Higiénia és magabiztosság
Az önbizalom nemcsak a tudáson, tapasztalaton és a megjelenésen múlik. Érezd magad mindig tökéletesen ápoltnak és frissnek. (x)

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A tisztaság érzete egy fárasztó nap után csodákat művelhet veled, egy apró izzadságfolt, egy otthon felejtett dezodor viszont a legszebb napot is rémálommá változtathatja. A magabiztosság egyik alapfeltétele az ápoltság, tetőtől talpig.

Az intim területeken nemcsak a megfelelő pH-értékért felelős mikroorganizmusok, hanem az egyéni illatunkat meghatározó verejtékmirigyek is találhatók, amelyek intenzív illatú váladékot bocsátanak ki. Ezek az illatok fontos szerepet töltenek be a párválasztásban, jelzik, hogy genetikailag is összeillünk-e partnerünkkel.

Ma mesterséges illatanyagokkal leplezzük ezeket a „szagokat”. Az egészséges és ápolt intim testrészeknek általában nincs kellemetlen szaga, rendellenes illatokkal akkor találkozunk, ha a hüvelyflóra összetétele különböző okok miatt megváltozik, a természetes egyensúlya felborul. - Az okok között lehet a pubertás, a terhesség, a hormonális fogamzásgátlás, antibiotikumok szedése vagy a klimax is.

Legyél mindig felkészült!

Ha el akarod kerülni, hogy a nemkívánatos illatok miatt kellemetlenül érezd magad, fordíts különös figyelmet intim testrészeid ápolására! A napi szintű tisztálkodás és a lélegző anyagból készült fehérnemű viselése mellett az is fontos, hogy olyan intim tisztálkodási szert válassz, amely segít megőrizni a természetes pH-értéket.

Az ideális intim mosakodó gélek a legtöbb tusfürdővel ellentétben nem tartalmaznak szappant, alkoholt és parfümöt, így nem okoznak irritációt és allergiát a legkényesebb testtájékon sem.

Természetesen az is előfordulhat, hogy néhány órán belül nincs mód egy alapos tisztálkodásra. Érdemes magadnál tartani egy csomag speciális, kifejezetten az intim testrészek tisztítására kifejlesztett törlőkendőt, amellyel elvégezheted a mosakodást.

A NIVEA Intimo termékek megfelelő környezetet biztosítanak a hüvelyben a jó baktériumok számára és segítenek a természetes egyensúlyt, azaz azt a pH-értéket megőrizni.

Te mennyire vagy magabiztos? Ha kíváncsi vagy a válaszra, töltsd ki a Magabiztosság kvízt! A válaszadással women'secret utalványt is nyerhetsz. Bővebb információkért kattints ide! (%oldalmero(http://ad.adverticum.net/img.prm?zona=42927&kampany=1750372&banner=1750373&ord=RANDOM_NUMBER)%)

OLVASD EL EZT IS!

Ezt is szeretjük