18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Orális szex, ahogy a pasi szereti

A legjobb technikákkal

Szeretnéd a pasidat igazán forró orális szexszel kényeztetni? Megosztjuk veled a legjobb tippeket!

Valószínűleg nehéz lenne olyan férfira bukkanni, aki ne rajongana a szex ezen formájáért. A jó orális szexnek egyetlen titka van, ami mindkét fél számára felemelő élménnyé varázsolhatja az együttlétet: ez pedig a lelkesedés. A fényűző kényeztetéshez azonban egy kis extrával sem árt készülnöd: ismerd meg a pasi kedvenc technikáit, melyekkel bármikor a csúcsra juttathatod!

A trükkök előtt

Mielőtt az ínyencségre térnél, ne feledkezz meg a megfelelő felvezetőről sem: hanyatt fekvő párodat a mellkasánál kezdd el csókolgatni, simogatni, és így haladj fokozatosan lejjebb, a pénisze felé.

Minél közelebb kerülsz az ágyékához, a pasin annál jobban eluralkodik a vágy, de a célterületre érve is incselkedj még egy kicsit: csókold körbe a szerszáma tövét, vagy az ajkaiddal lágyan simítsd végig a hímvesszőt - sejtetve ezzel, hogy mi következik.

A legjobb technikák

Miután előkészítetted a terepet, jöhet, amire forrón vágyakozik a párod: amikor végre a nyelveddel érinted szerszámát. Az alapvető pumpáló mozdulat mellett azonban az izgatás során számos variánst is érdemes kipróbálnod, ha igazán intenzív orgazmussal szeretnéd megajándékozni a pasidat: ismerd meg a legjobbakat!

Pillangó

Ez a technika akkor jön jól, ha egy levegővételnyi pihenőre vágynál. Ha szeretnéd mindezt úgy megoldani, hogy ne menjen az ingerlés rovására, vedd ki a szádból párod szerszámát, de ne engedd el végleg.

A 15 legforróbb férfi szexfantázia

Nézegess képeket!

Elolvasom

Az egyik kezeddel tartsd meg a tövénél, ajkaiddal pedig innen elindulva csókolgasd végig, és néha kicsit szívogasd. A tempót változtatva haladhatsz le és fel, amikor pedig éppen nem a makknál tevékenykedsz, a másik kezeddel a pénisz fejrészét is simogathatod.

Aprólékos izgatás

Ennek a trükknek a pénisz legérzékenyebb része, a makk a főszereplője. A szádat illeszd úgy a fejrészére, hogy teljesen bent legyen, nyelveddel pedig körkörösen simogasd végig a peremet, változtatva a mozgás sebességét és az irányt.

Játszadozz bátran párod férfiasságával, ha pedig úgy érzed, ez az ingerlés túl enyhe neki, a tövénél végezz a kezeddel le-föl irányú mozdulatokat. Igazán szexi lehetsz, ha mindeközben tüzes tekintetedet is a szemébe fúrod.

Vákuum

Ajkaidat illeszd a péniszre úgy, hogy a fogaid ne érintsék, majd a fejedet kezdd el le-föl mozgatni, miközben gyenge szívóhatást fejtesz ki.

Így tudod létrehozni azt a vákuumot, amitől igazán nagy élvezetben lesz része partnerednek. A legjobb, ha ellazítod a nyakad, és megpróbálod elkapni azt a ritmust, hogy a pénisz csúcsán vedd a levegőt, lefelé haladva pedig lélegezz ki: így mélyebben engedheted a szádba a hímvesszőt, anélkül, hogy kellemetlen élmény lenne számodra. A kezeddel is kísérheted a szád mozgását, hogy még intenzívebb élményben részesítsd a pasit.

Mire vágyik a férfi a párkapcsolatban?

Nézegess képeket!

Elolvasom

Természetes vibráció

Ha valami különlegessel szeretnél kedveskedni a pasinak, ezt a technikát feltétlenül próbáld ki: ha mást nem, egy nevetéstől hangos percet előidézhetsz vele.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Egyesek azonban inkább izgatónak, nem pedig viccesnek tartják a hangos vibrációt.

Hogy megtudd, a te pasid melyik táborba tartozik, szerezz személyes tapasztalatot: miközben a száddal kényezteted, próbálj meg zümmögő hangot kiadni. A hangszálak rezgése a péniszt is megremegteti, így elméletileg tovább fokozhatod az élményt.

Labdajáték

A férfi nemi szerv roppant érzékeny részei a herék, melyek méltatlanul háttérbe szorulnak az együttlétek során. Ha párod nem reagál rosszul a közeledésedre, játszadozz el ezekkel is! Amennyiben nyalakodás közben finoman kézbe veszed, és simogatod a golyóit, megduplázhatod az élvezetét.

Ám, ha ez még mind nem lenne elég, amennyiben a szádba veszed, és a nyelveddel finoman masszírozod őket, fantasztikus élvezetet nyújthatsz számára.

Közvetlenül az orgazmus előtt a herék összehúzódnak, a testhez közelítenek, így készítik elő az ondókilövellést. Azonban, ha nagyon óvatosan és finoman lefelé húzod őket, késleltetheted a pasid ejakulációját, így annál elsöprőbb lesz a végső kéj, amikor végre engeded bekövetkezni.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük