18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Arcra élvezés és vad análszex: 3 dolog a pornóban, ami a valóságban nagyon nem működik

A filmek sokakat becsaphatnak.

A pornónézés a férfiak körében elterjedtebb, és bár alapvetően nem ártalmas dolog, ha túlzásba viszik, vagy túl nagy hangsúlyt helyeznek rá, kelthetnek bennük a filmek irreális elvárásokat, gondolatokat.

A filmekben látottak és a férfi reakciója végett a nőkben pedig támadhat olyan érzés, hogy párjuk felé nem tudnak elképzeléseik szerintit nyújtani. A férfi kedvéért sajnos sokan bevállalnak dolgokat, amik őket nem vonzzák, vagy éppen kellemetlen helyzetbe hozzák, noha olyasmibe hiba belemenni, ami nem ad mindkét félnek örömet.

A következőkben három olyan, a valóságtól messze álló dolgot veszünk sorra, amelyet a pornófilmek alapján sokan reálisnak, helyénvalónak, természetesnek hisznek, pedig egyáltalán nem azok.

Vad anális szex

Sok férfi fantáziáját izgatja az anális szex, a nőkét már kevésbé, hiszen miután ez a behatolási célpont egyáltalán nem szexre van eredetileg kitalálva, sokaknak a gondolata sem vonzó. Amennyiben mégis igent mondanak rá, akadnak nők, akik valóban tudják is élvezni, de másoknak fáj - a férfinak mindkettőt el kell fogadni. A pornófilmekben látható vad anális szex ráadásul minden realitást felülmúl: iszonyatos fájdalmat, sérülést, roncsolódást is okozhatna egy olyan aktus egy nőnek. Síkosítóval is csak óvatosan érdemes ezzel próbálkozni.

Arcra élvezés

Bár a pornófilmekben az is menő, hogy a férfi az aktus végén a nő arcára megy el, abszolút nem olyan vonzó ez a gondolat a nők számára, mint azt a filmek alapján sok férfi hinné, még ha elvétve akadhatnak is, akik számára az. A nagy többség számára egy ilyen dolog megalázó, sőt, szerelem ide vagy oda, gusztustalan is lehet. A férfiaknak kell annyi tiszteletet mutatni a nők felé, hogy ezt nem erőltetik, amennyiben a nő nem akarja.

Semmi előjáték, álló pénisz, biztos orgazmus

Bár a pornófilmekben minden gyorsan és akadálytalanul történik, a valóságban ez sem így működik. Míg a férfi másodpercek alatt szexre kész, a nőnek igenis szüksége van az előjátékra. A filmekben szinte természetesnek veszik, hogy a nő már az első másodpercekben behatolásra kész, pedig egy megfelelő nedvesedés nélküli behatolás kellemetlen, fájdalmas is lehet a nő számára.

Továbbá a pornófilmekben az orgazmus is mindig mindkét fél részéről garantált, noha a való életben ez sem mindig így van. A nők számára valójában tovább tart a csúcsra érni, és bár a férfiaknak könnyebb, a nők részéről egy rossz közérzet, egy kényelmetlen körülmény vagy bármi más meggátolhatja az orgazmust. Igaz, ami igaz, a férfi erekciója is másodpercek alatt elmúlhat, illetve el is maradhat, ha nagyon fáradt, stresszes, vagy akár megbúvó egészségi problémája van.

Szókimondó beszélgetések Szily Nórával és vendégeivel.

Új videósorozatunkban Szily Nóra és beszélgetőpartnerei döntik le a tabukat. A 'Szókimondó' őszintén és egyenesen dolgoz fel olyan fontos témákat, amikről sokszor nem beszélünk nyíltan. Tabuk helyett mi a szókimondó beszélgetésekben hiszünk. Sorozatunkban kendőzetlen őszinteséggel beszél Pásztor Anna a szerelem múlandóságáról, Mérő Vera a bántalmazásról, Oroszlán Szonja pedig a fordulatos karrierváltásáról vall, de más fontos témákat is körbejárunk. Tanács Eszter a gyermektelen nők helyzetéről, Bajzáth Sándor a veszedelmes függőségekről, Singer Magdolna a gyászfeldolgozásról, míg Dr. Beke Dóra az elcsúszott szépségtrendekről beszél. 

Tartsatok velünk! 

Promóció

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük