4 szexinek hitt női praktika, ami lelohasztja a pasikat

Megkérdeztük az illetékesektől!

A férfiak szerint a valótlan állítások a leglohasztóbbak.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Nehéz ilyet bevallani, de mi, nők, hajlamosak vagyunk túlkomplikálni a szerelemmel és a szexszel kapcsolatos dolgokat. Sokszor egész forgatókönyveket vázolunk fel fejben, hogyan tudnánk befolyásolni az események alakulását, ez azonban nem minden esetben sül el olyan jól, ahogyan azt kifundáltuk.

Gábort - 31 -, Tamást - 28 -, Attilát - 30 - és Nándit - 27 - kérdeztük arról, hogy szerintük melyik női praktika tud lelombozóan hatni akár a hálószoba falain belül, akár azokon kívül. Őszinte válaszokat kaptunk.

A fedetlen igazság

- Erről tudnék bőven mesélni, szerintem a nők sokszor túlbonyolítják a szexet, de mind közül a legkiábrándítóbb, mikor az adott hölgy óriási szivacsbetétes, push up melltartót visel. Akkora csalódás, amikor lekerül a póló és a melltartó, és a fedetlen igazság kiderül – mondta el Gábor a kendőzetlen véleményét.

- Félreértés ne essék, nincs baj azzal, ha valakinek kicsi a melle, egészen addig, míg arányában illik a testéhez. Csak ne akarjon többnek látszani, mint amit a genetika neki áldozott. Ez egyértelműen lohasztóan hat – tette még hozzá.

Túlzott elragadtatás

- Mi, pasik szeretjük a lepedők között visszahallani, hogy jól tesszük a dolgunkat, viszont futottam már bele olyan lányba, aki úgy érezte, mindent sokszorosan felerősítve kell kinyilatkoztatnia. Kis híján megsüketültem a folyamatos sikítozástól, ami kicsit sem legyezgette férfiú hiúságomat, sőt. Úgy éreztem, mintha egy rossz felnőttfilmbe cseppentem volna. Ráadásul a kiabálás miatt a lényegre koncentrálni is nehezemre esett - adott hangot Tamás a nemtetszésének.

Nevetséges magamutogatás

Attila szerint a flörtölés is könnyen bohózatba csaphat át:

- Nagyon szexi tud lenni, ha egy nő csinosan felöltözik vagy merészen flörtöl, de ezzel könnyen mellé lehet fogni. Ha valaki túlzásba viszi a tekergőzést, vagy túlontúl szexi ruhát választ - vagy ne adj' Isten, mindkettőt egyszerre -, az a végén inkább nevetséges lesz, nem pedig szexi. Bocs, hölgyeim.

Szókimondó beszélgetések Szily Nórával és vendégeivel.

Új videósorozatunkban Szily Nóra és beszélgetőpartnerei döntik le a tabukat. A 'Szókimondó' őszintén és egyenesen dolgoz fel olyan fontos témákat, amikről sokszor nem beszélünk nyíltan. Tabuk helyett mi a szókimondó beszélgetésekben hiszünk. Sorozatunkban kendőzetlen őszinteséggel beszél Pásztor Anna a szerelem múlandóságáról, Mérő Vera a bántalmazásról, Oroszlán Szonja pedig a fordulatos karrierváltásáról vall, de más fontos témákat is körbejárunk. Tanács Eszter a gyermektelen nők helyzetéről, Bajzáth Sándor a veszedelmes függőségekről, Singer Magdolna a gyászfeldolgozásról, míg Dr. Beke Dóra az elcsúszott szépségtrendekről beszél. 

Tartsatok velünk! 

Promóció

Túlzott rámenősség

- Szerintem az a legkiábrándítóbb egy nőben, mikor már az első találkozáskor piócaként csüng a pasin. Tapasztalatom szerint sok nő szexinek hiszi, ha rámenősen közelít a férfihoz, de van egy bizonyos határ, ami már kellemetlen, nem pedig hízelgő. Utálom, ha belemásznak az intim zónámba - mondta el Nándi.

Szex terén is ugyanezt tudom elmondani. Egy ideig nem zavar, ha a nő irányít, de ha kérhetem, ne erőszakoljon meg. Hadd legyen némi beleszólásom nekem is a dolgok alakulásába - tette még hozzá.

Ezt is szeretjük