és azóta terjed meg terjed, akár az influenzavírus. Jobb esetben rákérdeznek. Jobb esetben olyankor a pasas nem röhögi szét magát, nem tapad sértve a malterszagú, hideg falra. Rosszabb esetben: a lány keze magától indul kurkászni. A herék alá. Ahová magának a férfinak sem lehet bejárása. Mert a lányka szerint az jó. Az a szerencsétlen ipsének tetszik – valami kígyó győzhette meg a ténsasszonyékat erről, nem vitás. Urambocsá’, de szaga van ennek a történetnek.

Fogjál be az eke elé, csapkodjál, mint egy ökröt

Nem vitatjuk, hogy vannak kanok, kik szeretik, ha ütik őket. Ellenben nem minden kan ért egyet az ostorcsapkodással. Ha ez valamiféle isaurás szexrabszolgalány-dolog lenne – édes istenem, megbocsátanánk. De nem.

A rabszolga dolog stimmel, hát naná, csakhogy amikor már éppen a döcögős részhez érünk, mikor már ottan vagyunk, hogy egy középkategóriás cseh akciófilm sem tudná hideg vízzel leoltani a vágyunk végét – akkor megtörténik.

Pofán lettünk csapva. Műkörmös sallert kapott a kan. Merthogy az minket – állítólag – felajz, ha a csajszi uralkodik. Ha emberes taslikat oszt ki, mikor ő van felül, mikor lovaglóba vágja magát. Hát nem. Félre tetszettek valamit érteni.

Ezt is szeretjük