18 +

Kedves Olvasónk!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

A 3 legkényesebb orális és anális szexkérdés (18+)

A szakértő válaszol!

Kérdéseid vannak az orális szexszel kapcsolatban? Kívánod az anális szexet, de fáj? Eláruljuk, mit tegyél!

Minden ember életében eljön a pillanat, amikor felmerülnek az első kérdések a szexszel kapcsolatban. A szülők pironkodnak, az iskolák felvilágosító órákat tartanak, a végeredmény pedig az, hogy a legfontosabb tudnivalók mégis homályban maradnak.

Természetesen tény, hogy a szex ösztönös dolog, amit mindenkinek saját élmények alapján kell kitapasztalnia, azonban több éves gyakorlat után, felnőttként is felmerülhetnek újabb és újabb kérdések.

Különösen igaz ez az orális és az anális szexre, ami izgalmas, de annál bonyolultabb szexuális forma. Ha van pár kérdőjel a fejedben a témával kapcsolatban, nem kell szégyellned: összegyűjtöttük a leggyakoribbakat, amelyek segítségedre lehetnek!

Orális gyönyör

- Nagyon szeretem az orális szexet, de nem tudom rávenni magam, hogy a végén lenyeljem. Hogyan küszöbölhetném ki ezt a problémát?

Az orális kényeztetés során a legfontosabb, hogy te is élvezd. Ha valami oknál fogva kellemetlen számodra a végjátékot úgy csinálni, ahogy partnered a leginkább szeretné, akkor nem feltétlenül kell erőltetned, hiszen, ha neked rossz, akkor számára sem lesz felhőtlen a gyönyör. Mielőtt azonban szót ejtenénk az alternatív megoldásokról, érdemes megemlíteni, hogy, ha pusztán partnered ondójának ízétől fog el a rosszullét, de az állagát nem tartod visszataszítónak, azon könnyedén segíthetsz. Kérd meg, hogy kerülje a vörös húsokat, és szeretkezés előtt inkább falatozzon egy kis ananászt: az édes gyümölcs jelentős hatással lehet párod ízvilágára.

Ha azonban ez sem jelent számodra megoldást, akkor intézd úgy, hogy a gyönyör pillanatában ne legyen párod pénisze a szádban. Ha szeretnéd, hogy ugyanakkora élvezetben legyen része, mintha végig ajkaddal izgatnád, akkor nem sokkal azelőtt, hogy elérné a csúcsot, vedd ki szerszámát a szádból, és izgasd tovább úgy, hogy pénisze a lehető legtávolabb essen a fejedtől, vagy juttasd a csúcsra kezeid és melleid segítségével: a látvány garantáltan vadító hatással lesz rá!

Fájdalom és anális szex

- Kívánom az anális szexet, de amikor partneremmel próbálkozunk, és odáig jutunk, hogy belém hatolna, mindig nagyon fáj. Mit csinálunk rosszul?

Az anális szexhez nagyon sok türelemre, illetve néhány praktikus segédeszközre is szükség van. Nem árt, ha partneredet is felkészíted arra, hogy az együttlét ezen formája nem alkalmas egy forró gyorsmenethez, mivel a fájdalmat csak úgy küszöbölhetitek ki, ha aktus előtt kellőképpen felizgat.

Ehhez eleinte nincs is szükség semmiféle behatolásra, mivel az ánusz környéke olyan ingerlékeny, hogy csupán a simogatása is kimondottan gyönyörteli érzéseket okozhat. Amikor pedig elérkeztek arra a pontra, hogy párod az ujjával próbálja ellazítani belső izmaidat, semmiképpen ne spóroljatok a síkosítóval. Mivel az ánusz önmagában nem termel testnedveket, csak mesterséges úton érhetitek el, hogy kellőképpen sikamlós legyen a környék.

A végső felvonásba csak akkor fogjatok bele, ha úgy érzed, teljesen ellazultál. A behatolás ritmusát és mélységét te irányítsd, és próbáld meg a lehető leginkább elengedni magad, miközben párod tűzben tartja erogén zónáidat. Ha kölcsönös közöttetek a bizalom, és nemcsak a szenvedély heves, de valóban teljesen fel tudsz engedni kedvesed közelében, akár az első anális élmény is teljesen fájdalommentes lehet.

Anális higiénia

- Érdekel az anális szex, de frusztrál, hogy partnerem nem a legtisztább testrészemmel kerül kapcsolatba. Milyen mértékű tisztálkodás szükséges ahhoz, hogy kellőképpen higiénikus legyen az együttlét?

A popsid korántsem olyan piszkos, mint gondolnád. Egy egyszerű zuhany is tökéletesen megfelelő tisztálkodásként, hiszen a végbél kettős záróizomzattal rendelkezik, így aktus közben nem sok esély van arra, hogy bármi zavaró tényezővel találkozhatna partnered pénisze. Ha azonban egy egyszerű fürdéstől még nem érzed magad elég tisztának, alkalmazhatsz beöntést is, de kizárólag csak az elülső szakaszon.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ha túlzásba viszed a higiéniát, azzal több bajt okozhatsz, mint gondolnád, a végbél fala ugyanis rendkívül sérülékeny. A túlságosan körültekintő tisztálkodás azonban az erotikus hangulatot is lerombolhatja, annak pedig te sem örülnél, ha patikai atmoszférában kellene szeretkezned partnereddel. Az anális szexhez elengedhetetlen a gátlástalan kíváncsiság: engedj teret huncut vágyaidnak, és add át magad az élvezeteknek!

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük