18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

4 módszer az egetrengető orgazmusért (+18)

Szeretnéd igazán fantasztikus élményben részesíteni barátnődet? Tehát az elszántság már megvan? Íme néhány okos tipp!

A női orgazmus jóval bonyolultabb dolog, mint a férfiaké. Az erősebbik nem tagjai sokszor mégis hajlamosak megfeledkezni a kellő hosszúságú előjátékról. Érdemes néha kicsit elszakadni a misszionárius póztól, meg a szokásos szexuális szöszmötölésektől. Ha női orgazmusról beszélünk, a pasik nemigen feledkezhetnek meg a csiklóról. Ez legyen tehát a mennyekbe repítés alapfeltétele.

Lehet a nő alul, felül, fejen állva, ha a csikló izgatására manuálisan vagy máshogy nem kerül sor, az orgazmusvadászatot olyankor a veszett fejsze nyele főcímmel illethetjük.

Vau

A kutya-pózról általában az a hír járja, hogy inkább a férfiak kedvencei közé tartozik. Ettől függetlenül nagyon hatékony lehet a női orgazmus eléréséhez is, mivel lehetővé teszi a vagina elülső oldalán található sokat emlegetett G-pont ingerlését. Különösen előnyös már szült nők esetében, mivel ebben a pózban nem okoz gondot az esetleges tágabb hüvely. A póz variálható úgy, hogy párnát teszel párod hasa alá, illetve függőlegesben szeretkeztek, esetleg eltérő mértékben hajoltok előre. Fontos, hogy ne feledkezz meg a csikló ingerléséről. Ilyenkor úgyis mindkét kezed szabad!

Konyhaasztal

Nem árt időnként a szexet kicsempészni a hálószobából. Éljen a kalandvágy, szexeljetek a konyhaasztalon, íróasztalon, vagy a lakás egyéb izgalmasnak nem tűnő pontjain.

Ültesd magaddal szemben az asztalra, így lábát a csípőd köré fonhatja, a hímvessző teljesen behatol a méhnyak körüli idegek közé, a póz következménye pedig mély hüvelyi orgazmus lehet.

Azonban vésd jól az eszedbe, hogy nem minden nő képes a vaginális orgazmusra, így sosem árt, ha kezed a közelben van, vagy egész közel húzódsz partneredhez, hogy testeddel izgathasd csiklóját.

Nyújtsd az előjátékot!

Igen, lerágott csont, hogy a nőknek jóval hosszabb előjátékra van szükségük, mint a férfiaknak, mégis sokszor hajlamosak erről megfeledkezni. Persze lehet vad és izgalmas a hirtelen felindulásból elkövetett egymásnak esés, de a nagy számok törvénye alapján mégis elmondható: igenis szükség van a türelmes előjátékra! Még csak véletlenül se feledkezz meg az orális szexről! Egészen elenyésző azoknak a nőknek a száma, akik ne élveznék ezt a fajta örömszerzési módszert. Ráadásul miután adtad, sokkal nagyobb eséllyel számíthatsz arra, hogy vissza is kapod.

Riders On the Storm

Talán a Doors nem pont erről dalolt annak idején, de sosem tudhatod. Hagyd, hogy a nő vegye át az irányítást, jobban ismeri a saját testét! A lovagló póz az egyik legalkalmasabb helyzet arra, hogy kiengedd a gyeplőt a kezedből.

Ebben a pozitúrában sokkal inkább a nő mozgásától függ majd, milyen mélyen hatolsz belé, tulajdonképpen neked nem is lesz sok dolgod.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Kényelmes pasik előnyben! Bár az ügyes ujjaknak azért itt is legalább annyira hasznát veheted majd, mint az előző pózoknál.

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük