3 csábítónak tartott viselkedés, amitől a férfi inkább menekül

Van néhány pasivadász módszer, amivel inkább elriasztod a potenciális társjelöltet.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az Így hódítsd meg a pasit!-féle tanácsokkal Dunát lehetne rekeszteni, ám egy-egy jól kiszámított trükkel nem mindig éred el a kitűzött célt - lehet, hogy csupán leforrázod a srácot, aki ezután inkább menekülőre fogja. Nem is gondolnád, de a számtalan pasizós taktika közül némelyek nemcsak hatástalanok, de egyenesen riasztónak bizonyulnak a férfiak körében.

Mesterséges vonzerő

Gyakran hangoztatott javaslat, hogy légy jóban a testeddel, hiszen csak akkor számíthatsz pozitív válaszra, ha rendben vagy önmagaddal, és harmónia-aura vesz körül. A pasik nem közelednek egy önbizalom-hiányos, önmagát ostorozó nőhöz. Ám vékony a határ egészséges öntudat és túláradó gőg között.

Ha a pasi megszimatolja narcisztikus magabiztosságodat, kétségei támadnak, és saját képességei akaratlanul is lefokozódnak egy magát bombacsajnak kikiáltó nő láttán. Arról nem is beszélve, hogy ha a divatmagazinok must have-jeivel készülsz levenni a lábáról, az sem a legnyerőbb ötlet. Lehet, hogy te éjjel-nappal a trendbibliákat bújod, és tisztában vagy vele, mi számít divatosnak és újnak, de neki fogalma sem lesz arról, miért húzol bő ülepű farmert az első randin - az pedig kicsit sem lesz meggyőző érvelés, hogy ezt ajánlotta kedvenc magazinod divatszerkesztője. Ugyancsak mellényúlsz, ha megpróbálod durván szexisre venni a figurát, és domborulataidat jól láthatóvá teszed. Igaz, a srácok tényleg bomlanak a kendőzetlen idomokért, de barátnőnek nem egy forrónadrágos pornósztárt szeretnének.

A hamvas szűzlány-álca

Ha nem a szexi csomagolást választod, inkább annak ellentétével próbálod becserkészni a pasit, akkor is mellé lőhetsz. Nagyon szimpatikus lehet egy nőben a diszkrét visszafogottság, de ha flörttaktikaként alkalmazod, néhány találkozó után hamar kiderülhet, hogy valódi éned jóval több ravaszságot rejt, mint amit eleinte mutattál. Márpedig furcsa változás s180 fokos fordulattal vadmacskává változni, miután céltudatosan hangoztattad az elveidet a szerény modor, makulátlan erkölcsök és ártatlanság témaköreiben.

Ráadásul, ha előre megfontolt szándékkal húzogatod az orra előtt a mézes madzagot, és randik hosszú sora után is őrizgeted álszüzességedet, az áldozat is gyanút fog, vagy egyszerűen érdeklődését veszíti, és nem fog tovább sóvárogni egy elérhetetlen nő után. Helyette inkább légy természetes - ne taktikusan, hanem őszintén. Minden pasinak bejön, ha látja, hogy a nő határozott arca mögött azért ott van az esendő ember. Nem kell ahhoz szemérmes tinilánynak maszkíroznod magad, hogy kedvesnek és póztalannak tűnj.

A pasik kedvenc női testrészei

Érdekel, mi az, amit az első pillanatban szemügyre vesznek rajtad a pasik? A videóból megismerheted a toplistás női testrészeket.

Házitündér-mítosz

A gasztronómiai tudásra és remek anyapótló képességekre alapozott taktika a pasi lustaságra való hajlamát és gyámoltalanságát használja ki. Persze, kizárólag a randizás későbbi szakaszában használható, amikor már a hódítás utáni megtartás a cél. Tudjuk, hogy minden pasi szereti a hasát, illetve a jól főző nőket.

Korábban  kicsúfolták és megvetették azt a nőt, aki nem tudta ellátni otthonát és férjét. Ma már nem baj, ha bohémként nem főzöl mindennap, és a bevásárlás is hetente egyszer aktuális. De a férfiak ettől még nem változtak: imádják, ha valaki kiszolgálja őket. Ezt meglovagolva akadnak csajok, akik ebben látják a pasi befogásának tuti technikáját. Kérés nélkül mosnak-vasalnak, ínycsiklandó ebédekkel csábítanak, és arra ösztönzik a pasit, élvezze, és tegye állandóvá.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Azt üzened: nemcsak szuper takarító- és szakácsnő vagy, de nagyszerű anyalehetőség is rejlik benned. Ettől a pasi annyira megrémül, hogy az eddig vonzónak érzékelt tulajdonságaidról is megfeledkezik, csakis azon jár az esze, hogyan szabaduljon a karmaidból. És innentől kezdve nem számít, hogy díjnyertes csokis sütit sütsz, de még az sem, hogy felmelegíted az ágyát.

Neked voltak pasifogó tévedéseid?

Ezt is szeretjük