18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

Mindent a női magömlésről (18+)

Nem csak mítosz. Bizony a nőknek is lehet magömlésük, nem csupán a férfiaknak. Bár élettani szempontból teljesen különbözik a kettő.

A női magömlés

A női magömlést, amit egyébként tévesen hívnak így, titok övezi, hiszen nagyon keveseknél fordul elő. Sokan, ha nem olvastak róla, amikor találkoznak vele, akkor azt hihetik, hogy baleset történt szex közben. Pedig a női magömlésnek semmi köze a vizelethez. És nem is szabad tőle megijedni, hiszen a legerősebb gyönyörérzettel párosul.

Az ejakuláció a nőknél a G-pont izgatása által kiváltott orgazmuskor jöhet létre. Nem minden G-pont orgazmuskor követkekezik be. Bár hasonló a jelenség a magömléshez, mégsem lehet annak nevezni. A férfi ejakulációjakor a hímivarsejtek ürülnek, a nőknél viszont csak híg, vízszerű váladék távozik.

A G-pontról már mindenki hallott, viszont a nőknek csak körülbelül harmada találta meg. Ha te − még − nem találtad meg, nem kell kétségbeesni; van, akinek egyszerűen kevésbé érzékeny a terület. Szerencsére a nők sokféleképp el tudnak élvezni.

Ha mégis megkeresnétek, akkor tudd, hogy szexuális izgatás hatására megduzzad, és benyúlva a hüvelybe a hasfal felőli oldalon kitapinthatóvá válik. A G-pont izgatására először csak vizelési ingert érezhetsz, majd ez csap át a gyönyör érzésébe, a mirigy megduzzad, ha pedig folytatódik az izgatás, akkor bekövetkezik az orgazmus, amit kísérhet a már fent említett ejakuláció.

Hogyan élheted át a magömléses orgazmust?

A fenti bevezető után természetesen minden nő akarja tudni, hogy miképpen lehet elérni ezt az orgazmusfajtát. Nos, sok türelemmel és gyakorlással.

Az első és legfontosabb lépés, hogy partnereddel beszéld meg, hogy kíváncsi vagy rá, és szeretnéd kipróbálni, illetve megtalálni az addig vezető utat.

Nyújtsátok el az előjátékot, hiszen minél izgatottabb vagy, annál könnyebben megy majd a dolog. Nem szabad elkapkodni, és partnerednek nem szabad siettetnie téged, ahogy neked sem magadat. Csak akkor sikerülhet, ha teljsen ellazultál. Inkább szexuális játéknak fogjátok fel, mint célnak, amit mindenképpen el kell érni.

Az előjáték során, miután kellőképpen felizgultál, az ujjait használva tapintsa ki G-pontodat. Az izgatás során a hasfalad felőli oldalon egy babszem nagyságú duzzanatot kell keresnie, amit csak a te segítségeddel találhat meg.
Sokan azért nem találják meg, mert egy idő után nem keresik tovább, ugyanis erőteljes vizelési ingert vált ki, ha a G-pontot izgatják. A kellemetlenség azonban egy idő után elmúlik. Ha attól félsz, hogy bepisilnél szex közben, akkor tudd, hogy ez szinte lehetetlen, a záróizmok feszültek, orazmuskor főleg, így ez nem fog bekövetkezni.

Ha úgy érzed, megtaláltátok, akkor olyan pózban törtéjen a behatolás, például hátulról, hogy a hímvessző továbbra is izgassa a G-pontot. Ezzel egy időben a csiklódat is izgathatja, így fenntartva az erős izgalmi állapotot. Ezután azonban már ne azzal törődjetek, hogy meglegyen a G-pont orgazmus, hanem adjátok át egymásnak magatokat.

Ha eljutsz az úgynevezett G-pont orgazmusig, akkor már nagyon jól jártál. Azonban a női ejakuláció nem minden esetben következik be. Hasonlóan sok máshoz, a pornófilmekben látható női ejakuláció is eltúlzott, sokkal kevesebb és kevésbé látványosan ürül.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A G-pont orgazmus, illetve a női ejakuláció nem gyakori jelenség. Ha próbálkoztok, és nem sikerül, akkor se ess kétségbe, hiszen nem ezen múlik, hogy mennyire vagy jó nő.

Mindenesetre jó felfedezést!

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük