3 gyakori probléma az ágyban, amit sok nő fél jelezni - Így mondd el
Kár lenne azért magadban tartani, hogy ne sértődjön meg a párod: mindkettőtöknek jó, ha megoldódik.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár sok nő azt gondolja, hiba lenne elmondania párjának, mit szeretne másképp csinálni, vagy milyen változtatásnak örülne a másik fél részéről, valójában a beletörődés és a mély hallgatás a rossz út.

Az ugyanis, ha nem kerülnek tisztázásra a gondok, lappangó feszültséget kelthet. Hosszú távon akár még a szextől is elveheti a kedvet egy ilyen kibeszéletlen probléma, sőt, az orgazmus is rendre elmaradhat, ha az adott dolog nem változik.

A nők részéről ugyanis még fontosabb, hogy az ágyban kényelmesen, zavaró tényezőktől mentesen adhassák át magukat a gyönyörnek, hiszen e nélkül a komfortérzet nélkül az orgazmus nehézkesen, vagy nem is érhető el.

Három gyakori probléma: így mondd el!

Összegyűjtöttünk három olyan dolgot, ami sok nőnek okoz problémát a szexben, mégis félnek felhozni azt. Segítünk, hogyan mondhatod el tapintatosan, amennyiben neked is ismerős a dolog, de nem akarod megbántani a párodat.

Miért nincs előjáték?

Sajnos sok férfi hiszi azt nagyon tévesen, hogy a nőknek hozzájuk hasonlóan elég néhány másodperc vagy maximum öt perc ahhoz, hogy a szexre hangolódjanak.

Bár vannak esetek, amikor egy forró csók is felszítja a tüzet, az esetek többségében ez nem elég. Körülbelül 15-20 percnyi előjátékra lenne ahhoz szükség, hogy a nő ellazulva átadhassa magát a testi élvezeteknek, a behatoláshoz kellőképpen nedvessé váljon, és biztosabb legyen az útja az orgazmus felé.

Hogyan mondd el a dolgot, ha magadra ismertél?

Ebben az esetben, mint mindig, az őszinteség a legjobb út, így egy mondatot legalább áldozz rá, hogy elmondd, számodra több idő kellene. Mondanivalód többi részét viszont becsomagolhatod játékra csábító módon is. Mondd el, mennyire izgató számodra, ha kicsit tovább húzzátok az előjátékot, milyen jólesik, ha csókolgat és simogat, mielőtt a tárgyra térnétek.

Nem jó a póz

Egy rosszul megválasztott szexpóz mindent tönkretehet, és mérföldnyi távolságra repíthet remélt orgazmusodtól, így nagy hiba lenne azt mondanod párodnak, hogy neked is jó és kényelmes is egy olyan pózban, amiben igazából se nem érzed jól magad, se nem kellőképpen élvezetes a szex.

Hogyan mondd el a dolgot, ha magadra ismertél?

Mondd el finoman, örülsz, hogy neki jó, de sajnos te tudod, hogy nem fogsz az adott pózban eljutni a csúcsra, viszont van a tarsolyodban egy-két izgalmas ötlet, ha van kedve kísérletezni. Biztos lehetsz benne, hogy lesz! Az, hogy mást javasolsz, felkeltheti a párod érdeklődését, hiszen a férfiak örülnek a változatosságnak az ágyban.

Higiéniai kérdések

Gyakori probléma az is, hogy a nő lelkesedését a férfi nadrágjában terjengő szagok törik le. A nem megfelelő higiénia sajnos okozhat ilyesmit, így például az orális szextől is - teljesen érthető módon - elmehet a nő kedve. A kellemetlen intim illatról itt olvashatsz bővebben.

Hogyan mondd el a dolgot, ha magadra ismertél?

Az övön aluli szagok miatti problémának hangot adni különösen kényes téma, de meg kell tenned, ha szeretnéd, hogy változzon a helyzet. Lehetsz trükkös, és elmesélheted neki például azt, hogy egyik barátnőd mesélte, hogy a párja nem használ vécépapírt vizelés után, és hogy szerinted ez minden igényes férfinál minimum kell, hogy legyen, ugyanúgy, ahogy a rendszeres és alapos tisztálkodás.

Ha hozzáteszed, hogy ettől még a szexhez és esetleg az orális kényeztetéshez is sokkal inkább van kedve egy nőnek, szinte biztos, hogy változtat tisztálkodási szokásain.

Ezt is szeretjük