Pici természetes vs. feszes plasztik
Észt oszt a férfi
Akkor szép a cici, ha elér egy bizonyos méretet, vagy inkább a természetesség a vonzó?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A virág nem igazi virág, a tetszés viszont százféle. Saját magam ismerek olyat, akinek élete a fröccsöntött krizantém. Az is szép, sose hervad, a bimbaja pedig peckes és büszke, mint egy - itten a kapcsolat - babaolajtól fényes pofájú gyári munkás az ingyen fröccskor. Ízlésfélén vitatkozni meddő valami. Vannak hapsik, akiknek bejön a plasztik cickó. Most nagyjából azokról lesz szó, akiknek nem.

A műcici kultusza

Nem születhet minden asszony szexistennőnek. A probléma csak az, hogy muszáj. Rájuk van beszélve. Nincs ebben túlzás: tessék bekapcsolni valamely agykalapácsos kereskedelmi csatornát picit: na ugye, na ugye, na ugye.

Túlpörgött a marketingdémon, mint a részegebb horgászok, mikor dicsekvéskor rájuk kerül a sor. Ezért kapta föl a pornó a keblet talán, annak nagyotmondás kell, a messze mintaszerű, az olyan már nincs is. A pornónak a szilikon, mint a popzenének a Beatles, annyira jött jól.

A csajszabászati ipar jövedelmez, bizonyos doktorok a taknyos kölök meg a visszeres nagymama lepraktizálása helyett talán érthető módon ragadtak inkább szikét. Az ipar pedig kutya valami, annak reklám kell. Az ipar telepedős, elnyújtózik, üzen, hív, és legfőképpen lefitymál, ha te nem afféle vagy, amilyet szerinte venni kell.

Nem a szilikonnal van a baj, hanem a gépezettel, amelyik eszményire rágta. Mert bizony mondom, hamarost háromféle konfekciókeblet árusít majd a vágyszatócs, és, ha a kedves vevő parancsolja, odaadja super size-ban.

Ízlések

A mellkérdés a hapsi méretproblémáinak kuzinja, és, bár már kifejtettük, miért jó a pici cici, maga a probléma érthető. A hapsi odavan mindenért, ami kerek és formás - nem véletlenül foglalkoztatja évezredek óta a matekosokat a kocka gömbösítése olyannyira nagyon. A törekvés, a szépészet meg a pasasért van. Az, hogy tőasztalra tetszenek feküdni, csak azért, hogy tetsszenek, valahol egy nagyon kedves dolog.

Nem a peckes cickó, hanem az egy kaptafára valóság ellen ágálunk tehát. A cici, ha magát vigyázzba vágja, a legszentebb dolgok egyike. A kerekded asszonyi formák miatt nem egyszer törtek ki háborúk.

De ettől azt, ami természetes, miért kellene szégyellni? Jó, a természet tökéletlen dolog, hibás, szeplője van, bandzsít kicsit. De legalább őszinte. Nincsen neki hátsó szándéka. És nem utolsósorban az enyém. Ne kelljen már szégyellned, csak azért, mert azt mondták.

Mit néznek meg először a nőn?

Nem a mell az egyetlen csábító testrész a nőn. Ha kíváncsi vagy, hogy a férfiak mi alapján tartanak ellenállhatatlannak, és mit vesznek szemügyre az első találkozás alkalmával, nézd meg videónkat!

Pofonok

Nincsen pasas, aki egy pár szépre varrt medicinlabdára fitymálóan merne tekinteni. Mert igenis szép az - hogyne lenne, egyéb célja sincs. Kétszínű majom, nagyképű nyaliautomata Sorok Írója most, mikor pennát köszörül a szilikonon.

Mégsem tudja tiszta szívből azt mondani rá, hogy kell. Ő afféle, aki a mellben való pici esést szeretné őfelé történő zuhanásnak felfogni.

Ezt is szeretjük