18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Orális szextippek, kizárólag férfiaknak (18+)

Ugye milyen jó, amikor a barátnőd a szájával kényeztet? Neki is ugyanolyan finom, ha te csinálod. Hogy hogyan tedd?

A nők az olyan társadalmi vélekedések miatt, miszerint "jó kislányoknak" kell lenniük, nem szívesen beszélnek nyíltan a szexről. Nem meglepő tehát, hogy a legtöbb nő valószínűleg nem fogja megmondani, hogy kicsit kalandozz lejjebb a nyelveddel. Természetesen azonnali élvezetet okoz, de ritka, hogy ezt egy nő kifejezetten, egyenesen kérje a pasijától. Pedig sokan áhítoznak rá. Legyél te a szexisten, aki ezt megadja párjának.

Néhány meglepő tény a nők és az orális szex kapcsolatáról

Nyolcezer idegvégződés van a csiklóban, több, mint a pénisz fején, vagy bárhol az emberi testen. Ha valami ilyen érzékeny, jobb, ha tudod, hogy
mit csinálsz, ahelyett, hogy csak úgy nekiesnél a nyelveddel.
A férjezett nők 88%-a az orális szexet részesíti előnyben, amíg csak negyedük kedveli jobban a hagyományos vaginális szexet.

Ráadásul a nőknek igen nagy hányada nem képes a szimpla hüvelyi orgazmusra. Ez azt jelenti, hogy az aktus közben a csiklót is izgatni kell.
Ha egy férfi igazán érti a nő testét, akkor szinte minden esetben a csúcsra röpítheti. Az egyik út - sok nő szerint a legüdvözítőbb - az orális szex.

Tehát mi a szereped?

A férfiak nem gondolkodnak sokat, ha orális kényeztetést akarnak. Egyértelmű, hogy ez egy normális kapcsolatban a szex része. De miért csak a szerszámod kényeztetése mindennapos dolog?

Ha elképzeled, hogy mit tesz ő érted, hogy felizgasson, itt az ideje annak, hogy te is megtedd a magadét, hogy egy, vagy inkább két eget rengető orgazmushoz juttasd kedvesedet. Húzd ki magad, és ajándékozd meg a csajodat egy igazi orgazmussal.

Hogyan csináld jól?

A legjobb, ha egy este annyit mondasz, hogy ő lesz a soros, ami az élvezetet illeti. Sok nő azért görcsös, ha az ő orális kielégítéséről van szó, mert bár nagyon finom, de nőként nem megy gyorsan. Nem az élvezetre koncentrálnak, hanem arra, hogy nem tart túl sokáig, nem fáradtál-e el, és hasonlók.

Éreztetned kell a barátnőddel, hogy ez a legjobb dolog, amit éppen csinálhatsz, és semmi máshoz nem lenne kedved, kizárólag az ő nyelves kényeztetéséhez.

Ha érzi ezt, akkor átadja magát az általad nyújtott gyönyörnek. A dolog technikai része már a nőn függ. Tedd félre a férfiúi büszkeséged, és kérdezd meg, hogy jó neki. Gyengédebben, erősebben. Ha nem akarod szavakba önteni a kérdést, elég, ha a nyelved mozdulatai kérdezik a testét. Mozdulatai, reakciói a helyes irányt mutatják majd. A gyönyör kulcsa a csikló, ami sem a túl monoton, sem a túl változatos ingerlést nem szereti. Az arany középút a megfelelő, de persze minden a barátnődtől függ.

A kényeztetést ez esetben ne az előjáték részének tekintsd, bár egy hálás nő nem hagy majd kielégületlenül, de hagyd, hogy ő legyen a központban.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ugye milyen jó lenne, ha viszonzást nem várva reggel ő is hasonlóan ébresztene? Egy nehéz nap után neki is jóleshet egy lazító nyelvelés.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük