10 jel, hogy egyáltalán nem jössz be a pasinak
Testbeszéde elárulja
Ha ezeket tapasztalod, sajnos nem vagy az esete a férfinak.

Dia

 	Nem mér végig a szemével  	Már találkozásotok elején árulkodó, hogy néz a pasi. Ha csak köszön, esetleg két puszi keretében, de közben a tekintete másfelé irányul, akkor nem tetszel neki. Ha azonban üdvözléskor tágra nyílt szemekkel végigszalad a tekintete a testeden, és közben mosolyog, bejössz neki.

Nem mér végig a szemével

Már találkozásotok elején árulkodó, hogy néz a pasi. Ha csak köszön, esetleg két puszi keretében, de közben a tekintete másfelé irányul, akkor nem tetszel neki. Ha azonban üdvözléskor tágra nyílt szemekkel végigszalad a tekintete a testeden, és közben mosolyog, bejössz neki.

Dia

 	Távol ül  	Minél közelebb helyezkedik el hozzád a pasi, annál jobban tetszel neki. Ahhoz ugyanis, hogy lopott, véletlennek álcázott érintéseket tudjon eszközölni, az kell, hogy ne legyetek túl távol egymástól. Ha tehát tőled távolabb ül le, akkor nem akar tőled semmit.

Távol ül

Minél közelebb helyezkedik el hozzád a pasi, annál jobban tetszel neki. Ahhoz ugyanis, hogy lopott, véletlennek álcázott érintéseket tudjon eszközölni, az kell, hogy ne legyetek túl távol egymástól. Ha tehát tőled távolabb ül le, akkor nem akar tőled semmit.

Dia

	Nincs szemkontaktus	Az a pasi, aki odavan egy nőért, folyton a szemkontaktust keresi, sőt, szinte bámulja őt. Az tehát, ha a férfi nem nagyon néz a szemedbe, vagy ha igen, akkor csak egy-egy pillanatra, teljesen közömbösen, arra utal, hogy nem próbál meghódítani. Vigyázz, ne keverd össze ezt azzal, ha a pasi zavarában nem néz rád.

Nincs szemkontaktus

Az a pasi, aki odavan egy nőért, folyton a szemkontaktust keresi, sőt, szinte bámulja őt. Az tehát, ha a férfi nem nagyon néz a szemedbe, vagy ha igen, akkor csak egy-egy pillanatra, teljesen közömbösen, arra utal, hogy nem próbál meghódítani. Vigyázz, ne keverd össze ezt azzal, ha a pasi zavarában nem néz rád.

Dia

	Kar- és kéztartás	Ha a pasi keresztezett karokkal, vagy összekulcsolt kezekkel ül veled szemben, az egy kész stoptábla a számodra. Ezzel ugyanis arra utal testbeszéde, hogy nem akar közel engedni magához, nincsenek veled titkolt szándékai.

Kar- és kéztartás

Ha a pasi keresztezett karokkal, vagy összekulcsolt kezekkel ül veled szemben, az egy kész stoptábla a számodra. Ezzel ugyanis arra utal testbeszéde, hogy nem akar közel engedni magához, nincsenek veled titkolt szándékai.

Dia

	Nem mosolyog	Amikor egy pasinak tetszik egy nő, mindent megtesz, hogy szórakoztassa, megnevettesse. Ha a pasi csak bámul maga elé faarccal, nem mosolyog és nem erőlködik, hogy te mosolyogj, nagy valószínűséggel nem akar becserkészni.

Nem mosolyog

Amikor egy pasinak tetszik egy nő, mindent megtesz, hogy szórakoztassa, megnevettesse. Ha a pasi csak bámul maga elé faarccal, nem mosolyog és nem erőlködik, hogy te mosolyogj, nagy valószínűséggel nem akar becserkészni.

Dia

	Mással foglalkozik	Ha a pasi a randin minden mással foglalkozik, csak veled nem, például babrálja a mobilját, telefonál, túl hosszasan nézegeti az étlapot,vagy bármi hasonló, akkor sajnos valószínűleg teljesen érdektelen irányodban.

Mással foglalkozik

Ha a pasi a randin minden mással foglalkozik, csak veled nem, például babrálja a mobilját, telefonál, túl hosszasan nézegeti az étlapot,vagy bármi hasonló, akkor sajnos valószínűleg teljesen érdektelen irányodban.

Dia

	Rosszul érzi magát	Abban az esetben, ha a férfi nem csupán zavarban van, hanem szó szerint kellemetlenül érzi magát, nincs sok esély a folytatásra. Ilyenkor a férfi ráncolja a homlokát, össze-vissza fészkelődik a széken, óráját lesi. Ilyen esetben sajnos nincs nyert ügyed, mert nem tetszel neki.

Rosszul érzi magát

Abban az esetben, ha a férfi nem csupán zavarban van, hanem szó szerint kellemetlenül érzi magát, nincs sok esély a folytatásra. Ilyenkor a férfi ráncolja a homlokát, össze-vissza fészkelődik a széken, óráját lesi. Ilyen esetben sajnos nincs nyert ügyed, mert nem tetszel neki.

Dia

	Nem veszi a lapot	Néha jó, ha az ember kicsit segít a pasinak a közeledést illetően, és egy nagyon apró, nagyon finom és alig észrevehető, ám egyértelmű gesztussal, például a váll megérintésével küld egy bátorító jelet. Ha erre a pasi füle botját se mozdítja, feltételezhetően nem akar semmit.

Nem veszi a lapot

Néha jó, ha az ember kicsit segít a pasinak a közeledést illetően, és egy nagyon apró, nagyon finom és alig észrevehető, ám egyértelmű gesztussal, például a váll megérintésével küld egy bátorító jelet. Ha erre a pasi füle botját se mozdítja, feltételezhetően nem akar semmit.

Dia

 	Más nőket bámul  	Nagyon egyértelmű jel, ha a pasi a randin más nőket bámul, és nem azt, akivel érkezett, hiszen ha tetszene neki az illető, akivel van, és meg akarná hódítani, csakis és kizárólag rá koncentrálna. Ha ezt tapasztalod a pasin, akkor sajnos nem nagyon érdekled.

Más nőket bámul

Nagyon egyértelmű jel, ha a pasi a randin más nőket bámul, és nem azt, akivel érkezett, hiszen ha tetszene neki az illető, akivel van, és meg akarná hódítani, csakis és kizárólag rá koncentrálna. Ha ezt tapasztalod a pasin, akkor sajnos nem nagyon érdekled.

Dia

	Csak saját magáról beszél	Az a pasi, aki a randin végig intenzíven gesztikulálva saját magáról beszél, de kérdezni nem kérdez, egyrészt rettenetesen nagyképű, másrészt pedig érdektelen a nő irányában. Élvezi annak figyelmét, és tetszik neki, hogy ő a nő számára érdekes, ám nem viszonozza a rajongást.

Csak saját magáról beszél

Az a pasi, aki a randin végig intenzíven gesztikulálva saját magáról beszél, de kérdezni nem kérdez, egyrészt rettenetesen nagyképű, másrészt pedig érdektelen a nő irányában. Élvezi annak figyelmét, és tetszik neki, hogy ő a nő számára érdekes, ám nem viszonozza a rajongást.

Ezt is szeretjük
Szerző: Kovács Gabriella
Fotó: