Ilyen elbűvölő egy cica világa: 8 kép, amit csak a szerető gazdik értenek meg igazán

A cicák varázslatos világába kalauzol a művész.

Rajzok cicákról
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A macskák szerető gazdijai jól tudják: kedvenceik mindent megtesznek, hogy ne ismerhessék meg az unalom fogalmát. A cicák már jelenlétükkel is színt visznek az ember életébe, külön kis világukkal pedig betöltik szíve minden zugát.

Rob van Barneveld, holland illusztrátor rövid, többnyire szöveg nélküli képregényei szempillantás alatt elkalauzolnak a macskák varázslatos, meseszerű világába, amit csak a hozzájuk legközelebb álló gazdik ismerhetnek.

Rajzok a cicákról

Az illusztrátor múzsája saját cicája, Hobbes, aki gazdája bevallása szerint makacs, lusta karakter. A macska mindennapjainak ábrázolásával egy izgalmas, elvarázsolt, szerethető világ elevenedik meg.

Korábbi cikkünkből megtudhattad, mennyi egészségügyi előnnyel bír az ember számára bizonyítottan a macskatartás, de ahhoz sem fér kétség, hogy a bársonytalpú kedvencek társaságában sokat tanulhat az ember az életről is.

(Borító- és ajánlókép: Getty Images Hungary.)

9 cicaszokás, amivel elmondja, mennyire szeret - Nem mindegyikről sejtenéd, hogy ezt jelenti

Nem csupán a dorombolás jelzi azt, hogy szeret. Rengetegféleképpen jelzi még feléd, csak sokan nem tudják, mit üzen a viselkedése.

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

Ezt is szeretjük