18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

A 4 legdurvább orális szexbaki (18+)

Már betéve ismered a legvadítóbb orális technikákat? Ideje azt is megtudnod, hogy mit ne csinálj. Íme, a női száj főbenjáró bűnei!

Az orális szex körül annyi történet kering, mint égen a csillag. Ezúttal azonban nem a kasztrációs félelem misztikumáról és a férfiúi gyönyör titkáról adunk útmutatást, hanem arról, hogy mi az, amit jobb, ha kerülsz. Mert bizony az orális szex sem mindig habos torta.

Olykor valami félrecsúszik, rossz helyre kerül, vagy karcol, és rá kell jönnöd, hogy sokkal jobb, ha csak a nyelős kérdéssel kell szembesülnöd, mint az, ha párod ijedten menekül az ágy végébe adakozó ajkaid elől. Hogy mi lehet a női száj vétke? Íme, a férfi panaszlistája!

Túlerő

Sok nő tévesen úgy hiszi, hogy a pasinak annál jobb, minél erősebb a szívóhatás. A cél nem az, hogy kiszívd az életerőt, úgyhogy felejtsd el a vákuumhatást! Sokkal nagyobb gyönyört okozhatsz párodnak azzal, ha ajkaiddal gyöngéden körülöleled péniszét, és nyelveddel finoman bejárod az egész terepet. Olykor egy-egy megfelelően időzített enyhe szippantás olaj lehet a tűzre, de semmiképpen ne ess túlzásokba. Ne feledd, hogy a legérzékenyebb testrészét bízza rád. Ennek megfelelően joggal várhatja el, hogy gyengéden bánj vele, és ne okozz neki fájdalmat. Kezeld úgy a helyzetet, mintha kötözős játékot játszanátok, és te vakon tűrnéd párod kényeztetését: ugyanennyire kényes bizalomjáték az orális szex is. Partnered nemi szerve egyben férfiasságának jelképe is, ha tehát fájdalmat okozol neki, önbecsülését is könnyen csorbíthatod.

El a fogakkal!

A legtöbb orális szexre vállalkozó nő tisztában van azzal a fájdalmas alaptétellel, hogy a fogak érintése nem kimondottan kellemes a férfiúi ölnek, mégis rengeteg férfi panaszkodik az elővigyázatlan, fogakkal kirakott ajkakra. Tény, hogy a pénisz rendkívül érzékeny testrész, és nem nagyon akad olyan pasi, aki szeretné, ha legféltettebb kincsét foggal cirógatják. Mielőtt közelebbi kapcsolatba kerülnél párod nemi szervével, az első dolgod az legyen, hogy ajkaidat óvatosan fogvédővé alakítod. Hosszabb aktus során ez fárasztó lehet, és előfordulhat, hogy felsérted a saját szádat, ha azonban rendszeresen pihenőt tartasz, melynek során csak a nyelveddel izgatod a péniszt, akkor könnyen elkerülheted az esetleges sérüléseket. Ha párod túl méretes, és nehéz úgy a szádba venned szerszámát, hogy fogaiddal egyáltalán ne érintsd, akkor csak a felső harmadát izgasd az ajkaiddal, ugyanis ez a pénisz legérzékenyebb része.

A pasinak csak Az van?

Az egyik leggyakoribb panasz, amivel a hölgyek élnek, hogy egy kis jelképes mellsimogatás, egy elkapkodott csók után rögtön a bugyiban találják a kezüket. Mielőtt párod szemére vetnéd, hogy kevesled az előjátékot, érdemes végiggondolnod, hogy te mennyi figyelmet fordítasz szex előtt és aktus közben kevésbé hivalkodó erogén zónáira. A pasi sem szereti, ha rögtön szerszámon ragadod, és a lényegre térsz. Egy forró, egész testet átívelő csókcsata után a legapróbb érintés is sokkal izgatóbb, de orális szex közben sem árt, ha legalább az egyik kezed szabad marad, és időnként kényeztető simogatásokkal halmozod el partnered csípőjét, combját vagy a mellkasát.

A többi néma csend

Nem állítjuk, hogy egyszerű feladat, ha azonban feledhetetlen orális szexszel szeretnéd meglepni párodat, akkor a fogvédelem és a simogatás mellett nem árt, ha némi zenei aláfestésről is gondoskodsz. Bizonyára te is voltál már olyan helyzetben, amikor partnered tökéletes csendben igyekezett kielégíteni, és hirtelen végigfutott az agyadon, hogy valami biztosan nincs rendben odalent. Nos, a legtöbb férfi hasonlóképpen aggódik azért, hogy a higiénia és az érzet kellemes legyen neked. Ha síri csendben borulsz párod ölébe, könnyen azt gondolhatja, hogy a mély némasággal valójában azt próbálod leplezni, mennyire nem találod gusztusosnak az egész aktust.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

A gyönyörhöz elengedhetetlen, hogy te is boldogan vegyél részt kedvesed örömében, ezt pedig az ágyban a legkönnyebben hangoddal adhatod tudtára, illetve azzal, ha néha mélyen és forrón a szemébe nézel onnan lentről.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük