18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

4 apróság, ami veszélybe sodorja a szerelmet

A hallgatás aranyat ér. Ha nem is a sorsdöntő helyzetekben, de néhány veszélyes pillanatban nem árt, ha megőrzöd ártatlan titkaid.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A legőszintébb párkapcsolatban is vannak olyan mondatok, melyek jobb, ha nem hangoznak el. Néha a kellemetlen igazság nem egy parázs vitához vezet, ami majd elcsitul, és végül már arra is nehéz visszaemlékezni, hogy miért volt hangos és komoly a konfliktus: vannak olyan információk, melyeket a férfi nem felejt, és nagyobb baj is lehet belőlük.

Bár titkolózni nem szép dolog, néha nem árt, ha mérlegelsz, ha pedig egy fájó igazság mélyre nyomja a tányért, pedig nincs nagy jelentősége, inkább tartsd meg magadnak. A boldog kapcsolat sem visel el mindent: vigyázz, nehogy átlépd a veszélyes határvonalat!

Micsoda pasik!

A bűvös vonal pedig valahol párod és az exek között található. Az addig rendben van, hogy voltak mások is az életedben, valószínűleg ezzel ő is így van. Manapság már az sem megdöbbentő, ha ez a szám nem annyira szerény, mint ahogy az a férfi hiúságának jólesne, de ezzel még nincs gond. Ha nem is a legkellemesebb igazság, amennyiben szeretnél tiszta lappal indítani, elmondhatod, hány férfival volt dolgod. De ezen a ponton állj meg, és ne oszd meg pároddal múltbéli hálószobatitkaidat! Ha valaki jobb volt az ágyban, mint ő, arról garantáltan nem akar tudni, de még azzal is vigyázz, hogy egy kínos vagy vicces pillanatot érdemes-e elmesélned.

Mindenkinek volt ilyen az életében, de gondolj bele, milyen érzés lenne neked, ha a férfi, akivel éppen meztelenül ölelkezel, és próbálod nőies bájaidat bevetve elcsábítani, előáll egy vicces történettel, ami egy másik meztelen lánnyal esett meg, egy másik időben, de meglehet, ugyanabban az ágyban.

Még, ha kevésbé féltékeny típus is, mint te, ez az információ garantáltan neki is több lenne, mint amiről tudni akar, és lehet, hogy nem csak egyetlen estére, de huzamosabb ideig sértődött szabadságra vonulna tőle vágya.

Csábító idegenek

A párkapcsolat és a házasság ideális esetben nem évekig, hanem évtizedekig tart, ennyi idő alatt pedig sok csábítással találkozhatsz. Nem vagy egyedül, ha az első csók pillanatában elöntött a meggyőződés, hogy többé nem fogsz más pasira nézni, hiszen megtaláltad azt, akivel le akarod élni az életed.

Ez azonban valószínűleg nem így lesz - már ami a tekintetet illeti. Vonzó férfiból ugyanis nem egy sétál az utcán, és az évek során biztos lehetsz benne, hogy akad majd, akit vissza kell utasítanod. Lesz, akit könnyű szívvel, de előfordulhat olyan is, akinek kevésbé lelkesen adod ki az útját.

Ha mindeközben továbbra is biztos vagy benne, hogy az összes pasi közül egyedül partnered az, aki mellett elköteleznéd magad, mindez nem akkora horderejű dolog, ami vallomást érdemelne. Kivéve, ha az egyik sármos csábító rabul nem ejt egy csók vagy még több erejéig: a megcsalás már az a szint, amikor már párodnak is joga van ismerni az igazságot, majd dönteni.

Jó, ha tudod azonban, hogy a férfi csak akkor beszél hasonló dolgokról, ha azoknak valóban komoly horderejük van, vagy, ha már nem érez úgy irántad, mint régen.

Ha tehát töredelmesen bevallod, hogy szórakozni voltál a barátnőiddel, és táncoltál egy helyes idegennel, valószínűleg rögtön arra gondol majd, hogy telefonszámcsere is volt, és már az jár a fejedben, hogyan lehetne véget vetni a kapcsolatnak, hogy azzal a másikkal lehess. Ha egyszerűen csak egy tánc volt, felejtsd el, és jobb, ha ő sem tud róla!

Szülői ellenállás

A párkapcsolatotokat ti élitek meg, és nem szabad, hogy túl nagy beleszólást engedjetek a dolgokba szüleiteknek. Előfordul, hogy egy lányos anya nem éppen ugyanúgy képzeli el az ideális jövendőbelit, mint ahogy maga a lány. Ha szüleid minden egyes alkalommal támadásba lendülnek párod ellen, amikor egyedül mész haza, próbáld meg tisztázni velük a helyzetet, illetve értésükre adni, hogy ez a te választásod. Érdemes megfigyelned azt is, hogyan viselkednek, ha partnered is veled van: ha előtte széles mosolyok mögé rejtik ellenérzésüket, nem biztos, hogy praktikus megosztanod vele az igazságot.

A szülők számos párkapcsolati konfliktust kezdeményezhetnek, akár akaratukon kívül is. Nehéz lehet egyedül megküzdened a problémával, ha utálják párodat, de hasonló helyzetben neked kell határozottnak lenned. Ha megosztod vele az ellenérzésüket, az könnyen vezethet oda, hogy a jövőben ő is csak azt lesi majd, vajon mikor lesz rád is hatással a szülői álláspont. Ne hagyd, hogy helyetted más befolyásolja párkapcsolatod sorsát!

Kőkemény igazság

Az utálatos szülők még talán elfogadhatóak, különösen a legveszélyesebb igazság fényében. Tény, hogy a férfiak húsz és harminc között élik fénykorukat, ami nemcsak azt jelenti, hogy ezt követően a továbbra is tobzódó tesztoszteronnak köszönhetően ritkulni kezd a hajkorona, és szaporodnak az ősz hajszálak, de a hálószobában is megváltozhat egy-két dolog.

Ha rendszeres potenciazavarral küzd párod, de hiúsági kérdést csinál az ügyből, akkor nem árt, ha foggal-körömmel kiharcolod, hogy forduljon orvoshoz problémáival.

Amennyiben azonban csak kissé lomhábbá válik a vágya, és nem kap kedvet az ágyba bújáshoz olyan könnyen, mint kapcsolatotok elején, ne hozd rá a frászt gyógyszerekkel és férfias vitaminokkal.

Szókimondó beszélgetések Szily Nórával és vendégeivel.

Új videósorozatunkban Szily Nóra és beszélgetőpartnerei döntik le a tabukat. A 'Szókimondó' őszintén és egyenesen dolgoz fel olyan fontos témákat, amikről sokszor nem beszélünk nyíltan. Tabuk helyett mi a szókimondó beszélgetésekben hiszünk. Sorozatunkban kendőzetlen őszinteséggel beszél Pásztor Anna a szerelem múlandóságáról, Mérő Vera a bántalmazásról, Oroszlán Szonja pedig a fordulatos karrierváltásáról vall, de más fontos témákat is körbejárunk. Tanács Eszter a gyermektelen nők helyzetéről, Bajzáth Sándor a veszedelmes függőségekről, Singer Magdolna a gyászfeldolgozásról, míg Dr. Beke Dóra az elcsúszott szépségtrendekről beszél. 

Tartsatok velünk! 

Promóció

Egyszerűbb módja is van annak, hogy az idő múlásával és stresszesebb időszakokban is ugyanannyi örömet szerezhessetek egymásnak: beszéljétek meg, hogy ki mit élvez igazán, és vessétek be az alternatív módszereket is! Ha néhány sikertelen este után rögtön a férfiasságára kezdesz panaszkodni, azzal a legérzékenyebb pontját veszed célba: az önbecsülését.

Ezt is szeretjük