18

Csak felnőtteknek!

Az általad letölteni kívánt tartalom a hatályos jogszabályok szerint a kiskorúakra káros hatással lehet. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz ne férjen hozzá kiskorú, használj szűrőprogramot!

3 gyakori hiba, amit sok nő elkövet, mikor kézzel kényezteti párját (18+)

Ezekre pedig igazán egyszerű és érdemes figyelni, mert tönkretehetik a férfi élményét.

Az, hogy egy nő szexi élménnyel lepi meg a párját, már önmagában is nagy öröm a férfinak, ám egy-egy apróságnak tűnő részlet figyelmen kívül hagyása a férfi számára is tönkreteheti az élményt, akárcsak fordított esetben, amikor a nők mondhatnak le orgazmusukról a férfi tévedése okán.

Mindkét nem esetében vannak tehát ilyen kényes pontok, amelyekre érdemes odafigyelni. A következő három dolog gyakori, ám nagyon egyszerűen orvosolható baki, amelyet sok nő elkövet kézzel kényeztetés közben.

Három gyakori hiba a kézzel kényeztetésben

A makk száraz

Bár a férfi esetében is távozik némi nedvesség a péniszből előváladék formájában, ez nem túl sok, és esetenként percek kérdése is, mire bekövetkezik. A száraz felületű makk ingerlése kellemetlen érzetet kelt a férfiban, ezért egy pici síkosító jó szolgálatot tehet. Vannak direkt ilyen jellegű huncutkodásra árusított termékek, érdemes szétnézni a drogériában.

Túl durva mozdulatok

Él a köztudatban egy olyan bölcsesség, hogy a nők a férfiakkal ellentétben nem szeretik az erőteljes mozdulatokat. Ez azonban senkit ne tévesszen meg, hiszen annak ellenére, hogy valóban helyet kaphat határozottabb fogás vagy intenzívebb tempó, egy férfi számára sem nyújt nagy élvezetet, ha a párja szó szerint rángatja őt ott lent. Meg kell találni az arany középutat, amiben a férfi instrukciói segíthetnek.

Érzékeny pont

Tudvalevő, hogy a pénisz legérzékenyebb része a csúcsa, melynek azonban csupán a gyengéd kényeztetés esik jól, és még az sem minden egyes férfi esetében igaz. Ki kell kísérletezni, összerezzen-e a férfi attól, ha ott érinti meg a nő. Lehet, hogy kéjes sóhajjal reagál, de lehet, hogy nem. Próba nélkül nekilátni a pont ingerlésének mindenképpen hiba, és egy kérdést sem felesleges mellékelni a mozdulathoz, jó érzés vagy rossz érzés a péniszcsúcs megérintése számára.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük