15 tipp, amivel elcsábíthatod a pasit
Kiszúrtad a nagybetűst a tömegből, és szeretnéd, ha ő is észrevenne? Hódítsd meg csábos testbeszédeddel!

Dia

Kacér mozdulategyüttesA felhúzott váll, a félrebillentett fej és az oldalpillantás nyílt szexuális tartalmú gesztus. Ez a kombináció gyakran feltűnik a hirdetésekben és a plakátokon is, ám ez nem ok arra, hogy te ne használd - sőt, inkább bizonyíték, mennyire működik.Kapcsolódó cikk:A 3 legszexibb női flörttechnika a pasi szerint »

Kacér mozdulategyüttes

A felhúzott váll, a félrebillentett fej és az oldalpillantás nyílt szexuális tartalmú gesztus. Ez a kombináció gyakran feltűnik a hirdetésekben és a plakátokon is, ám ez nem ok arra, hogy te ne használd - sőt, inkább bizonyíték, mennyire működik.

Kapcsolódó cikk:
A 3 legszexibb női flörttechnika a pasi szerint »

Dia

KukucskálásA kukucskálás ártalmatlan, érzéki és nyíltan szexi játék. Szemed remekül elrejtőzhet a hajad mögött, de használhatsz egy újságpapírt, vagy bármilyen más, terjedelmesebb tárgyat is. Amikor csábosan felpillantasz a férfira, majd újra visszavonulsz hajad rejtekébe, rendkívül szexi látványt nyújthatsz.

Kukucskálás

A kukucskálás ártalmatlan, érzéki és nyíltan szexi játék. Szemed remekül elrejtőzhet a hajad mögött, de használhatsz egy újságpapírt, vagy bármilyen más, terjedelmesebb tárgyat is. Amikor csábosan felpillantasz a férfira, majd újra visszavonulsz hajad rejtekébe, rendkívül szexi látványt nyújthatsz.

Dia

KacsintásEgy jól időzített kacsintással pillanatok alatt az ujjad köré csavarhatod a pasit. Fontos azonban, hogy tisztában legyél vele, a titkos gesztus erőteljes szexuális töltettel bír, akinek tehát küldöd, valószínűleg nem csak beszélgetni akar majd egész este.Kapcsolódó cikk:Egyéjszakás kaland: mikor lesz folytatás? »

Kacsintás

Egy jól időzített kacsintással pillanatok alatt az ujjad köré csavarhatod a pasit. Fontos azonban, hogy tisztában legyél vele, a titkos gesztus erőteljes szexuális töltettel bír, akinek tehát küldöd, valószínűleg nem csak beszélgetni akar majd egész este.

Kapcsolódó cikk:
Egyéjszakás kaland: mikor lesz folytatás? »

Dia

Érzéki ajkakA szád az egyik legárulkodóbb testrészed. Minimális változással kelthetsz kedves, elutasító vagy éppen kacér benyomást: kár lenne ezt a lehetőséget kiaknázatlanul hagynod! A pasik szerint legszexisebb a  az enyhén nyitott női ajak, melyet még vonzóbbá varázsolhatsz egy kevés rúzzsal.

Érzéki ajkak

A szád az egyik legárulkodóbb testrészed. Minimális változással kelthetsz kedves, elutasító vagy éppen kacér benyomást: kár lenne ezt a lehetőséget kiaknázatlanul hagynod! A pasik szerint legszexisebb a  az enyhén nyitott női ajak, melyet még vonzóbbá varázsolhatsz egy kevés rúzzsal.

Dia

Érintsd meg a szádatBármit érintesz is a szádhoz a randi alatt, az szexuális üzenettel bír a férfi szemében. Azt sugallja ez a mozdulat, hogy nem bánnád, ha az ő ajkai érnének hozzád: ha tehát így is van, add a tudtára ezzel a huncut mozdulattal!Kapcsolódó cikk:4 biztos jel, hogy bejössz a pasinak »

Érintsd meg a szádat

Bármit érintesz is a szádhoz a randi alatt, az szexuális üzenettel bír a férfi szemében. Azt sugallja ez a mozdulat, hogy nem bánnád, ha az ő ajkai érnének hozzád: ha tehát így is van, add a tudtára ezzel a huncut mozdulattal!

Kapcsolódó cikk:
4 biztos jel, hogy bejössz a pasinak »

Dia

MosolyAz igazi mosoly szépen kerekített, boldog ráncokat vés az arcra, szemöldököd pedig megemelkedik. Ezt a gesztust önkéntelenül is vonzónak találják a férfiak, és ösztönösen ők is hasonlóan válaszolnak rá. Bár ez nem jelenti rögtön egy szerelem kezdetét, a flörthöz remek kiindulópont.

Mosoly

Az igazi mosoly szépen kerekített, boldog ráncokat vés az arcra, szemöldököd pedig megemelkedik. Ezt a gesztust önkéntelenül is vonzónak találják a férfiak, és ösztönösen ők is hasonlóan válaszolnak rá. Bár ez nem jelenti rögtön egy szerelem kezdetét, a flörthöz remek kiindulópont.

Dia

Billegő lábHa izgatott vagy flörtölés közben, lehet, hogy észre sem veszed, de önkéntelenül körözni kezdhetsz a lábaddal, vagy billegtetheted azt. Ez árulkodik a vonzalmadról, és egyúttal szexi jelenség is, amivel könnyen magadra irányíthatod a pasi figyelmét.Kapcsolódó cikk:Miért nem tudsz bepasizni? - Testbeszéded elárulja! »

Billegő láb

Ha izgatott vagy flörtölés közben, lehet, hogy észre sem veszed, de önkéntelenül körözni kezdhetsz a lábaddal, vagy billegtetheted azt. Ez árulkodik a vonzalmadról, és egyúttal szexi jelenség is, amivel könnyen magadra irányíthatod a pasi figyelmét.

Kapcsolódó cikk:
Miért nem tudsz bepasizni? - Testbeszéded elárulja! »

Dia

CombvillantásHa szép lábakkal büszkélkedhetsz, ne szerénykedj, és bátran mutasd meg a férfiaknak! A hosszú combokat a legtöbben ellenállhatatlanul erotikusnak tartják, kár lenne tehát rejtegetned futóművedet. A legelőnyösebb, ha keresztbe teszed a lábaidat, így egyszerre lehetsz szerény, és kihívó.Kapcsolódó cikk:4 férfibolondító, szexi női testrész »

Combvillantás

Ha szép lábakkal büszkélkedhetsz, ne szerénykedj, és bátran mutasd meg a férfiaknak! A hosszú combokat a legtöbben ellenállhatatlanul erotikusnak tartják, kár lenne tehát rejtegetned futóművedet. A legelőnyösebb, ha keresztbe teszed a lábaidat, így egyszerre lehetsz szerény, és kihívó.

Kapcsolódó cikk:
4 férfibolondító, szexi női testrész »

Dia

ForgatásKellőképpen bevállalós vagy? Ha már kezd forrósodni köztetek a levegő, vegyél a kezedbe egy kerekded tárgyat, és forgasd a kezedben: erre a célra a legjobban egy pohár felel meg, ami mégis gusztusosabb, mint egy hamutartó. A látvány hatására biztos lehetsz benne, hogy a pasi fejében felötlik a szex gondolata.

Forgatás

Kellőképpen bevállalós vagy? Ha már kezd forrósodni köztetek a levegő, vegyél a kezedbe egy kerekded tárgyat, és forgasd a kezedben: erre a célra a legjobban egy pohár felel meg, ami mégis gusztusosabb, mint egy hamutartó. A látvány hatására biztos lehetsz benne, hogy a pasi fejében felötlik a szex gondolata.

Dia

Mutasd a csuklódA csukló belső oldala, melyet csak egészen vékony, hófehér bőrréteg borít, egyben intim és erotikus látvány a férfiak szemében. Ha szeretnéd megadni a pasinak a jelet, hogy kezdeményezhet, fordítsd felé kezed belső oldalát!Kapcsolódó cikk:3 dolog, amit adj meg a pasinak »

Mutasd a csuklód

A csukló belső oldala, melyet csak egészen vékony, hófehér bőrréteg borít, egyben intim és erotikus látvány a férfiak szemében. Ha szeretnéd megadni a pasinak a jelet, hogy kezdeményezhet, fordítsd felé kezed belső oldalát!

Kapcsolódó cikk:
3 dolog, amit adj meg a pasinak »

Dia

Mutasd a dekoltázsod!Természetesen nem csak akkor lehetsz szexi, ha látványosan kipakolod a melledet a pasi elé, de egy kis kacérság nem árt, ha magadra szeretnéd vonni a figyelmét. Nem baj tehát, ha kihívóbb szerelésben próbálsz hódítani, mint amiben a munkahelyedre jársz, de ne sértődj meg, ha a pasi él is a lehetőséggel, és szemügyre veszi a csábító látványt.

Mutasd a dekoltázsod!

Természetesen nem csak akkor lehetsz szexi, ha látványosan kipakolod a melledet a pasi elé, de egy kis kacérság nem árt, ha magadra szeretnéd vonni a figyelmét. Nem baj tehát, ha kihívóbb szerelésben próbálsz hódítani, mint amiben a munkahelyedre jársz, de ne sértődj meg, ha a pasi él is a lehetőséggel, és szemügyre veszi a csábító látványt.

Dia

Szerény mozdulatokNem feltétlenül az a legcélravezetőbb, ha egész idő alatt nyíltan próbálsz flörtölni a kiszemelteddel. Időnként pillants félre szerényen, vagy húzódj el tőle, hogy később még nagyobb hatást gyakorolhass rá, amikor újra meglátja szemeidet.Kapcsolódó cikk:4 felcsigázó SMS, ha nem hív a pasi »

Szerény mozdulatok

Nem feltétlenül az a legcélravezetőbb, ha egész idő alatt nyíltan próbálsz flörtölni a kiszemelteddel. Időnként pillants félre szerényen, vagy húzódj el tőle, hogy később még nagyobb hatást gyakorolhass rá, amikor újra meglátja szemeidet.

Kapcsolódó cikk:
4 felcsigázó SMS, ha nem hív a pasi »

Dia

ÉrintésBár általában nem árt, ha a kezdeményezést a pasira hagyod, bizonyos helyzetekben egy jól időzített érintéssel te is közeledhetsz hozzá. Álcázd a dolgot véletlennek, vagy bátorítsd egy közvetlen gesztussal félénk partneredet, mindezt azonban csak akkor tedd, ha előzőleg megbizonyosodtál róla, hogy ő is érdeklődik irántad. Ellenkező esetben tolakodó lehet ez a gesztus.

Érintés

Bár általában nem árt, ha a kezdeményezést a pasira hagyod, bizonyos helyzetekben egy jól időzített érintéssel te is közeledhetsz hozzá. Álcázd a dolgot véletlennek, vagy bátorítsd egy közvetlen gesztussal félénk partneredet, mindezt azonban csak akkor tedd, ha előzőleg megbizonyosodtál róla, hogy ő is érdeklődik irántad. Ellenkező esetben tolakodó lehet ez a gesztus.

Dia

Kihívó tekintetNézz öt másodpercig ábrándosan bármelyik férfira, és a szíve garantáltan lángra kap. A csábos tekintet titka nem más, mint a tág pupilla: ha ugyanis megtetszik valaki, szembogarad automatikusan kitágulnak, ez a látvány pedig igen vonzó a férfiak számára.Kapcsolódó cikk:Hogyan kapj meg a pasitól bármit egyetlen szó nélkül? »

Kihívó tekintet

Nézz öt másodpercig ábrándosan bármelyik férfira, és a szíve garantáltan lángra kap. A csábos tekintet titka nem más, mint a tág pupilla: ha ugyanis megtetszik valaki, szembogarad automatikusan kitágulnak, ez a látvány pedig igen vonzó a férfiak számára.

Kapcsolódó cikk:
Hogyan kapj meg a pasitól bármit egyetlen szó nélkül? »

Dia

HajbabrálásHa a hajadhoz nyúlsz, az nem csak egyértelmű jele annak, hogy bejön neked a pasi, de számára is igen erotikus mozdulat. Túlzásba azonban nem érdemes vinni, ha ugyanis nem önkéntelenül kalandozik a loboncod felé, hanem direkt, az mesterkéltnek hathat.

Hajbabrálás

Ha a hajadhoz nyúlsz, az nem csak egyértelmű jele annak, hogy bejön neked a pasi, de számára is igen erotikus mozdulat. Túlzásba azonban nem érdemes vinni, ha ugyanis nem önkéntelenül kalandozik a loboncod felé, hanem direkt, az mesterkéltnek hathat.
Blog.hu ajánló
Fotó: