18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

6 jógapóz, ami fantasztikus orgazmust ígér a nőnek: érdemes kipróbálni
A pózok egyszerűek, könnyen elsajátíthatóak.

Dia

	Kobra póz	A Bhujangasana, vagyis a Kobra póz felvételéhez fordulj hasra, lábaid nyújts el hátrafelé. Két tenyered tedd a matracra a vállad alatt, majd két karoddal nyomd fel magad úgy, hogy könyököd enyhén hajlítva maradjon, vállad hátrahúzva, fejed pedig tartsd egyenesen, enyhén felfelé. Végy öt mély hasi lélegzetet, és lassan engedd vissza magad a matracra.	A Kobra póz a hasizmokat és az alsó hátizmokat erősíti, emellett megtanít egyenletesen lélegezni, aminek fontos szerepe van az orgazmus elérésében.

Kobra póz

A Bhujangasana, vagyis a Kobra póz felvételéhez fordulj hasra, lábaid nyújts el hátrafelé. Két tenyered tedd a matracra a vállad alatt, majd két karoddal nyomd fel magad úgy, hogy könyököd enyhén hajlítva maradjon, vállad hátrahúzva, fejed pedig tartsd egyenesen, enyhén felfelé. Végy öt mély hasi lélegzetet, és lassan engedd vissza magad a matracra.

A Kobra póz a hasizmokat és az alsó hátizmokat erősíti, emellett megtanít egyenletesen lélegezni, aminek fontos szerepe van az orgazmus elérésében.

Dia

	Szűk mellső fekvőtámasz & plank	A Chaturanga Dandasana, vagyis a szűk mellső fekvőtámasz - fent - és a plank - lent - póz felváltva történő ismétlése azon szexpózokra edz, melyek során felül elhelyezkedve hosszasan kell tudni tartani magad. Így nem fáradsz el, és az élvezetre koncentrálva csodás orgazmusod lehet.	Feküdj hasra, tenyereid helyezd a matracra, karod pedig szorosan magad mellé. Lábfejed legyen merőleges a földre. Nyomd fel magad addig, hogy a könyököd derékszögben legyen, majd ebből az állásból ereszkedj plank állásba, azaz alkarod tedd vízszintes helyzetben a matracra.

Szűk mellső fekvőtámasz & plank

A Chaturanga Dandasana, vagyis a szűk mellső fekvőtámasz - fent - és a plank - lent - póz felváltva történő ismétlése azon szexpózokra edz, melyek során felül elhelyezkedve hosszasan kell tudni tartani magad. Így nem fáradsz el, és az élvezetre koncentrálva csodás orgazmusod lehet.

Feküdj hasra, tenyereid helyezd a matracra, karod pedig szorosan magad mellé. Lábfejed legyen merőleges a földre. Nyomd fel magad addig, hogy a könyököd derékszögben legyen, majd ebből az állásból ereszkedj plank állásba, azaz alkarod tedd vízszintes helyzetben a matracra.

Dia

	Tehén és Macska póz	A Tehén, azaz a Bitilasana pózhoz ereszkedj négykézláb, és egyenes háttartásból homorítsd a hátad. Ezután ebből a pózból menj át Macska, azaz Marjaryasana pózba úgy, hogy a hátad domborítod. A levegőt Tehén pózban vedd, és Macska pózban fújd ki.	A felsőtest homorító és domborító mozgatása a medence mozgására koncentrálja az energiákat, és felkészít a szenvedélyes szeretkezésekre, melyeket mély és erős orgazmus zár.

Tehén és Macska póz

A Tehén, azaz a Bitilasana pózhoz ereszkedj négykézláb, és egyenes háttartásból homorítsd a hátad. Ezután ebből a pózból menj át Macska, azaz Marjaryasana pózba úgy, hogy a hátad domborítod. A levegőt Tehén pózban vedd, és Macska pózban fújd ki.

A felsőtest homorító és domborító mozgatása a medence mozgására koncentrálja az energiákat, és felkészít a szenvedélyes szeretkezésekre, melyeket mély és erős orgazmus zár.

Dia

	Lefelé néző kutya	Az Adho Mukha Svanasana, vagyis a Lefelé néző kutya pózhoz testeddel formálj egy lefelé fordított V-betűt. Támaszkodj nyújtott karjaidra, és törekedj arra, hogy mind a lábaid, mind a karjaid egyenesek legyenek.	Az Adho Mukha Svanasana póz csípőd mozgásának finomítását teszi lehetővé, melynek hála a te és párod élvezete is új dimenziókba kerülhet, plusz fergeteges orgazmusokra is számíthatsz.

Lefelé néző kutya

Az Adho Mukha Svanasana, vagyis a Lefelé néző kutya pózhoz testeddel formálj egy lefelé fordított V-betűt. Támaszkodj nyújtott karjaidra, és törekedj arra, hogy mind a lábaid, mind a karjaid egyenesek legyenek.

Az Adho Mukha Svanasana póz csípőd mozgásának finomítását teszi lehetővé, melynek hála a te és párod élvezete is új dimenziókba kerülhet, plusz fergeteges orgazmusokra is számíthatsz.

Ezt is szeretjük
Szerző: Kis Angéla
Fotó: